det mörker du ser, gör att stjärnorna märks lite mer.

Gud vad jag är trött i huvudet. Har pluggat konstant sen åtta i morse och nu vågar jag nästan inte soman för jag är rädd att allt ska försvinna. Haha.. Påminn mig om att aldrig börja plugga två dagar innan en tenta igen. Men det är mer spännande att jobba när deadline, ingen sport annars ju ;)

Jag har beställt en ny mobil Det har jag egentligen inte råd med, men det sket jag i!



Hon är på väg hem till mig nu!


du tog mig in i cirkeln och begåvade min syn med sövande narkotika och vaken stimulans.

Jag får helt enkelt inget gjort ikväll. Så jag lägger ner. Imorgon ska jag bosätta mig i skolan från klockan 8 tills typ sista bussen hem eller något. Ska titta på idol nu och sen ska jag sova. Försöka kyla ner mina svullna ögonlock med.. haha.

sometimes i wanna be... i scream that i wanna be anyone but me.

Har ingen motivation till att plugga. För det känns som om tentan kommer gå åt helvete ändå. Positiva klubben, ja visst! Men jag är inte positiv idag. Helt enkelt.

Har köpt gymkort iaf. Så efter tentan ska jag börja träna. Det ska bli skönt. Sen får det bli slut med all skitmat i veckorna. Annars kommer jag rulla fram till jul. Usch, jag hatar min spegelbild just nu. Lite mer än vanligt.

Positiva klubben som sagt.

Nu ska jag lägga mig i ett bad och ta med mig fysikboken. Mysigt vi ska ha.

tidvis.

Känner mig så himla otillräcklig. Och jag vet inte vad jag gör för fel.
Känns som om jag ger hur mycket som helst av mig själv till vissa och
ställer upp så mycket jag kan, men det räcker ändå inte.
Det duger bara ibland liksom. Jag duger bara ibland.
Som tidsfördriv typ.



Blää. Jag är bara ledsen idag.


Nu ska jag försöka plugga och sluta tänka och stänga av.


och du undrar vem som kysser henne nu, och du undrar vem, vem om inte du? och läpparna du kallade dina. det gör ont att veta men lika ont att undra.


varning för ras.

Usch. Jag är ledsen ikväll. Har inte fattat riktigt att Carro flyttar imorgon.. Men det gör hon ju faktiskt. Så nu lipar jag. Och när jag ändå är ledsen så blir jag ledsen för massa annat också.

Gud vad jag kommer sakna dig Carro
. Jag är så himla glad att vi lärt känna varandra i sommar! Jag tycker om dig hur himla mycket som helst. ♥

Har inte hunnit plugga så mycket som jag borde idag heller. Och imorgon har jag lovat att skjutsa mamma till jkpg och vänta där tills hon är klar hos frisören och synsam. Så där försvinner det ett par pluggtimmar till. Blööö. Börjar nästan räkna med min första omtenta (på den kursen alla i terminerna över har sagt är den lättaste tentan, känns ju bra). Men jag får skylla mig själv att jag inte har börjat plugga i tid.. :p



Alldeles för mycket tankar och känslor ikväll. Bajs.


nu kan du få mig så lätt.

Jag har jobbångest och tentaångest och ont i magen. Haha... Synd om mig ;) Nej, men jag ska jobba ikväll och det känner jag inte alls för. Har tentapluggat idag och varit inne i ett bra flow liksom.. Så det känns inte som jag har tid att gå och jobba. Ont i magen vet jag inte varför jag har, börjar nästan tro att jag är en aning känslig mot laktos för jag tycker mig ana ett litet mönster. Haha.. Får väl helt enkelt pröva med lite låglaktos grejer och se om det blir bättre. Intressant info va?

Funderar eventuellt på om jag skulle ta och betala mina räkningar med. Men jag känner inte för det riktigt. Jag skulle vilja köpa ett par fina skor och en fin jacka istället för att betala hyran. Är det okej om man gör det eller? Bara mansäger till? Haha..

din mamma borde lärt dig lite granna.

Hjälp vilken helg. Gud vad roligt jag har haft, gårdagen tog priset. Haha, galen kväll men ändå inte. Hade sjukt kul i alla fall! Hade en oväntat efterfest med folk jag aldrig träffat med hemma hos Carro... haha. Som tur var kom Carro hem sen. Då roade vi hos med att prata in saker på folks mobilsvar och sjunga lite. Sjöng lite gjorde vi imorse med.. Haha. Idol nästa får det ju bli! Haha, hände massa smågrejer som är roliga men jag orkar inte skriva det. "Vi tränger oss inte, vi bildar KÖ!" Haha. Det var en rolig sak.

Jag var inget bakis igår och inget alls idag förrän framåt 15. Sen dess har jag varit död. Jag hatade Linnéa lite för att hon tvingade ut mig i friska luften bort till henne, haha. Men det gick över. Nu har jag mölat i mig glass, bilar, kokosboll, chips och cola. Fina grejer. Haha.. Ligger i henne soffa och dör lite nu medan hon gör sig fejn. Hon ska på dejt ikväll minsann den lilla snärtan! Det gillar jag!

jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar.

Jag är inte alls rastlös. Lovar. Jag fuskade iofs lite. En del sms kan man ju inte bara dela med sig av sådär hipp som happ;)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Tack sötis!! :) Såg du hade ont i fossingen, hoppas det går över snart!! Puss

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okaj men jag hänger på då!

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Aha! Var det idag? Dåligt val av dag. (Haha, det där svaret blev ju sjukt kul om jag får säga det själv)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Söt du är som gör såhär mot mig!:)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Gud vad bra, du är en ängel! Vilken tid är du i skolan imon? Är du hela dan?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ja vet ska duscha nu. tänkte precis skriva det till dig:)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Det är ingen fara gumman, puss

8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag fattar inte mina anteckningar!

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Som rockhåkan?

10. Din romantiska replik?
Usch sånt är vidrigt:( jag är ute och röker igen:p ja jag drack ett glas nyponsoppa men det känns somom jag ska spy upp den:( pusss

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Ja tack:) puss


beautiful disaster.

Dear, I fear we're facing a problem
you love me no longer, I know
and maybe there is nothing
that I can do to make you do
Mama tells me I shouldn't bother
that I ought just stick to another man
a man that surely deserves me
but I think you do...

if you're for real and not pretend, then i guess you can hang with me.

