om du var bränd som mig skulle jag gå hem med dig, skulle du va allt jag nånsin velat ha.

Gud vad jag hatar såna här nätter. Låg vaken till typ ett och sen somnade jag och vaknade igen tjugo i två och nu är det ju fan kört att sova. Får panik. Åh.

vi är inte såna som i slutet får varann.

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig och jag vill ha dig för gamla tiders skull. Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt. Du var solskenet, jag var ensam.

det kommer aldrig brinna så igen, min vän.

Legat under mitt täcke sen halv åtta ikväll. Haha.. Men det är inte synd om mig för jag valde det själv. Behövde nog det eller nåt samtidigt som jag hade behövt träffa folk och bara tänka på annat. Bli full och dansa och bara strunta i allt hade jag nog behövt. Camilla ringde för en stund sen iaf så känns lite bättre nu.:) Har haft mycket tid att fundera ikväll iaf och kommit fram till att jag nog ska ha mitt kalas den 19e ändå. Vilka stora problem man har liksom.. Haha. Men det får nog bli så. Har så mycket i skolan fram tills dess och sen är det ju daniel nästa helg. Så jaaa. Det har jag bestämt mig för. Och så har jag bestämt mig för en grej till, tror jag. Tror jag behöver't iaf. Jaja. Skitsamma. Ska göra ett till försök att sova nu. Imorgon ska jag äta frukost nere hos mamma iaf. Varken patrik eller några barn är hemma. Så då vill hon gärna ha sällskap. Men jag klagar inte. Skulle nog inte ätit annars och det är ganska mysigt att ha mamma för mig själv.:)

och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.

Otaggad tjej kan man säga. Ingen bra dag idag. Men kan inte riktigt sätta fingret på vad det är heller. Bara allmänt låg och lipig liksom. Fikade innan med frida, hanna, martina och elina iaf. Mysigt!:) Ikväll ska jag nog bara va hemma, inget kul sällskap ikväll då liksom. Får man gå och lägga sig nu eller?

ge mig en vinterdrog.

Blöö. Det har inte varit min dag idag. Hann inte äta frukost, glömde matlåda, när jag skulle köpa frukost i skolan så funkade inte kortläsaren, orkade inte gå och ta ut pengar, köpte mat vid lunch, i korridoren till matsalen var det halt så jag halkade (såklart). Det enda positiva var väl att jag samlade så jävla snyggt så jag landade på båda knäna och fortfarande balanserade maten på ena handen och väskan på andra armen. På föreläsningen dricker jag för mycket kaffe, blir kissnödig men sitter mitt i smeten och vågar inte gå ut mitt i föreläsningen. Tänker att det inte är så långt kvar och att jag hinner innan jag måste till bussen. Hann jag ju inte. Såklart. Så jag får hålla mig hela vägen hem. På bussen var en tjock gubbe som luktade svett och smaskade när han åt tvungen att sätta sig bredvid mig så att jag får, förutom att stå ut med honom så tätt inpå, ha min väska med fyra tunga böcker i i knät = extra tryck på blåsan. Kommer hem. Städar och plockar lite. Ska byta glödlampa i min lampa som står ovanpå lampan (som inte fungerar) på badrumsskåpet. Tro fan att lampan ovanpå skåpet ramlar ner rakt på min näsa och tar med sig allt som står ovanpå (givetvis.). Resulterade i näsblod och en del glasbitar från en skål jag hade där ovanpå. Men jag är inte bitter! Oh Nej. Jävla dag. Det roliga är att jag säkert glömt nämna något. Ja, jag hade ju inga åhörarkopior till föreläsningen heller då. Men om jag mot förmodan hunnit skriva ut dem kan jag sätta femhundra spänn på att skrivaren inte hade fungerat. Men som sagt, jag är inte bitter!

gräv i det dunkla, men sök inga svar.

Nu är utväxten borta. Så himla skönt! Åt på keskin's med, inte dumt alls! Druckit alldeles för mycket kaffe med så mådde lite illa innan. Tog bussen hem vid tio i fem iaf och sen var jag bara hemma och bytte om och sen upp till gymmet för ett spinningpass. Var inte alls sugen egentligen.. Men det är ju skönt efteråt. Kan ju va skönt att slippa rulla fram på stranden i sommar med.. Haha. Vi var och fixade biljetter till daniel innan idag med, ska bli så himla kul! Har ju mitt kalas helgen efter sen.. Så försöker klura lite på vad vi ska hitta på då med. Men tror det löser sig. Vi är ett bra gäng med sköna tjejer så kan ju inte gå fel!;)

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i för vi dansar och du har så mjuka läppar.

