they press their lips against you and you love the lies they say.


Sååå...12.30 skickade jag in arbetet och nu får det bära eller brista. Att det brister är väl det mest troliga i det här fallet. Men skit samma. Nu är det inne i alla fall. Efter det åt jag lite lunch med Pata och Lillen på värdshuset, de är ju på väg till Gotland nu de gottegrisarna. Jag åkte i alla fall ner och hänge med mamma en sväng sen och nu är jag hemma. Får väl se om jag hittar på något vettigt sen. Chansen att jag gör det är väl inte överhängande.

Imorgon blire iaf all in med b-brewdarna i jkpg och hos Emmy. KUL. Massa tjejer är vi. Kan inte gå fel då :) På lördag blir det nog Eksjö med Carro och gänget. Håller tummarna för lite fint väder i helgen nu bara, men det ser ju rätt mörkt ut just nu.. Apropå tummar så har jag haft ont i min tumme igår och idag. Precis över där man kan tänka att farbror doktorn har byggt ihop mina senor. Får väl se om det blir bättre annars får jag väl kolla upp'et. Skulle ju vara lite småtråkigt om det håller på att gå sönder det han har byggt ihop.

i live for little moments like that.

Hoho. Gud vad trött jag är. Sov som en kratta natten till igår och natten till idag har jag sovit hur gott som helst och skulle lätt kunna sova hela förmiddagen. Haha.. Men det blir inget med det. Ska dra mig uppåt pappa snart och göra färdigt uppsatsen. Det ska bli så djävulskt skönt att skicka in det sen. Kommer förmodligen få göra massa kompletteringar för jag upptäckte igår att det är massa punkter som ska vara med som jag saknar, för att jag har följt fel mall. Men det skiter jag i, jag varken orkar eller hinner lägga in alla dom. Så det får bli som det blir. Vill bara bli färdig  nu känner jag.

Nähä. Åtta timmar till deadline. Nu kör vi.

vi kommer alltid att ha paris.




Får ingen luft, blir knuffad runt. Jag dansar men jag känner ingenting alls.
Allt går för fort, de andra drog. Andas, andas men det är för varmt.
Jag är för full, du är för ung. Jag ser dig prata, men jag hör inte ett dugg.
Letar mig ut. Blinkande ljus. Andas, andas, allting snurrar runt.

De stänger, men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Jag är så svag, ger dig en kram. Jag ser dig ringa, men har inget val.
Vi går på rad, sotiga barn. Barfota fötter genom hela stan.
Åh, nej. Nu ser du mig. Jag måste rota i väskan efter mod.
Jag är så hög, jag kunde dö. För jag kan göra det som ingen gjort, som ingen gjort.

De stänger, men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.
De stänger, men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder.

Åh, kom vi sover över.

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv. Jag följer med dig hem ikväll.
Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv. Jag följer med dig hem ikväll.

Vill inte vara själv.

Jag följer med dig hem ikväll, för jag vill inte vara själv. Blir blind när alla lampor lyser,
det här är värt att dö för. Jag tror mitt hjärta blöder.

De stänger, men ingen bryr sig. Blir blind när alla lampor lyser.
Det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder. Jag tror mitt hjärta blöder.


it's the little things that only i know.

Nej hörrni ni. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag upp tidigt igen och göra klart detjävlapatientfallet. Men jag börjar se ljuset i tunneln nu. Referenslista och lite ordbajs och finjusteringar kvar. Sen jävlar. Inte långt till sommarlov nu. Gu så gött.

Natti.

and you're the place my life begins and you'll be where it ends.





You'll find it in the deepest friendship
The kind you cherish all your life
And when you know how much that means
You've found that special thing
You're flying without wings


stay with me, don't fall asleep to soon.

Nu tänker jag fan i mig gå och lägga mig. Borsta tänderna först kanske kan vara en god idé. Trött tjej.. Imorgon ska jag upp till pappa och sitta vid datorn och skriva arbetet som är kvar. Usch, fy fan. Skönt det ska bli efter nästa vecka när vi är färdiga med den här jävla skiten. Ursäkta språket. Haha. Jag är lite bitter på poänglösa skolarbeten bara som vi alltid har när vi har VFU. Ge oss ett par veckor extra till på praktikplatserna så ska ni se att vi lär oss mycket mer. Jaja. Det hjälper ju inte att gnälla, det är bara att göra det. Men lite gnällig får jag vara.. ;) Det är ju i alla fall skönt att jag och Mathias fick in FBK:n innan idag. Om man nu ska vara lite positiv mitt i allt.

Petra är hemma på svenska mark nu i alla fall, som jag gillar det! :)




det är som att natten här har sett allting och stilla sjunger med.




varning för ras.

