can we bring yesterday back around?

Älskar vädret nu! Vill aldrig mer se snö och jag vill aldrig mer frysa. Hatar att sommaren är så kort.

Annars så har jag jobbat ikväll. Innan var jag ute i assjön med mamma och gänget. Skönt och varmt och så.

Skulle egentligen vilja åka härifrån. Andas lite annan luft eller nåt. Men det lär ju inte hända eftersom jag är pank. Och lär inte vara mkt rikare i juli. Jag är lite deppig för det. Hatar pengar. Ja, det gör jag. Behöver gå ut och dansa iaf. Frågan är ju när man ska ha tid och råd att göra det, haha... Nääej. Jag är gnällig nu. Det finns de som har det värre. Men det skiter jag i just ikväll. Ikväll tycker jag hemskt synd om mig själv.



Det går ett hjärtligt lite tag, sen tillhör jag ett slag för sig, ett slag till intet dömt.
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt, stackars dumma lilla mig.
Ja, en dag försvinner jag ur dina ögon som en svår och jobbig grej.



and i wonder if i ever cross your mind, for me it happens all the time.

Nääej. Jag orkade nog inte skriva något nu kom jag på. Drömt massa konstigt i natt. Helt slut nu. Ska hänga lite i solen idag, sen blir det jobb.

Betalade mina räkningar igår, jag ska leva på sisådär 700 kronor tills nästa lön. KUL. Får börja gå på gatan eller nåt. Älskar att vara student just nu. Noot.

you gotta be bad, you gotta be bold, you gotta be wiser, you gotta be hard, you gotta be tought, you gotta be stronger, you gotta be cool, you gotta be calm

Nu har jag påbörjat min städning och tvättning. Ska fortsätta med det restan av dagen innan det är dags för mys hos Amanda :) Kom på precis nu att jag inte har ätit något idag än. Tur att pappa bjuder på middag inom en snar framtid. Jag är värdelös på att äta frukost på. Det blir man ju inte smal av så det får det bli ändring på! Inte första gången jag säger det.. haha. Men frukost är jobbigt.


Var är sommaren?


i'd rather hurt than feel nothing at all.

Lady Antebellum – Need You Now


Gud vad de var fina igår Emsa och Matte. Och Amanda sjöng så himla fint med. Dog lite nästan. :) Och Vickan och Daniel va ju himla tjusiga med. Höll på att börja lipa flera gånger igår, haha. Idag ska jag samla krafter att se Daniels tal till Vickan, orkade inte lipa igår så jag valde att inte se det. Haha.

Idag måste jag verkligen städa här hemma. Fattar inte vem det är som kommer hit och stökar ner när jag inte ser. Hemskt trött blir jag. Kanske ska med Martejna till stan en snabbis med. Beroende på hur städningen går. Men ska tvinga mig ur sängen och ta tag i den nu tänkte jag. Snart. Ikväll blir det fika och mys hos Amanda. :)


Åh. Jag blir alldeles varm i hela hjärtat när jag tänker på hur himla bra och fina mina tjejer är. Love them.

all the right moves

Nu sitter jag hos Martina! Hon är i duschen, så jag sysselsätter lite här och tittar lite på bröllopsstohejet på tv. Tycker det är mysigt:) Vi ska på bröllop vi med idag minsann. Emsa och Mattias. Jag har ju sett en liten tjuvtitt på klänningen på kort, så jag vet att hon kommer vara sjukt fin. :)

Annars ska jag jobba ikväll, mindre kul. Känner inte riktigt för det egentligen. För jag har en hel lägenhet att städa. Orkade inte ta tag i det idag bara. Gick upp till pappa och åt frukost istället ;)

Nu har hon duschat färdigt!

anything you can do, we can do better. boy, we can do it in broken heels.

Nödvändigt inlägg jag skrev nyss kände jag. Här kommer ett till! Nu har jag köpt mitt nässpray och jag kan redan konstatera att det var mödan värt. Slank med en cola med! Tyckte jag förtjänande den. Minsann.


Jag har lipat färdigt på grund av idioter nu.
Går ju inte att slösa viktigt tid på sånt.
Men jag har aldrig varit med om något liknande.
Sök hjälp frågetecken. Ja, alltså inte jag. Du.


my love is a revolver, my sex is a killer. do you wanna die happy, do you wanna die happy?

Varit ute vid assjön med la familia och sedan har jag gått femman med Hanna, Frida och Gotte:) Nu är jag typ helt död, inte helt frisk än alltså. Men, feberfri iaf. Desto mer snor dock. Haha. Ska samla krafter och gå till konsum och köpa nässpray nu. Vill inte, men jag kommer hata mig själv i natt om jag inte gör det. Känner mig själv. Det där med att andas med munnen är inte min grej.

oh, and the award for the best liar goes to you for making me believe that you could be faithful to me.

and don't tell me your sorry, 'cause you're not.
baby, when i know you're only sorry you got cauhgt.




Ni får ursäkta om det här är lite för mycket information för vissa nu, men jag har seriöst aldrig varit med om så mycket snor som det finns i min näsa nu. Det är helt sjukt. Det tar liksom aldrig slut. Det bästa av allt är att mitt nässpray är slut. Har sovit kanongott i natt. Noooot. Synd att det inte är någon som är intresserad av att köpa snor (eller ja, nån sjuk jävel finns det säkert som vill det). Men i alla fall, hade nån varit intresserad så hade jag ta mig tusan kunnat bli rik. Så mycket snor är det. Feberfri än så länge iaf. Skönt.

