ser dig på blåa i april. i telefon, i nya jeans. men jag har samma trasor på och röker samma marlboro. jag minns varenda scen ifrån vår film.

Blä. Jag har en skitdag idag! Vädret suger ju med, hade lika gärna kunnat skippa min semester känner jag. Var tog sommaren vägen liksom?

Var ute i onsdags i alla fall och hade en bra kväll. Kul och så. Borde kanske skippat en grej.. Men man ska inte ångra saker som får en le, som det så fint heter. Men såhär i efterhand kanske det bara va dumt. Aja. Gjort är gjort. Börjar vänja mig vid att bara duga ibland, för det flesta.

Utom mina fina vänner då. Helt sjukt vad mycket fina vänner jag har. Ett par nya fina eksjö-tjejer med sen sist jag skrev:)

Egentligen skulle man kanske skulle ta och flytta härifrån. Börja om liksom. Men det är ju sådär lätt med 400 på kontot.. haha. Ska klara mig på det till 25e augusti. Blir 16 kronor om dagen ungefär. Härligt. Just nu suger livet som student. Man har inte direkt råd och tid med några större utsvävningar under terminerna och sen när det väl är sommar och man kan göra nåt har man inte råd för att man inte får lönen när man behöver den. Bajs. Jaja. Två år kvar!

Kul att jag bara skriver här när jag har dåliga dagar typ. Munter blogg. Jaadå.

this time baby i'll be bullet proof.

Väldigt jämn uppdatering jag har, måste jag säga. Not. Haha.

Jobbat 8-12 idag, känns ju som en nödvändig tur. Men jag har oftast rätt kul på mitt jobb så det gör inte så mycket. Häromkvällen blev jag kallad slyna av en tant och allt annat möjligt fult. Idag kallade hon mig änglabarn för att jag borstade hennes hår. Haha. Hon är söt. Jag kanske hamnar i himlen trots allt? Haha.

Nu sitter jag och väntar på lite brewdar som ska komma till mig. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men något blir det väl:) Hänga lite bara. Är vi rätt bra på! Haha.

Igår var jag, Linnéa och Lisa hos Emmyn i Tranås. Först hade vi picknick vid en sjö och sen hängde vi lite hemma hos henne. Mysigt:) Träffar Emmyn alldeles för sällan kan jag tycka!





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!