Soppa. Vad trött jag blir. Bra jobbat Sofia.


fool me, fool me, go on and fool me. love me, love me, pretend that you love me. leave me, leave me, just say that you need me.





men jag vet allt om dig för du har varit min, du är nån annan nu i och för sig. men när du strippar och klär av dig är det samma grej.






Då var den här helgen slut med då. Inte gjort så himla mycket egentligen. Var med Anna i Eksjö på hotellet i fredags och igår var jag hemma hos Julia med henne, Carro och Jenny. De åkte vidare till Jönköping sen, men jag var inte så taggad för det så jag gick till hotellet med Pata och Lillen och satt där och tjötade lite. Skön kväll, det passade mig bra just igår. Det är inte så ofta det händer att jag inte är sugen på att gå ut och dansa, men igår var jag det verkligen inte. Vet inte riktigt varför.

Imorse fick jag i alla fall en riktig frukost med äggröra och rostade mackor. Behövde inte ens bre mackorna själv, lyx! Haha. Fortfarande inte blivit hungrig efter det. Kom väl hem vid 15-tiden ungefär och då åkte jag ner till mormor och pluggade lite. Ytterst lite. Bestämde mest med Mathias vad vi ska ljuga ihop för förbättringskunskapsarbete. Haha. Vi är duktiga, det låter som vi är helt sjukt seriösa. Jefla skitarbete. Ska kötta ihop en B-uppsats lite lätt med tills 26e ju. KUL.

Nu ska jag gå och duscha, har varit på väg in i en timme och lite till men jag får inte riktigt tummen ur. Men nu gör jag'et bare. Jag bare kör.


och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals. jag vill inte spara min längtan, jag har tänkt men aldrig fått tala. så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls.




Jag har i alla fall fått tag i en lägenhet. Men jag blir kvar i a-town i alla fall ett år till! Blir bra. Tvåa. Gött.  Ska flytta ett kvarter bort och på andra sidan ån. Spännisch! Ska bli gött att få måla och fixa och greja lite och sådär. Är så fruktansvärt trött på min lägenhet. Vill knappt vara hemma! Nu skulle det vara gött om man vann ett par tusen med.

Åkt lite inlines med Martini och Pata på förmiddagen idag. Jag är värdelös, haha. Och så himla feg. Sist skrapade jag upp ena knät, den här gången ordnade jag till ett litet skrapsår under vänster skinka. Sexigt värre. Lite otaggad tjej, ska kanske ta en liten dusch och piggna till lite grann.



i'm a little drunk and i need you know.

Sista dagen på praktiken nu då! Så himla tråkigt. Suger. Men nu är det bara att kötta två arbeten och sen redovisning, sen är det soooommarlov. Gött kött. :) Bakade muffins igår med som jag och Camilla ska bjud apå på praktiken idag. Mina blev väl sådär. Haha.. Men jaja. De går och äta iaf hoppas jag, men de är ju inte så himla snygga. Och inte så stora. Men det skiter vi i.

Nähä. Iväg till bussen nu då! Heeeej.

fastän jag börjar om från början, så vill du inte släppa taget om mig och fast jag bara vill glömma så handlar alla mina låtar om dig.



Åh. Innan kunde jag inte slappna av och somna för att jag var irriterad. Nu tittade jag färdigt på P.S i love you, så nu kan jag inte sova för att jag är irriterad OCH lipig. För jag var tvungen att lipa lite till filmen då.. Haha.. Herregud. DET GÅR BRA NU. Kom på nyss med att jag inte har gjort någon matlåda tills imorgon, så det ska jag väl göra innan halv åtta imorgon. Plus att jag var och handlade smör innan för att jag skulle ha till mina mackor till frukosten som jag skulle ta med. Kan ju vara bra att ha bröd hemma då kanske, det hade inte jag. Bra. Plus att jag letade halvt ihjäl mig efter mina nycklar till lägenheten innan för att sen upptäcka att jag hade dem i fickan på jeansen hela tiden. Som sagt, DET GÅR BRA NU. Nu ska jag titta på tv tills jag somnar. Egentligen känner jag lite för att dra en hemskt lång ful ramsa med mycket fula ord. Men jag ska inte göra det. Jag ska sova och sen imorgon är jag inte irriterad mer. Gött.


vi stod i fönstret bara du och jag. jag viska i ditt öra det jag vet att du vill ha. du vill att alla ska se så jag håller kvar. men när jag bad dig vänta var du redan klar. och du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken.









Irriterad så smått. Orka.


man väcker en ångest när man släcker en annan.