Jag hann dammsuga i vardagsrummet och tömma kattlådan. Sen kom Linnéa och Martina. :) Vi tittade på halv åtta hos mig och idol. Mösigt.

Nu ligger jag i sängen med en värmepåse runt min onda fot och hoppas på att det ska hjälpa lite.. haha. Kommer väl ha asont på söndag efter två kväller i klackar. Men skitsamma. Då kan jag ju knapra antiinflammatoriskt i veckan istället. Och då är det ju tentavecka så då blir det väl inte mycket aktivitet... Inte så dåligt som jag har pluggat i alla fall. Usch. MEN. Från och med imorgon eftermiddag tänker jag förtränga tentan tills på söndag. Så det så.

du och jag är inget vidare bra, men jag kan inte säga nej.

Idag har jag suttit och pluggat lite i skolan med Rebeka, Nils och Mathias. Vi var väl lite sådär halvseriösa. Ska försöka städa upp lite hemma nu ikväll, sen så ska jag viga hela dagen imorgon åt medicinsk fysik så jag gör mig förtjänt av lite vin och så på kvällen ;) Men tentaångesten börjar komma nu.

Jag har skitont i en sena i foten! Inte alls kul, men vi kom fram till att det var senknarr innan idag i skolan. Eller Peritendinitis crepitans om man vill låta bildad ;) Det är en inflammation i senan i alla fall och det självläker. Så det är ingen fara med mig inte. Det min fot inte vet om att den kommer få tillbringa fredag- och lördagkväll i klackar innan jag ska ägna mig åt att kurera den. Man kan äta antiinflammatorisk för att snabba på't lite, eller få heparinsprutor i 3-4 dagar, men det känns ju lite väl. Haha. Närå. Jag ska fjäska lite för mina fötter nu idag och imorgon. Men sen jädrar åker klackarna på!

Hade inget mer att förtälja just nu. Ska dra på mig mina pyjamasbralls och dammsuga och torka golven. Woop Woop!

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt, men det skälvde när du rörde vid mig.

Önskar att jag inte var så himla känslig jämt och inte tog åt mig av minsta lilla grej. Och så. Hade min mamma varit hos mig nu hade hon sagt: Älskade unge, du måste skaffa dig lite mer skinn på näsan! Typ. Och det är ju lätt, noot.




Jaha. Nu måste jag gå upp och kissa med. Jag hatar att behöva gå upp och kissa efter att man har gått och lagt sig. Så himla jobbigt. (Dagens i-landsproblem)


so let me get right to the point, i don't pop my kork for every guy i see.

Jag har så hemskt dålig självdiciplin. Haha. Har i alla fall pluggat liiiiite idag. Var på frukost hos Jenny idag med, hon stod för kaffe och pålägg och jag för frallor och smör, haha. Mysigt :) Hon åker ju till värmen imorgon den lilla tönten. Är inte alls avundsjuk! :p

Beställde hem två klänningar från Nelly med som jag fick hem idag.

Leather Tube Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM

Reese Dress SEK 449, Motel - NELLY.COM



Hade bara tänkt behålla bara en av dem, men jag beställde hem båda för att se vilken som var finast på. Blev dock att jag behöll båda. Hoppla! Linnéas kommentar var: "HAHA, jag visste att du skulle behålla båda!"
Jaja ;) Jag får väl plugga så in i helvete sen så att jag har gjort mig förtjänt av dem ;)

Nu ska jag kolla på idol och vänta på att Olle visar sig i rutan! Mums ;)

heartbeats.

Neej, men jag kan ju snart gå upp och duscha hörrni!


when you feel so tired but you can't sleep.

Jag minns inte senast jag sov mer än fem timmar på en natt. Och då var det ett tag sen jag sov så mycket som fem timmar på en natt. Har prövat med allt för att försöka somna men inget funkar ju för i helvete. Och imorgon måste jag verkligen till skolan så det är väl bara att le och se glad ut när klockan ringer kvart i sex.

i don't what addictive hold you have on me i can't shake.


och jag vågade aldrig hålla din hand... vi är inte såna som i slutet får varann.

Fick lite sömn mellan sju någon gång fram till åtta någon gång.. Härligt! Känner mig väldigt pigg och positiv idag. Inte! Ska försöka tvinga i mig lite frukost. Har knäckebröd och smör att välja på enbart, så det får det bli. Sen ska jag städa lite så att jag kan börja tentaplugga sen. Jag kan inte plugga om det är stökigt hemma.

oh you, it's always you, it's always you.

Inte en endaste liten sekund har jag sovit i natt. KUL. Ont i halsen har jag med. Idag har vi föreläsning om MR, det svåraste på kursen har läraren sagt. Min buss går om 30 min. Jag tänker inte åka. För jag kommer inte kunna koncentrera mig och vara alldeles för trött ändå. Om jag är bitter? Eh ja. Gud vad fint det vore med sömntabletter ibland.


Nähä, man kanske skulle göra ett försök till att sova då?


i need some fine wine and you, you need to be nicer.

Trött och arg och ledsen.
Mest trött och ledsen.



Nu ska jag försöka sova.
Känns bra att klockan ringer 05.45.

fuck you, fuck you very, very much. 'cause we hate what you do and we hate your whole crew.

Men bra jobbat Sverige! Vi ska alltså ha SD i riksdagen? Jag blir så in i helvete jävla arg. Uppenbart att det är obildade jävla idioter som röstar på SD. Ursäkta uttrycket, men jag fattar verkligen inte hur folk tänker.



http://www.svd.se/nyheter/inrikes/rasism-hos-sverigedemokraterna_2666951.svd

http://expo.se/2006/48_1699.html


och jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår.



Tänker alldeles för mycket ikväll. Det är inte bra.
Tänk vad bra om man kunde radera en del saker i
skallen. Samtidigt så... Ångra aldrig något som har
fått dig att le.




Men nya dagar väntar, med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu.
Så ta dina minnen och försvinn ut mitt liv
älskade, älskade du. Älskade, älskade du.


när det blåser på månen.