Idag ska jag till assjön ihop med min mutti och syskonen, tror jag. Min mor är nog inte uppe ur sängen än så jag vet inte. Det är tråkigt att hon inte är lika morgonpigg som jag, då hade vi kunnat åka så vi var där vid 10 liksom. Det tycker jag är en bra tihow about a round of applause? a standing ovation? but you put on quite a show, really had me going. now it's time to go, curtain's finally closing. that was quite a show, very entertaining. but it's over now, go on and take a bow.d, men icke. Nu blir det 11-12 istället. Men det får väl gå det med. Funderar på att trippa bort till konsum och köpa en korsordstidning. Världens bästa pensionärsnöje! Haha.

Nähä. Ska nog se om inte min mor är vaken snart ändå. Tänkte att hon skulle säga: Kom, lilla gumman, så får du frukost här.


Ska bara snytas ut ett par liter till först.





How about a round of applause? A standing ovation?
But you put on quite a show, really had me going.
Now it's time to go, curtain's finally closing.
That was quite a show, very entertaining.
But it's over now, go on and take a bow.


vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt.

vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig.
vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.
vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti,
så som jag gjorde det.


Jag känner mig som en påse sopor ungefär. Fast jag vet att det inte är jag som borde känna mig som det egentligen. Och jag hatar att han får mig att känna mig som en påse sopor ändå. Det är inte jag som har varit en idiot. Men det känns som det. Det är inte bara febern som gör att det gör ont i hela kroppen. Febern är ingenting mot det här.



fan.

fuck you, fuck you very very much. 'cause we hate what you do and we hate your all crew so please don't stay in touch.

Gah. Jag kan inte ens skriva nåt. Så irriterad, arg och ledsen är jag.
Jag är för i helvete inte dum i huvudet. Inte så dum iaf.


så säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna. för vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda?

...men allt det här vänder sig i mig.


Har varit helt död idag. Vaknade, hade feber, tog två alvedon, mådde bättre, gick ner till mamma och åt frukost. Tänkte följa med henne och Frida och köpa blommor. Men började må sämre igen. Så åkte hem istället och dog i sängen ett tag. Tog två alvedon. Dog lite igen. Halvdog ute på balkongen. Tog två alvedon innan jag gick till jobbet. Den lilla promenaden till jobbbet kändes som att springa marathon typ. På jobbet mådde jag ganska bra, kände mig inte så febrig i alla fall. Kom hem, hade feber, tog två alvedon. Nu sisådär en timme senare har jag mer feber än innan jag tog alvedonen. Underbart. Jag har ont i varenda liten led i kroppen.

Tror min kropp försöker säga mig nånting. I söndags var första dagen jag var helt ledig från skola och jobb och allting. Och det var i söndags jag började bli dålig. Igår kom febern. Lite för mycket annat som tar energi med. Är inte direkt på topp. Ganska långt ifrån. Går liksom lite upp och ner. Jag vill må sådär bra som jag gjorde förra sommaren. Förra sommaren kändes det som om jag var glad typ hela tiden. Det vill jag vara igen. Tur att jag har lyckats få de allra bästa och finaste vännerna i hela världen i alla fall. Tji fick ni andra.

Om inte jag fryser ihjäl alternativt drunknar i kallsvettningar i natt så ska jag i alla fall fläka ut mig nånstans ute i solen med Frida imorgon. Alla som vill får vara med. Jag ska sola bort febern. Åh. Jag hatar feber. Jag blir så himla ynklig när jag har feber.


Det är ingen bra dag idag helt enkelt.



men jag vet, ja, jag vet att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig.

...?



Jag har inte tid att vara sjuk nu.
Jag har feber och ont överallt och fryser ihjäl.
Ja, jag tycker synd om mig själv.


have you ever tried sleeping with a broken heart? well you can try sleeping in my bed.

Åh. Jag är så himla ledsen och arg och besviken och jag vet inte allt vad jag är. Pallar inte det här. Härligt att allting plötsligt är mitt fel. Jag har verkligen inte gjort nånting annat än att försöka förstå. Åh. 

 Feber har jag med dessutom. Kanonnatt kommer det här bli. Fan.

and it hurts with every heartbeat.




Ett år på högskolan är gjort. Sjukt fort har det gått. Klarat mig utan omtentor med, känns bra! Eller ja, sista tentan vet jag inte än. Men jag hoppas på att jag satte den. Är i alla fall sjukt skoltrött nu, så det ska bli skönt att jobba lite. Indeed. Fast man är inte van vid att inte ha nåt plugg hängade över sig, så man blir nästan lite rastlös.

Tror jag börjar bli lite sjuk. Min hals gör hemskt ont. Så pass.

I natt åker Linnéa till Grekland. Det är synd att jag inte har pengar och jobbar tre dagar denna veckan. Annars hade jag lätt följt med. Lite spontant sådär. Skulle varit skönt att komma härifrån lite. Tror egentligen att det är det jag behöver. Eller så. Få stänga av allt som snurrar i huvudet och förhoppningsvis inte tänka alls. Kommer sakna den lilla snärta så pass. Tur att hon bara är borta en vecka. :)


Jag vet inte. Jag vet bara att jag skulle vilja spola tillbaka tiden liten. Börja om. Eller något. Det här suger. Vet inte vad jag ska tro eller någonting. Det är konstigt hur man kan må så sjukt bra av en person och samtidigt lika dåligt som man mår bra. På grund av en enda person. Saknar. Det vet jag i alla fall.


Tid har förlöpt, dagar har gått.
Månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått.
Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår.
Jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går.
Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig. 
Ibland jag vaknat på morgonen och gjort det jag ska.
Men jag har saknat din hand, jag har saknat din röst.
Ensamma dar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst.

Somliga dar tar jag in vad jag hör.
Det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad gör.
Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger.

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!