and if i'd fall, would you pick me up?

Det var ju faktiskt Tisdag igår. Jag hade visst onsdag. Jag var hemskt trött igår. Men nu får ni hålla en tumme för att examinationen går smidigt och smärtfritt. Okej? Bra.


kom änglar, kom älvor.

Tänkarkväll. Man kommer på så mycket efteråt som man inte märkte från början. Lite lagom kryptiskt sådär en onsdagskväll va?

Nu ska jag ta och gå och lägga mig i min säng iaf. Jag och Nisse. Han får duga i brist på annat, kattskrället. :)


jag vill ha dig här på riktigt i natt och suga liv ur din halspulsåder.

Imorgon har vi klinisk examination. Supernervös tjej.


som du kanske redan sett, första snön kom i natt.

Bra och mysig helg som avslutades med god mat hos Pata. Jag är nöjd!:)

Blåser rätt bra här. Svårt att sova då kan jag känna. Regnet har övergått till snöflingor i alla fall. Fint. Hade gärna fått ligga kvar nu känner jag, men det blir nog inget med det. Inte i natt i alla fall.

Natti.


och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.

God morgon! Har haft sovmorgon idag. Sjukt skönt. Ska vara på akuten idag, börjar klockan elva och slutar sju. Kan nog bli kul om det händer lite. Känns ju lite hemskt att säga så i och för sig, haha.

Imorgon ska jag gå kväll på röntgen. Så då börjar jag 13. Ska ha en liten dejt med Camilla innan. Mysigt. Nähä? Upp och klä på sig och sånt där då kanske? Mamma skulle vara i Eksjö till klockan 11 idag med så jag får åka bil in. Inte dumt.


gråvita skyar, tandläkarväder.

Blev aldrig någon frukost! Orkade inte gå upp med en gång och sen ringde Pata och sa att han var utanför och skulle hjälpa mig sätta upp hyllor. Så det var ju bara march upp ur sängen och sätta på kaffe!

Fick i alla fall upp en hylla i vardagsrummet, en i hallen och två i badrummet. Och taklampa i köket och hallen! :) Sen gjorde vi tacos och så kom Martina och Camilla och åt med. Trevlig söndag. Och nu ska jag nog inte göra så himla mycket mer ikväll har jag tänkt utan det blir soffläge och eventuellt en dusch så jag slipper duscha imorgon bitti. Gårdagens smink idag - check!


det blir fel slår bakut och allt går snett, men det tar aldrig riktigt slut.

Mhm. Städade ju igår och bäddade rent i sängen och sånt. Så himla härligt att vakna upp i ett nystädat hem! Igår var jag och Anna hos Ramona och Danne en sväng. Pata kom en stund med. Vi hade mycket trevligt, som alltid när man är hos dom! Haha:) Känns som min mage är lite sugen på frukost så jag ska väl ge den det så att det i te blir som igår. Fick världens blodsockerfall eller blodtrycksfall när jag skulle bre mina mackor på morgonen. Fick sätta mig ner på golvet för att jag blev svimfärdig typ. Det där händer mig med jämna mellanrum. Det är ju ändå rätt härligt.

tidvis.

Vad jag har sovit inatt. Inte så himla länge men sovit så jävla djupt tror jag. Helt död nu. Haha. Ska äta lite frukost och sen ska jag kicka igång den här dagen med att städa här hemma. Rev precis ner en av mina ljusstakar i sovrumsfönstret så den gick i tusen bitar. Surt.se/ja.


ta min hand, jag följer dig. vi ska åt samma håll.

Fint.

Till den ganska stressade blonda kvinna i grön Volkswagen Golf, årsmodell 2004, som låg efter mig på Skälbyvägen mellan Hässelby och Barkarby och vidare mot Kista norr om Stockholm strax innan klockan 12 idag.

Jag förstår att du fann det här med att jag höll hastighetsgränsen på alla 30- och 50-sträckor oerhört provocerande. Du gjorde det ganska klart genom att köra uppskattningsvis 15 centimeter bakom min bil i närmare fyra kilometer, försöka köra om mig vid ett rödljus (innan du i sista sekund upptäckte den där Volvon och insåg att vi inte körde på en enkelriktad väg), för att sedan slutligen argt accelerera in till höger om mig när vi nådde en 70-väg och köra om mig på insidan. I drygt 100 kilometer i timmen. I bussfil.

Jag ska inte ta upp din tid i onödan, jag förstår att den är väldigt värdefull för dig. Så jag vill bara i all hast passa på att berätta för dig att för ett drygt år sedan blev jag pappa till en liten pojke. Han heter Nicholas. Han har stora bruna ögon och sin mammas ögonfransar. Han älskar bröd men är inte så förtjust i smultron. Han gömmer fjärrkontroller och tyglejon i facket under sätet på sin leksaksbil, och fnittrar så han kiknar när jag hittar dem. Det låter sådär som man tänker sig att champagnebubblor hade låtit om de fnittrat.

Jag vet ingen annan i hela världen som någonsin fått hans farfar att gråta offentligt. Eller garva så högt.