Nu har jag varit och lagt min rödgröna röst. Känns bra! :p Annars är jag rätt sliten idag, haha. Men det var kul igår så det kan det vara värt ;) Annars har jag varit hos pappa och fått lite mat. Suttit med i bilen när pappa och lillasyster övningskörde, rätt spännande till och från;) Haha, närå, hon är duktig. Säkert duktigare än vad jag var. Haha :)

Funderade på att gå bort till konsum och köpa nåt gott för min sista tjuga. Men nu började det ju ösregna så det vet jag inte om jag orkar faktiskt. Tänkte ha valvaka med mig själv ikväll om ingen vill ha det med mig ;) Haha. Jag hoppas verkligen att vi får byta regering efter idag, men jag tror inte det.

kärlek är ett brev skickat tusen gånger.

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som dom går på dig. Vad jag bryr mig om är att du då ser det, hur smutsigt livet blivit. Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde det. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt, nu slutar jag. Vad jag bryr migom är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Säg nånting, säg nånting... Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig...


jag var ingen, du var aprilhimlen som jag minns den... och som jag minns dig.

Fick mig ett par timmars sömn, blev väckt vid fem av sms. Men jag hann få mig en timmes sömn innan det och så somnade jag kom och sov till nio i alla fall. Nu har jag jag i alla fall fått i mig lite frukost och kaffe. Har en lite lätt huvudvärk. Men ska upp till pappsen vid två och få lite mat i magen. Pappa-mat brukar råda bot på det mesta :) Ska väl försöka ta mig igenom duschen innan det också. Klockan 17 ska jag vara på plats hos Carro, hon ska ju fixa mitt froll lite. Snäll som hon är! :) Sen bär det av mot jkpg, vindrickandet och dans! :) Hoppas på att Karin och Linnéa bestämmer sig för att hänga på med om de ändå är i jkpg! :)

Dagens I-landsproblem: Mina naglar är askassa och jättesvåra att få långa för de är så mjuka och går av hela tiden, men jag försöker få ut dem nu och det har blivit pyttelite långa. tro fan att den längsta gick av igår och tro fan att ena tumnagel kommer gå av inom en snar framtid. Jag blir så ledsen.


vad har du i fickan jan? är det en jättebanan?

Har haft en himla bra och rolig kväll med fina tjejer! :) Gud vad jag gillar er allihop. Ni är så fina! God mat hade vi med. Eftersom alla inte orkade hela kvällen... ;) så har jag, frida och linnéa haft efterfest hos mig! Haha. Vi har sjungit så pass fint och planerat våra bröllop, haha. Känns som om det ligger inom en snar framtid liksom.. särskilt för mig och Linnéa! Haha.

Nu pratar jag med Petra på fejjan! Ganska sjukt att klockan är nio på morgonen hos henne. Dessutom åker hon till thailand imorgon den lilla skitungen. Inget avundsjuk alls. Lovar! Om man skulle få sig den där nattsömnen som hon redan har haft kanske? Så man orkar med morgondagen med? Låter som en bra idé, men jag är så pass pigg förstår ni!

i'm a blond bimbo girl in a fantasy world, dress me up, make it tight, i'm your dolly.

Ville bara meddela att jag har lyckats måla naglarna utan att smeta ut någon nagel! Måste vara första gången, haha. DESSUTOM har jag målat med baslack, färg och överlack. Alltså har jag lyckats tre gånger idag. Jag är grym! Haha.


Jag har inte städat min garderob än. He. Jag ska laga lite makaroner och diska och se om jag hittar något att ha på mig ikväll. Handla. Göra mig i ordning. Jag hinner nog inte med garderoben idag. Attans;)


my milkshake brings all the boys to the yard and their like "it's better than yours".

Mitt upp i storstädningen nu hörrni. Jädrar vad jag är duktig, ehe. Skulle verkligen (och då menar jag VERKLIGEN) behöva städa mina garderober. Har bara slängt in allt plus att jag har en stor ikeapåse med rena kläder i hallen som jag inte har plockat in en. Eftersom det inte går, för att jag bara har slängt in allat annat. Det är nog därför jag undermedvetet började i stora rummet och jobbar mig utåt och därmed har hallen sist. Jag är inte den som skjuter upp saker, nej nej.. ;) Jag har i lla fall kaffepaus nu, det måste man väl få ha?

Ikväll blir det som sagt tapasfest hos Amanda! Mysigt och kul och sådär. Sitter och laddar upp med min och Linnuets tjejkvällslista! Den är toppenhärlig, haha. Imorgon blir det dans och vin med fina eksjöbrudar med. Carro ska finputsa lite på mitt hår med. Hemskt snällt! :) Jag ska bara umgås med världens bästa tjejer hela helgen. Det gillar jag :)




Min och Linnuets lista: Tjejkväll made by linnuet and sophy!


touch and go.

Nu har jag varit i jkpg och skakat lite rumpa med Viwi. Svårt och svettigt var det idag, men kul! Men man önskar ju att man hade börjat för sisådär 10-15 år sen så man var lika grym läraren. Haha. Sjukt duktig är han och det ser så himla lätt ut när han gör det.. men det är det minsann inte. :p Jag och Viwi har för övrigt planer för gemensamt födelsedagsfirande! Så håll er hemma och var lediga 29e januari, gäller att vara ute i tid;)

Har slängt i mig lite havremjölk med frusna blåbär i nu i alla fall, det fick bli min kvällsmat. Köpte havremjölk för det ska ju vara så himla nyttigt, tyckte väl inte att det var någon hit egentligen. Men med lite blåbär i var det faktiskt gott! Annars så sitter jag och tittar på utfrågningen på fyran. Jag tycker det är så roligt att lille Fidde ser ut som Alfons Åberg.

Om man skulle ta och orka sig in i duschen kanske? Är rätt ofräsch. Ja-a-då.

Imorgon blir det tapasfest hos Amäända! Gillar't.




the ride with you was worth the fall, my friend.

Nuuu äntligen magvärken lagt sig lite. Skönt. Har typ inte kunnat ha kläder som sitter åt nånstans på mig idag för att jag har haft så ont, haha. Hos mamma i morse hade jag mjukisdress. Sen var jag och hämtade paket på h&m ju och i det paketet fanns, förutom det jag berättade innan, världens skönaste pyjamasbralls. Så de har jag gått omkring i hela dagen förutom när jag gick och solade (då tog jag på mig mjukisbrallorna igen) och när jag givkt ill konsum och handlade kvällsmat (då tog jag på mig tights).