Lite svårstartad idag minsann. Fast jag har varit uppe och jobbat en sväng i morse och sen var jag hos mamma och drack lite kaffiii. Sen har jag duschat. Nu ska jag väl eventuellt hitta något att slänga på mig och sen ta tag i den jävla städningen. Den här lägenheten är visst inte självrengörande. Värdelöst... ;)

Imorgon är det praktik igen. Bara fyra dagar kvar nu.. Suger ju. Men sen är det tvåjävlaarbeten och redovisning plus opponering på någon annans arbete. Sen är det jävlar i mig sommarlov. Och herregud vad det ska bli skönt att komma hem från jobbet och slippa känna att man borde plugga eller att man måste plugga och så vidare. Liiiite tråkigt att man ska jobba heltid hela sommaren, men jag har ju två nya jobb i sommar så det kommer nog bli kul.. och första perioden så slipper jag ju i alla fall midsommar. Vilket betyder att jag är ledig midsommar för första gången på 5 år. Gött.

Nääeej. Nu jävlar Sofia Carlbom tar du tag i städningen.


du håller mig kvar i något jag lämnat för längesen.






Jag har sovit så himla gott i natt. Och jag sov ända till tio i nio utan att vakna en enda gång efter att jag somnade igår. Så har nog sovit åtta timmar i sträck. Det är lyx det! :) Ska packa mg ur sängen och slänga ihop lite böcker och sånt där, sen ska jag ner till mamma och käka frulle och sen blir det lite plugg. Ikväll sen jobbar jag.. mellan  18-20.30 så det känns ju löjligt nästan. Undrar om man ens får bli insatt på bara 2,5 h? Jaja. Ska göra ett likadant jättepass imorgon mellan 7.30-10.

Annars tycker jag det är jättetråkigt att praktiken är över nästa vecka. Jag tycker det är så himla kul. De första tre veckorna har bara flugit iväg. Det ska bli kul att jobba i Eksjö med i sommar för jag gillar personalen jättemycket med. Så jag trivs. Hoppas på att jag får min nio veckors praktik där i höst med. Men det känns verkligen kanonrätt och det är så himla skönt. Det är så kul att man får träffa alla patienter i alla åldrar och med alla möjliga sorters sjukdomar och skador. Älskar't!

Nähä, nu ska jag gå upp. Så pass.


seems like love no longer can turn me on.

Idag har jag inte varit så lite sugen på att riva ut mina äggstockar och min livmoder om ni vill veta. Skriv upp det. Helvete vilken mensvärk har haft. Hele magen och ända bak i ryggen. Kräkas ville jag göra innan idag så ont hade jag. Men jag gjorde det inte. Jag har varit så hemskanens trevlig hela dagen. Så det tänker jag inte vara mer idag. Haha.. Varsågoda för den infon.

Jag orkar inte ens skriva mer för jag är tjurig. Bara för att jag får vara tjurig idag. Gött äre.

med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.

Nu ska jag dra till Ekskötet på praktik igen. Har sovit skit i natt, eller det är väl synd att säga att jag har sovit skit, för jag har inte sovit alls i princip. Kul.


i guess second best is all i will know.

StorbloggarN^ här då. Men jag har väl inte direkt någonting att skriva men nu kände jag för't så jag gör't helt enkelt. Har praktik nu. Vilket är jättekul.. känns rätt och så. Mycket att tänka på och mycket, mycket att lära sig. Men det är så himla kul att få till en bra bild och man får träffa så mycket olika patienter och så.. Jag gillar't :) Tentan som jag trodde jag skulle råkugga på gick bra med.. till och med lite mer än bra. Hur fan det gick till har jag inte en jävla aning om. Men det skiter jag. Det gick vägen i alla fall. Måste ha chansat rätt på ganska många frågor, haha. Två år på högskola är snart gjorda i alla fall. Sen är det bara ett kvar. Sjukt fort går det. Ångest? Eh ja lite då.

Måste börja ta tag i saker med. Bestämma mig för saker och göra saker. Har en förmåga att skjuta upp saker som är lite jobbiga att tänka på och sådääär. Inte bra alla gånger. Då samlar man bara på hög och när jag har gjort det ett tag blir jag ingen trevlig människa. Haha..... Annars har jag en fulochtjockdag idag, värre än vanligt då. Det är kul. Men annars är det la bra. Tidvis. Oftast. Sammanhängandeinlägg.se/ja.




Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara på allt på samma gång.
Det är så myckat man kan göra och borde och vill, mitt i allt så ska man räcka till.
Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja, det finns så mycket måsten att vara bara på det man kan, mitt i allt så ska man vara sann.
Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr, för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!