men tiden har sin rätt att förändras där den går och den är hos dig nu, hos dig och din vän. och jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen.


it's friday, i'm in love.

Gooo möra! Så kul att man vaknar vid 5.30 när man får sova hur länge man vill. Aja. Har sovit typ en halvtimme till efter det i alla fall.. Så ska väl klä på mig lite kläder och traska upp till pappa och plugga en del.

Sista dagen på praktiken igår. Det är alltid lite sorgligt, man hinner ju liksom komma in i gänget lite under tre veckor. Har i alla fall fått se många olika undersökningar och kunde inte fått bättre betyg än jag fick, så jag är mer än nöjd. Att tre veckor kan gå så fort bara! Sjukt ju.

Ska vara lite hundvakt till Nero i helgen också. Mysigt värre. :) Och så blir det nog lite aw med tjejerna ikväll och till Elojna imorgon. Ser ut att bli en bra helg:)


från kylan in i värmen.


det är väl tanken som räknas ändå? jag lever, men väntar på smällen. hjärter dam du kan duka för två, jag tar tåget ner framåt kvällen.

Sitter på bussen på väg till jkpg. Jösses, vad trött jag är idag! Skulle kunna somna stående känns det som. Men det släpper nog med hjälp av en kopp kaffe sen:)

Idag ska jag fixa papper och sånt till mitt patientfall har jag tänkt. Har bestämt mig för att det får bli ett ben och det hade vi ett på listan idag också så det blir ju kanoners.


du vet mycket väl vad du gjort, den där blicken du ger mig är gammal nu. jag vet hur du funkar, jag kan dig ut- och innantill, så hälsa ditt hjärta att allt är slut.

Hunnit bli gammal sen sist. Hela 24 år. Blev lite förfest och utgång i lördags med brudarna. Mycket lyckad kväll blev det! De är så fina mina tjejer. :)

Igår gjorde jag inte många knop, haha. Fy vad seg jag var! På kvällen åkte jag och Pata in en sväng till Martina som numera är tranåsbo. Himla mysig lägenhet har hon! Och idag är det praktik igen. Sista veckan nu. Sjukt vad fort tiden har gått. Men gud så kul det är!

Nähä. Upp och handla lite då. Toapappret är slut, kan ju vara en sån grej som är lite skönt att ha hemma! Haha.


stuck in reverse

Usch. Lipdag jag har haft idag. Drömde mardrömmar i natt. Praktiken var bra. Då hinner man inte känna efter och tycka synd om sig själv. Men sen jag kom hem har jag inte varit alltför munter. Allt är fel och jag är fel. Känner bara att det hade varit skönt om det blåste lite mer medvin nu. För nu har det varit ett par månader med i princip bara motvind. Och det hade varit skönt om någon ibland kunde läsa mina tankar och förstå hur jag tänker och känner utan att jag behöver säga nåt. Hade inte det varit skönt? Jag tror det.

Mest av allt behöver jag nog ha varmare och ljusare dagar och att snön börjar smälta.


jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går.

Första veckan på praktiken avklarad. Mycket nytt och mycket spännande. Man är så himla trött när man kommer hem på dagarna. Men de två veckorna som är kvar kommer gå sjukt fort. Vilket gör mig lite stressad, för det är så himla mycket som ska hinnas med nu i vår. 17 veckor kvar. Sen tar jag examen.

Igår var jag på lite kaffe hos Pata med han och Tolle. Sen tillbringades kvällen hos Hanna med henne, Amanda och Frida. Mysigt. Frös hela kvällen, vilket förklarades när jag kollade febern när jag kom hem. 38 grader. Men den verkar som bortblåst idag! Skönt. Inte tid att vara borta från praktiken. Och stackars Hanna hade blivit magsjuk i natt. Som "tur" är har jag ju redan haft den i år och då kan man ju vara lite immun. Men med min tur jag har haft detta året så åker jag väl på den en gång till! ;) Haha..

Dagen idag kommer bestå av en hel del plugg i alla fall. Sitter hemma hos pappa. Skönt. Då blir man serverad kaffe och mat. :)







when you get what you want but not what you need.

Usch. Idag är en sån dag när jag bara har saknat massa saker. Kuvl. Fin lunch med Camilla idag i alla fall och en mysig kvällsdejt med Linnéa över ett glas rött. Fint.


something in your eyes makes me wanna lose myself, makes me wanna lose myself in your arms.

Vaknade med en ledsen känsla i magen idag. Inte kul. Vet inte varför ens. Är bara lite opepp på den här dagen. Men det går nog över det med. :p Dagen kommer i alla fall bestå av plugg, lunch med bästa Camilla, plugg och städning. Sen får vi se vad kvällen erbjuder.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!