Upptäckte förövrigt när jag kom hem från solningen att jag inte hade solkortet med mig hem. Tappat det på vägen eller glömt det upp på pias. Det är ju kul när det var sex solningar kvar på't. Näääej.

Ikväll har Jenny, Martina, Frida och Linnéa varit här i alla fall. Vi åt lite kvällsmat och drack kaffe och te och tittade på idol. Mysigt :)

Har utfrågningen på ikväll med. Lyssnade ju på alliansen idag och då måste jag ju vara rättvis och lyssna på de rödgröna idag. Jag håller inte med om allt om vad något av partierna väljer. Men jag håller fast vid att jag tycker de rödgröna är vettigast och att mp får min röst. Jag gjorde som så att jag gick in på deras hemsida och där kunde man välja de frågor som man själv tyckte var viktigast och i de frågorna stämde deras åsikter in med mina. Det är ju så man får göra nästan. Välja ut sina hjärtefrågor så att säga ;) Jag vill ha ett Sverige där människan är värd mer än pengarna hon tjänar, därför röstar jag rödgrönt.

Haha.. Vilken tönt jag känner mig som nu, MEN det är VIKTIGT att rösta. Det är så jävla dumt att inte göra det när det finns så många andra människor i andra länder som kämpar för att få demokrati. Jag tycker egentligen inte att man ska rösta blankt, för jag tror nog att om man sätter sig in i det så kan man nog hitta ett parti man gillar. Men, att rösta blankt är i alla fall tusen gånger bättre än att inte rösta alls.

Och med det säger jag god natt;)




p.s. camilla jag hoppas du vill vara vän med mig ändå, fast jag är rödgrön! haha;)

jag grät och vi kysstes fast jag borde ha bett dig att gå. och jag ska aldrig mer säga sanningen till någon som saknar förmåga att förstå.

Badet hjälpte lite. Skönt det. Nu ska jag snart skölja ut hårinpackningen och sen ska gå upp och få lite fejksol på min näsa och resten av min kropp.

Egentligen skulle jag bara vilja ligga hemma och möla i mig choklad, men det blir man ju inte smal av har jag hört.





vi står på gatan, bryter meningar i mörkret utanför stadens finaste hotell.
och dina händer, de ber mig sova över som ett sätt att säga "tack för ikväll."
lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?


...och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Gud vad jag inte tycker om att vara kvinna den här tiden i månaden. HEJ MENSVÄRK vad KUL att du gör mig sällskap idag. Gah. Tog sista iprenen jag hade kvar i morse, den hjälpte lite. Sen tog jag två alvedon hos mamma vid tolv typ. Men alvedon funkar ju tusan inte. Och nu kan jag ju inte ta nåt för om två timmar heller. Sköj. Ska slita ut min livmoder och mina och äggstockar och frysa in dem och inte plockat ut dem och sätta in dem igen förrän jag har planer på att skaffa bebis. Skulle det funka tror ni? Ska ta och lägga mig i ett varmt bad och läsa lite. Hoppas det hjälper lite grann i alla fall.

Var i alla fall och hämtad ut ett paket på h&m innan, så nu har jag nya handdukar i badrummet och nya sängkläder. Och ett par nya skor.

och jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån. när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om.

Just det, fick hem min parfym igår. Jag har letat efter den på internet ett tag, men den har inte funnits (konstigt tycker jag) eller så har jag bara letat dåligt. Jag slog på stort och beställde hem en flarra på 100 ml när jag ändå höll på i alla fall. Annars så har jag faktiskt kunnat sova i natt, men jag drömde mardrömmar hela tiden. Jätteäckliga var de. Jag som inte ens tittade på något äckligt på TV igår, då brukar jag kunna drömma mardrömmar. Nej, jag kollade bara på idol och utfrågningen minsann. Nu ska jag slänga på mig någon typ av klädesplagg för mamma kommer och hämtar mig efter att hon skjutsat barnen till skolan. Vi ska äta frulle ihop. Det brukar vi göra när hon är ensam hemma och jag inte har någon skola. Det är mysigt.


i'll spread my wings and i'll learn how to fly, i'll do what it takes 'til i touch the sky. and i'll make wish, take a chance, make a change and breakaway.

Alla är så fina.



Ikväll ska jag vara med mig själv.

now they're going to bed and my stomach is sick and it's all in my head, but she's touching his chest now, he takes off her dress now. let me go.

Usch. Ingen bra dag idag. Lipig och trött och ful och sånt där.
Och massa annat. Det finns så mycket jag skulle vilja ändra på och
hjälpa till med också, men som jag inte kan göra något åt direkt.
Det är lite frustrerande.. Blä.


Det här jävla vädret gör ju inte mycket för humöret heller.
För att tala om något annat.

thnks fr th mmrs.

Mhmmm. Sitter och renskriver mina anteckningar från föreläsningarna. Sjukt kul. Om ni någon gång vill räkna ut vad reflektionskofficienten är så är formeln för det som följer:

Reflektionskofficienten = R

R= Ir/Io

alltså blir R = (Z2-Z1/Z2+Z1)^2 = (p2 x v2 - p1 x v1/p2 x v2 + p1 x v1)^2



Jag har så roligt så.


and if you have to leave, i wish that you would just leave. 'cause your presence still lingers here and it won't leave me alone.

Linnuet har varit hos mig ikväll, vi har spelat bingo! Men inte fan vann vi någonting, haha. Men vi var nära;) Nästa gång tar vi det! Haha.. Vi har kollat på massa gamla kort, typ från förra sommaren och så. Sjukt kul! Annars så ligger jag här i min säng nu. Har lite tända ljus med, myspys. Nu skulle ni varit med! ;) Blev jätteglad när jag kom på att jag inte hade något smink på mig som jag behövde tvätta bort, blev mindre glad när jag insåg att jag faktiskt måste duscha innan jag ska med bussen 06.50 imorgon. Uscha.

and i wonder if i ever cross your mind? for me it happens all the time.

Okej, jag har tråkigt.