Han blir uttråkad när han inte får vara bland mycket människor, och älskar att stå i centrum. Jag antar att han har fått det förstnämnda från sin mamma, och det sistnämnda från mig. Han har hennes försiktigt mejslade kindben, och mina stora fötter. Han har fyra stora tänder i överkäken, och inte en enda i underkäken. När han blir ledsen trillar det tårar stora som pingisbollar nerför de där små kinderna. När han är sjuk vägrar han sova någon annanstans än i vår säng, med sitt huvud på sin mammas nyckelben och sina fötter i mitt ansikte. Han väcker henne genom att pussa henne på munnen, mig genom att ta mitt armbandsur från sängbordet och slå det i ansiktet på mig.

Och när han och hans mamma dansar. Herregud. De kan lysa upp ett släckt rum när de gör det.

Hans morfar är hans bästa vän. I förra veckan blev han så glad när han kom hem till oss att han kröp rakt in i en vägg. Och han har precis lärt sig gå, han är väldigt stolt över sig själv för det. I augusti börjar han på förskolan. När han ser en hund pekar han överlyckligt och vrålar ”TITTA!!!”.

Och när han skrattar. Herregud. Det är som om något rusar runt barfota på insidan av mitt bröst när han gör det.

Han satt och sov i sin bilstol på passagerarsidan när du körde om oss idag, med det där tyglejonet i famnen. Om jag inte hade bromsat när du gick över i bussfilen och sedan skar tillbaka in i min fil så är det genom hans dörr fronten på din bil hade kraschat. Jag vet inget om dig. Jag vet inte om du sett de där videoklippen på nätet om vad en bil i 100 kilometer i timmen kan göra med en människokropp av kött och blod. Och jag vet inte om du någonsin haft en ettåring sovandes på din mage, lyssnat på hans andetag, och insett hur ofattbart ömtålig den där lilla kroppen är. Jag vet inte om du älskat någonting så mycket någon gång i ditt liv att det känns som om du ska få en hjärtattack.

Men förlåt, jag kommer ifrån ämnet här.

Så hur som helst: Jag ville bara säga att jag hoppas att det där som du hade så bråttom till var väldigt viktigt.

Och att du hann dit i tid.

- Fredrik Backman, fredrik.cafe.se


de kanske tror att vi är typ kära, får jag gå precis så nära?

Kalasat färdigt för lillebror. Han är ju så stor att han bara vill ha pengar nu. Tråkigt! Haha. Men han var nöjd i alla fall, nu kan han nog snart köpa skidorna han sparar till:) Pussats och kramats och gått en liten promenad med Julia med. Mysigt. Hon börjar med bli stor, min lillstrumpa. Det är inte klokt vad jag älskar de där två. Mina bebisar som inte är bebisar längre. Haha. :) Fast Julia vill i alla fall sitta i knä än ibland fast hon är tio. Det tycker jag om.


Febern håller i sig med. Men har inte så mycket feber och jag har käkat lite Ipren så mår rätt bra ändå. Man blir lite seg och frusen och sånt härligt. Ligger i min soffa under täcke och kollar på idol nu i min lilla soffa. Känns som om att jag blir kvar här resten av kvällen faktiskt. Helt okej skönt.


för sent för edelweiss.


krossa alla fönster, slå in hans dörr. låt honom veta att inget är som förr. säg som det är - det finns ingen väg tillbaks för nån som är en loser ett riktigt jävla as.





Pillat lite med lilla bloggen. Kanske blir lite roligare att skriva då, vad vet jag. Man kan ju blogga från den lilla telifånen nu med. Så till vida pass fräsigt! Får inte till den där jävla bilden i menyn till höger jag inte får till. Det är ju själva fan att man inte är en datanörd som förstår alla konstiga bokstäver överallt. Jag fattar inget. Så att säga.

Tog mig ett litet bad innan och tände ljus och pysslade om mig själv lite. Skönt. Ska nog evetuellt ta och unna mig en solning sen med. Tycker man får det när man är lite deppig va?


do you still keep pictures of old girlfriends? are they prettier than me?

Jag är en sån dålig bloggare. Men vad tusan man kan ju inte vara bra på allt. Haha. Skulle suttit i Jönköping med Mathias och pluggat idag, men jag har huvudvärk, feber och svullna ögonlock så vi sitter på varsitt håll och är lite ambitiösa istället. Försöker reda ut vad vi ska skriva om på C-uppsatsen och nu har vi nog bestämt oss. Blir nog brao. Annars är det bara två veckor kvar på praktiken. Sjukt att vi redan ahr varit ute sju veckor! Går så himla fort. Men jag trivs. Läste igenom massa gamla inlägg igår kväll, eller ja imorse 4 imorse räknas väl inte som igår kväll, men jag kunde inte sova iaf. Mycket skit man har skrivit. Fast egentligen inte. Plugga lite till, sen ska jag inspektera pappas frys och se om jag hittar något gott att äta när det blir så dags. I eftermiddag blir det lite kalas för min fina lillebror som helt plötsligt är en stor kille. 13 år blir han den lilla, lilla bebisen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!