Smeknamn: Fia, Sophy, Fialotta. Typ.
Låt som du sörjer till när du är ledsen: Vad fan. Det beror ju på vad man är ledsen för eller? Men säkert någon Lasselåt.
Beroende av: Mina fina.
Vad tror folk om dig? Ingen aning. Jag kan nog verka rätt tråkig till en början kanske :p
Stämmer det? Nääj. Jag är asrolig;) Haha.
Vad får du oftast komplimanger för? Vet inte det du.
Vad säger du för att imponera på någon: Asså... jag säger inte det här för att imponera på dig, men det är faktiskt jag som är batman. Går alltid hem.
Hur imponerar man på dig? Bra fråga.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, jo det händer.
Vad står det i ditt senast inkomna sms? Ringer om en liten stund hjärtat :* puss
Var bor du? A-town
Trivs du där? Jorå. Ibland och ibland inte.
Äger du några converse? Jao, ett par svarta.
Sprit, cider, vin eller öl? Vin oftast. Och öl.
Brukar du bli för full? Nej, inte nu för tiden.
Är du allergisk mot något? Kiwi och ananas.
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer :p
Antal timmar sömn i natt: 3-4
Brukar du komma i tid? Ja.
När mår du bra? Oftast?
När blev du fotad senast? Igår.
Hur känner du dig nu? Lite depp och opepp faktiskt.
Vanligaste färgen på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter? Jag har inget emot fötter så länge de inte är superofräscha.
Vad saknar du? Nåt som jag inte borde sakna.
Hade du en bra kväll igår? Jajjemän.
Favoritdryck på morgonen: Kaffe och juice.
Rakar du benen? Oh yes.
När brukar du oftast gå och lägga dig? Mellan 22-00 på vardagarna.
Är du blyg? Ja.
Sysslar du med någon idrott? Nja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej. Förälskelse kanske. Men inte kärlek.
Har du spytt offentlig? Ja, okej då.
Vad skulle du göra om du var en kille för en dag? Haha, testa snutten på alla olika användningsområden.
Är du nöjd med ditt liv? Jag älskar mitt meningslösa liv, hur är ditt liv?
Är du bortskämd? Ja, det är jag nog. Verkligen inte med pengar men.. det finns väl de som har det värre;)
Vad gör du imorgon? Jag ska till skolan och sen vet jag inte riktigt.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Haha. Ingen aning.
Vad längtar du till? Ingenting just nu faktiskt. Rätt tragiskt. Haha..
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har de bästa och finaste vännerna i hela världen!
Vad använder du för schampoo? Just nu syoss, eller vad det heter.
Hur gammal är du? 22
Tycker du om någon just nu? Ja, jag tycker om många!
Gröna eller röda äpplen? Gröna och röda äpplen om de är svenska äpplen.
Gillar du golf? Det kan jag väl inte påstå.
Vilken tid gick du upp idag? 8 kanske?
Har du sovit i din egen säng i natt? Jaao.
Har du strumpor på dig nu? Nehej du.












i want a perfect body, i want a perfect soul.

i want you to notice when i'm not around.
you're so fucking special, i wish i was special.
but i'm a creep, i'm a weirdo
.



you are my sweetest downfall.

Aha. Igår då. Var hos min far och smällde i mig lite mat och sen gick jag hem och duschade och så cyklade jag till Frida. Hängde med henne och Linnuet lite.. och så åt vi lite mat. Haha. Så hjälpte Frida mig med håret och ögonskugga. Det var snällt! :) Sen gick jag vidare hem till Jenny där det pimplades lite vin innan det bar iväg till Jkpg. Vi gick in på Karlssons och sen gick alla utom jag och Martina vidare till Harrys.. Vi blev lite för snåla för att betala två inträden, haha. Men vi träffade Emmy och gänget där inne så vi hade kul ändå:) Fast jag måste säga att Karlssons är överskattat. Tyckte bara det var litet och trångt och alldeles för mycket folk på den lilla ytan. Fanns liksom ingen plats att röra sig på och än mindre dansa.

Straxt efter ett följde jag med Martina och häll henne sällskap medan hon åt. Han i kassan var hemskt snäll och bjöd mig på min cola. Sånt gillar jag ;) Helt okej kväll, men tror man hade haft roligare på något annat ställe än Karlssons. :)

Idag har jag inte gjort någonting alls typ. Legat i soffan, haha. Klippt Nils lite till med (min katt alltså för er som inte vet). Han har fått såna tovor i pälsen, såna tovor har han inte haft innan. Han har en kal fläck runt hela halsen för att tovor har lossnat.. så har han inte haft innan. Och det går liksom inte att borsta ut eller klippa bort med sax. Så jag håller på att klippa ner honom helt med en trimmer så att pälsen får växa ut igen på nytt. Men även om han är jätteduktig och ligger still medan man klipper så blir han ju ändå stressad, så man kan inte ta allting på en gång. Så klippte lite igår och lite idag. Har verkligen klippt bort hur mycket hår som helst, men ändå så syns det bara att jag har klippt ner honom på ryggen litegrann. Sjukt vad mycket hår kissen har. Han är inget vidare snygg nu iaf. Men jag mutar honom med dyr blötmat och grädde. Funkar rätt bra.


Om en timme kommer min lilla pappa och hämtar mig. Jag har bjudit in mig själv på mat där idag med.


Intressant inlägg, verkligen. Haha.

står inte ut, står inte ut. ett år försvinner utan ljus... även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur.



Såhär känner jag mig idag. Eller nej, jag skulle hellre se ut som brudarna på bilden ovan än som mig.¨
Så kan jag inte bestämma mig för om jag vill gå ut ikväll eller inte heller.


och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Nu har jag ätit lite frulle och sådär. Ska gå upp och sola lite nu tänkte jag.. sen ska jag till systemet och köpa mig en  flarra vin ifall det blir ferre ikväll. :) Sen ska jag höra med min pappa vad han har tänkt att bjuda på för mat idag. Haha. Han vet inte att han ska få bjuda på mat än. Ska informera honom om detta snart.




och du kan inte fånga mig och jag kan inte fånga dig,
för jag vet att hela stan vill ha dig.


slow dancing in a burning room.

Har varit hos Hanna ikväll. Mysigt! Nu ligger jag i sängen och har legat här en stund. Ska nog sluta mina blå inom en snar framtid. Himla skitförkylning til att göra mig så trött. Nu är ju klockan iofs halv tolv, men ändå. Jag skulle kunna sova jämt känns det som.

Gud vad jag är gnällig. Haha.

there, i just said it. i'm scared you'll forget about me.

Young and full of running
Tell me where has that taken me?
Just a great figure eight or a tiny infinity?

Love is really nothing
But a dream that keeps waking me,
For all of my trying
We still end up dying, how can it be?

Don't say a word just come over and lie here with me,
'Cause I'm just about to set fire to everything I see,
I want you so bad, I'll go back on the things I believed,
There I just said it, I'm scared you'll forget about me

So young and full of running, all the way to the edge of desire
Steady my breathing, silently screaming,
"I have to have you now"
Wired and I'm tired
Think I'll sleep in my clothes on the floor
Maybe this mattress will spin on its axis and find me on yours

Don't say a word just come over and lie here with me
'Cause I'm just about to set fire to everything I see
I want you so bad I'll go back on the things I believe
There I just said it, I'm scared you'll forget about me


Don't say a word just come over and lie here with me
'Cause I'm just about to set fire to everything I see
I want you so bad I'll go back on the things I believe

There I just said it, I'm scared you'll forget about me



John Mayer – Edge Of Desire


edge of desire.

Namn: Sofia kallar folk mig för.
Piercingar: Naveln och öronen.

Tatueringar: Ingen, men skulle vilja ha.

Längd: 163 cm typ.

Skostorlek: 37-38

Hårfärg: Blond

Fräknar: Några på näsan på sommaren

Motto: Ångra aldrig något som har fått dig att le.

 

Kär? Nää.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ofta, men inte alltid.

Dricker du? Börjar alltid dagen med en sjuttis!

Röker du? En limpa om dagen.

Vilket schampo använder du? Lite olika. Men Tresemme (eller hur det nu stavas) är bra skit.

Vilken parfym använder du? Ingen för tillfället.

Vad är du rädd för? Spindlar. Så har jag skaffat mig höjdskräck på äldre dar;)

Gillar du att tvätta? Tvättar har jag inget emot. Det är ju när allt ska vikas och in i garderoben det blir jobbigt.

Gillar du berg- och dalbanor? Skräckblandad förtjusning.

 

Favorit...

Låt: Ändras ju hela tiden beroende på humör. Men Från och med Du och Love the Way You Lie har spelats länge och ofta senaste tiden. Lasse och Melissa går alltid he,

Sak att göra: Gillar att tillbringa tid med mina nära och kära:)

Sport: Dans

Dryck: Beror ju på tillfället.

Kläder: Beror ju på humör och vad man ska göra kan jag känna.

Film: Milleniumtriologin är bra! Tittar sällan på film.

Bil: Bil?

Serie: Grey's!

Person: Mina fina vänner och min familj såklart.

Senaste...
Filmen du hyrde? Det minns inte jag.
Filmen du köpte? Inte det heller.
Låten du hörde: Lyssnar på John Mayer nu, daughters.
Låten du laddade ner? Spotify eller?
Personen du ringde? Robin
Personen som ringde dig? Linnéa
TV-program du såg? Har inte kollat på tv sen i förrgår.. Så idol då.
Person du tänkte på? Hanna, för jag fick sms av henne nu!


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Oja..

Gråtit över en flicka? Ja.

Ljugit för någon? Nej, bara någon vit lögn i så fall för personens bästa.

Varit i slagsmål? Näej. Man ska inte slåss.

Blivit arresterad? Haha, nej.

Antal...
Gånger du varit kär? En halv gång kanske.
Gånger ditt hjärta brustit? Äsch.
Hjärtan brustet på grund av dig? Haha, det vet jag inte om det har gjort.
Tjejer du kysst? Haha, vet inte? Inte så himla många. Sån där hände ju på fyllan när man skulle va häftig när man var yngre;)
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? De flesta av mina kompisar är folk man känt från grundskolan faktiskt!
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Gud, det har jag tappat räkningen på. Hänt Extra skriver ju om mig all the time...


Senaste...

Boken du läste? Haha, medicinsk fysik;)
Personen du fick e-mail av? Lisa! :)
Personen du fick brev av? Haha, fick en räkning av tele2 häromdagen.
Personen du fick sms av? Haha, Martina har hunnit skicka sen jag fick av Hanna.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Hmm, på Anders födelsedag. Det var i juli. Haha.
Saken du köpte? Handlade kattmat, schampoo och balsam, grädde (till kissarna) och kattmat på Ica innan.

Vad har du gjort idag? Gått ner till mamma, ätit frukost, målat naglarna, klippt Nisse, lämnat tillbaka ett paket på pias + hämtat ett paket, handlat, lagat mat och ätit.
Brukar du svära mycket? Ibland kanske.
När stiger du upp på morgonen? 8.30. Sover aldrig längre än så iaf.
Vad har du på dig? En rosa kofta, svart linne, beiga bralls.
Vad ska du göra ikväll? Har inte planerat så långt än!
Vad är du allergisk mot? Kiwi och ananas, haha.
Var har du ont? Vänster framtand (än).
Använder du hårspray? Oja.
Kan du stå på händer? Jag har inte prövat på länge, men det tror jag!
Håkan Hellström eller The Ark? Båda. Gillar inte allt med någon av dem.
Salt eller socker? SALT
Gillar du ketchup? Ibland
Är du glad nu? Haha, i guess?
Var du glad igår? Jorå.
Vad dansar du till? Går väl att dansa till allt?
Stockholm är... ? Sveriges huvudstad?
Göteborg är... ? Snäppet bättre en Sthlm tror jag.
Kan du sjunga? Hellre än bra! Haha. Nej gud nej. Men jag önskar att jag kunde! 
Spaghetti eller makaroner? Same shit different name eller?
Land du vill besöka? Den listan kan göras lång.

 


someone like you.






Sååå. Nu är jag hemkommen från Linnéa. Vi dippade morötter och tittade på idol. Och jag blev lite kär. Det är nånting med killar och gitarrer alltså. Hade jag haft en snutt hade jag fått stånd, haha. Till min stora lycka hittade jag honom på youtube med massa andra låtar med. Så jag dör lite nu. Käre gud. Han får gärna sova hos mig om han vill.

Annars så känner jag mig som en jävla pensionär, jag längtar typ tills klockan ska bli efter 21 så att man får gå och lägga sig! Haha.



who did you think i was?

Dagens humör: Just nu är jag sjukligt trött. Därför ska jag gå bort till Linnéa nu så jag håller mig vaken lite till!
Dagens mående: Förutom den här jävla kukförkylningen mår jag kanon, för jag har så månag fina tjejer jag tycker om:)
Dagens borde: Diska..
Dagens frisyr: Platt, nersläppt bara. Typ dårå.
Dagens klädsel: Stor tröja och tights.
Dagens planer: Gå ur sängen och traska bort till Linnéa, titta på idol, gå hem, sova.
Dagens vill ha: Pengar och en sovkompis, haha.
Dagens längtan: Hmm.. Vet inte. Dansen imorgon kanske:)
Dagens fundering: Det skriver jag nog inte här.. haha.
Dagens beroende: Nässpray!
Dagens tråkigaste: Att vi inte hittade en endaste liten jävla kantarelljävel!
Dagens tidning: Aftonbladet på internet är den enda jag har läst, så jag får väl säga den.
Dagens låt: Från och med du.


lät du henne komma närmre?

Imorse bar det iväg till Eksjö, för frukost och svampplockning med Julia, Carro, Camilla och Emilie. Inte en endaste liten kantarell hittade vi.. och så försvann väl vårat tålamod med, haha. Vi gick lite på marknaden istället sen och så åt vi lite igen. Så tittade jag på när de piercade sig allihop, haha. Det var spännande! ;) Mysigt dag i alla fall trots svampbristen. Vi gjorde en god gärning med innan frukosten och fixade hem en upphittad hund till sin husse. Så nu kommer vi nog till himmelen när vi dör!

Sovit gott i natt och djupt! Somnade typ elva och vaknade inte ens av att jag fick sms i natt, det brukar jag alltid göra. Vaknar till och med av vibrationen om jag har på ljudlös.. Ändå så är jag så sjukt trött nu, känns som om jag skulle kunna gå och lägga mig nu och vakna i övermorgon typ. Irriterande! För jag är inte van att vara såhär trött. Vet inte vad det är med mig, men det är väl den där jävla förkylning. Blir så trött på'n. Har fått ont i halsen nu med. Buhuhu vad det är synd om mig. Haha. Fast inte lika synd som om Carro-stackarn som har åkt på bihåleinflammation. Är glad att jag slipper den! Ingen hit har jag förstått.. :)


jag blir så dum av dig, säg bara till när, var, hur.

Om man blandar oboy med minimjölk så går det väl plusminusnoll med kalorierna va?


Tänkte väl det.

tal av hjärter dam.

http://apps.facebook.com/rodgron/fem_punkter?uid=602346465&list_id=778


...and do you like to see me broken? and why do i still care?

Sa ju det. Klart någon snuvade mig på tvättstugan. Jag blir så TRÖTT. Haha.. Får utnyttja pappas tvättmaskin i eftermiddag helt enkelt.

Har varit nere hos mamma och druckit lite kaffe och nu är jag hemma. Försökt sätta mig in lite till i valet. Jag är helt säker på att jag är rödgrön i alla fall. Blir nog att Mp får min röst skulle jag tro. Jag tycker Maria Wetterstrand verkar vettig och påläst med. Mjo. Vi får väl se.

http://www.rodgron.se/overenskommelser/


genomskinligt grå.



jag vet att du sover, känner värmen från din hud.
bara lukten gör mig svag, men jag vågar inte väcka dig nu.
jag skulle ge dig allting du pekar på,
men bara när du inte hör vågar jag säga så.




Carolina Wallin Pérez – Utan dina andetag


the drugs don't work.

Hostat hela natten. Nu känns det bra, men har ju inte blivit något sovande i natt direkt. Så är hemma från skolan idag, lär mig ändå ingenting om jag sitter och halvsover. Ska försöka samla krafter och ta mig upp ur sängen. Skulle dock kunna ligga här hela dagen känns det som, är helt slut. Tyvärr börjar jag bli hungrig så jag måste ju gå upp liksom. Men min enerignivå är verkligen på minus. Hemskt mycket gnäll från mig, jag vet. Haha. Det går över snart. Ska bara tycka lite mer synd om mig själv först. ;)

Borde passa på att tvätta nu när jag ändå är hemma. Men då måste jag till affären och handla tvättmedel och jag kan sätta en femma på att tvättstugan är bokad bara för det. Positiva klubben här ja!

don't let me go.

Fy fan i helvete vad jag är trött på den här jävla förkylningen nu. Ikväll har jag fan hostat så att jag nästan kräks. Det var likadant igår kväll när jag hade gått och lagt mig. För helvete Lars-Olof. Sluta upp. Nu ska jag hälla i mig hela hostmedicinflaskan och tömma hela nässpraysburken och gå och lägga mig. Men jag är inte bitter.

so tell me why we're talking when we dance so good.

Jag har så tråkigt så. Funderar på att unna mig ett solkort och gå upp och få lite fejksol på Pias. Det får nog bli så.
Det är jag väl värd eller? Jodå. På onsdag ska jag plocka svamp på tal om något helt annat. Och gå på marknad. Och sen göra svampmackor av alla svamp vi kommer hitta. Det ska bli kuvl och mysigt och sådär.



Vem ringde dig senast? Robin. (02.31 inatt, tack för den! haha)

Vem kysste dej senast? Det kan ni undraaa. Jag vet;)

Vem kramade dej senast? Hmm, mamma tror jag!

Vad har du för bh på dig just nu? Ingen för jag sitter i handduk.


Vad har du för trosor på dej just nu? Det har jag inga heller. Haha.

Vad står det i ditt sjätte sms och vem är det ifrån? Ja han är märklig! Från Friday Almigthy

Vad brukar folk få för intryck av dig? Inte fan vet jag, haha.

Har du någon gång klätt dig horigt? Haha, hoppas inte det.

Har folk kallat dig slampa? Ja, fast de har inte menat det (hoppas jag, haha).

Har du kallat någon för slampa? Haha, möjligt.

Har du slått någon riktig hårt? Näje.

Använder du parfym? Ja, men nu har jag varit för fattig för att köpa en på ett tag. Men annars gillar jag den gröna DKNY.

Vilken kroppsdel brukar du få mest komplimanger för? Lilltårna, helt klart.


Vilka slags killar faller du för? Giiiirlss.. på krogen spanar vi bara på långa, mörka grabs!

Vad kollar du på först hos en kille? Helheten.

Vill du ut och festa nu? Haha, neej duu!

Vad är klockan? 17.57

Vilken färg har din mobil? Lila

Vad ska du göra nu? Jag ska väl skölja ur hårinpackningen och så ska jag väl ordna det där solkortet jag pratade om.

Har du svårt att släppa andra dig tätt på livet? Ja.

Är du social? Ja, om andra är sociala är jag det med. Annars är jag rätt blyg.

Känner du att du orkar en fråga till? Jaaaadå. Här flyger vi med bara.

Vad tänker du när du vakna idag? Jag var så trött så det minns jag inte.

Kan du gå utan smink? Kan, kan jag väl men jag gör det helst inte.

guess this means you're sorry.

Idag fick jag ett sms som jag har väntat på i typ en vecka. Det var inte mycket till sms egentligen, men ändå. Känns som om en liten del av klumpen i magen försvann iaf.

Annars så var Linnuet hemma hos mig igår. Vi åt lite och hängde lite och sådära då. Gillar't! Tur hon finns den där Linnéa ändå. :) Idag har jag varit i skolan. Jag undrar hur den här kursen ska gå, satt typ och slumrade till till och från. Var så sjukt trött! Men så ligger jag ju X antal timmar efter i sömnen med. Hälften av kursen fattar man precis och resten är typ... grekiska. Haha. Jag är ju en nörd och tycker fysik är rätt spännande, så det ska väl förhoppningsvis gå bra när jag väl börjar sätta mig in i det på allvar. :p Fick hem boken idag i alla fall.

Den där flickan i en Cole Porter Sång och jag :)


föddes en lördag, mamma kalla mig för discotjej, så på en lördag ja då vet du vart du hittar mig.

Va ute och åt igår på Keskin's med Frida, Carro och Camilla. Hemskt gott var det. Sen åkte Frida hem och så kom Julia och Erika förbi en sväng istället. Vi satt kvar tills det stängde och sen gick vi förbi hotellet en sväng. Var inte direkt mycket folk, men det var trevligt. Sen gick vi hem ett par stycken på efterfest hos Carro, fast det var väl snarare jag och Carro som hade efterfest med oss själva större delen av natten, haha. Får bli Idol nästa för oss nästan, haha.

Vi somnade vid 6 imorse iaf, vaknade halv åtta. Vid nio typ kom Jenny och hämtade mig, hon jobbar idag så hon skulle hem på rast då. Så då jag äkte snålskjuts med henne hem. Vi solade en sväng först innan vi åkte hem till a-town. Gud vad skönt det var. Solade 14 minuter bara, kändes som om jag hade kunnat ligga där i två timmar eller något.

Jag har tydligen lovat mamma och lillasyster att följa med till jkpg idag. Precis vad jag känner för... inte. Haha. Men jag får väl försöka fräscha till mig lite och bita i det sura äpplet. Haha.

hold up a second, i got something on my dirty mind.

Gud va allt ska va omständigt ibland då.

he was a boy, she was a girl. can i make it anymore obvious?

Lite sådär halvseg dag dårå. Varit nere hos mamma en sväng och druckit lite kaffe. Jonas visade sina nya kläder. Lille plutten. Han går i och för sig i sexan. Så han är ju inte så himla liten egentligen. Men för mig kommer han alltid vara en liten plutt.. :) Än så länge kan jag (nästan) hålla fast honom och pussa på honom. Blir väl värre när han har växt om mig.. vilket jag skulle tro att han har gjort till nästa sommar. Haha :) Insåg idag också att min äldsta lillasyster fyller 18 nästa år, när blev hon så gammal liksom? Betyder det att jag också är gammal? Det hoppas jag inte! Jag tänkte sluta fylla år nu. :p

Sitter i alla fall här i min ensamhet och hoppas på besök från Jenny, vet inte om hon kommer än. Hoppas också att Frida och Linnéa flyttar sin personalfest hit och att Hanna kommer förbi en sväng. JAG HAR JU KÖPTS CHIPS OCH CHOKLAD TILL ER!

Imorgon verkar det som om det bli ett par öl och lite mat med Carro och förhoppningsvis ett gäng till, sen vet man aldrig hur kvällen slutar! Gillar't. Och på torsdag börjar jag och Viwi dansa... Guuud vad jag längtar! Har saknat att dansa så sjukt mycket och nu ska jag äntligen få göra det igen. Om jag fortfarande kan vill säga. Var ju så längesen, men vi får väl hoppas att taktkänslan inte är allt för ringrostig.. :)

Nähä. Jag kollar väl lite på Criminal Minds då så jag drömmer mardrömmar i natt.

just hold me.

Blööö. Hostat hela morgonen. Undrar hur mycket slem som befinner sig i min näsa och i min hals just nu. Haha. Tycker så sjukt synd om mig själv. Men det är ju så det får bli när ingen annan gör det. Tråkigt med. Har jag.

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
- Haha orkar inte nu :p


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej! Nån som vill med ut och gå nu typ?:)

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vad gick ni igenom? Piezo bara? Eller presentationsmetoder med?


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag ska köra hela natten :/


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hahahahahaha Blondie fattar naaaadaaa.


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Va aldrig full!!!! ;) puss


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Hahaha!! Garanterat att det gör! Skål snygging!!

8. Vad vill du höra mest av allt?
Super! Du har gjort min kväll! :D


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Puss mena ja;)

10. Din romantiska replik?
Haha. Oj då! Det va som fasen ;) Vad svarade du på det?


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha ja med!! Hur bra är inte livet ibland:)




Så kul har jag. Haha.
Nu ska jag nog krypa ner i ett bad minsann!:)


heartbeats.



One night to be confused, one night to speed up truth.
We had a promise made, four hands and then away.

Both under influence, we had divine scent
to know what to say. Mind is a razor blade.

To call for hands of above yo lean on
wouldn't be good enough for me, no.

One night of magic rush, the start, a simple touch
One night to push and scream and then relief.

Ten days of perfect tunes, the colors, red and blue.
We had a promise made, we were in love.

To call for hands of above to lean on
wouldn't be good enough for me, no.

To call for hands of above to lean on
wouldn't be good enough.

And you, you knew the hand of the Devil.
And you kept us awake with wolf's teeth,
sharing different heartbeats in one night.

To call for hands of above to lean on
wouldn't be good enough for me, no.

To call for hands of above to lean on
wouldn't be good enough.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!