Tvättade ju igår.. Hann inte tvätta färdigt dock så har en del tvätt kvar plus att jag inte han torktumla de två sista maskinerna så det hänger kläder lite överallt här.. Haha. Jag har alltså tvättat handdukar, sofföverdrag, filtar, överkast och sånt med. Så mycket smutsiga kläder har jag faktiskt inte att jag inte hinner tvätta alla på en dag, haha. Nu ska jag upp och göra mig i ordning och sen ska jag ta bussen in till Eksjö. Erica ska göra mig naturligt blond igen.;) Vi ska vara hos Camilla.. Ska gå och fixa biljetter till Daniel Adams-Ray med. Gud vad jag längtar till det. Jag är ju lite kär i honom. Tyvärr är ju Camilla och Hanna det med så lär ju bli cat-fight.;) I helgen blir det nog lugnt tror jag. Ska se om mamma och dom behöver hjälp att packa och så.. De ska ju flytta. Sen har jag ekonomin till att gå hur många helger som helst heller. Måste köpa kursböcker som kostar 800 spänn styck. KUL! Finns inget roligare att lägga pengar på. Eller så fanns det det. Förmodligen.

sidan som går vidare har någon redan rivit av, så jag griper tag i vita blad.

Ligger i sängen och tittar på top model och äter godis. Känner mig inte alls fet eller så. Haha. Ska boxas bort det imorgon, jag lovar. Man blir ju alltid så besviken när man slår på stort och köper godis dock. Har ätit typ 4 bitar nu och nu är det inte gott längre. Så sjukt ovärt! Ska tvätta hela dagen imorgon, ska bli kanonkul. Inte. Har bokat in frukost hos mamma, lunch med Linnéa och kaffedejt hos Hanna med. Man får passa på när man är ledig!:) Och på onsdag ska jag bli naturligt blond igen. Det ska bli skönt! Den är inte att leka med min utväxt nu.. Sådär snyggt alltså. Gud vad jag hoppar mellan ämnen nu känner jag, men ska lämna in min dator imorgon med. Eller ja, pappa ska. Sjukt störande. Man blir så handikappad utan dator.. Dagens i-landsproblem!

magiskt, men tragiskt.

Är så jävla trött att jag lipade lite nyss. Bara sådär. Utan någon speciell anledning alls. Eller snarare kanske på grund av varenda tänkbar anledning som går att komma på bara för att jag är så trött. Sov en timme i natt. Så fort jag är minsta stressad eller orolig för nåt går det åt helvete med sovandet. Ska skaffa mig ett baseball trä som jag kan dänga i huvudet på mig själv när jag inte kan sova.

i might need you to hold me tonight.

Är lite stressad över skolan. Eller inte så lite. Vet inte hur jag ska få ihop riktigt.. Men men. När jag är stressad tänker jag för mycket på allting. Isch. Apropå ingenting alls så hade jag tydligen sex med en kille i fredags som jag aldrig har träffat eller ens vet vem det är och som tydligen inte ens var på hotellet i fredags. Är inte det en prestation tycker ni? Hur stor är sannolikheten att man har sex med någon utan att träffa personen samtidigt liksom? Jag måste ju vara så sjukt jävla grym helt enkelt. Nästa gång någon känner för att hitta på något kan ni väl ta en kille som ser bra ut iaf? Typ... Jude Law kanske? Vi brukar nämligen ses ibland på helgerna. Brukar ta mitt privatplan och åka över till honom lite titt som tätt.

och jag undrar om jag nånsin ska nyktra till nån gång med dig, med dig. med dig.

Gud vad jag älskar att höra min granne hosta så att det låter som att han ska kräkas. Not! Var värsta pådraget här utanför innan idag med båda brandbil och ambulans! Kanonspännande, stod och försöka tjuvkika genom köksfönstret, haha. De tog inte med sig någon sen när de åkte så antar att det inte var så farligt ändå. Tråkigt! Haha.. Hemsk jag är. Annars så har jag inte varit på praktiken idag heller då. Hade ju feber igår när jag gick och la mig och sen vaknade jag typ vid halv tre i natt och visste inte vart jag skulle ta vägen för att jag hade så ont överallt i hela kroppen. Usch. Det va ingen hit. Kallsvettig som ett as med. Sen idag har jag varit feberfri! Tills nu ikväll, gick en promenad till pappa och tillbaka, tar typ 10-15 min och det klarade inte min kropp tydligen så då fick jag massa feber igen. Usch. Men det får va som det är, imorgon måste jag till praktiken om jag så ska va halvdöd när jag kommer hem.:p Får ta med mig iprenpaketet i fickan och ha det redo.;) Jag hoppas att den dumma febern försvinner. Hostan kan jag stå ut med. Simsalabim, feber försvinn! Woop, woop!

release me.

Blö. Vad jag hatar att inte va pigg. Trodde att jag höll på att bli feberfri men tji fick jag. Va nere hos mamma en sväng innan ikväll och så hade jag massa feber när jag kom hem igen. Imorgon mård jag iaf till praktiken. Jag får väl åka hem om jag blir dålig. Finns ju liksom inga marginaler för att bli sjuk under praktiken direkt. Gud vad jag gnäller. Haha. Nu ska jag kolla färdigt på the break up innan jag ska försöka sova lite. Den är söt.

do you walk the line?

Är fortfarande en febrig och hostig tjej. Tog ipren innan jag gick och la mig men jag har ändå kallsvettats som en gnu i natt. Har gått och lagt mig på soffan nu för att det va så äckligt i sängen. Fräsch tjej! Hade tänkt åka till praktiken idag först egentligen. Hade nog orkat om jag gått på ipren. Frågan är hur med jag hade varit, jag hade inte velat ha en sjuksköterska som egentligen borde varit hemma liksom. Min handledare har ju många palliativa med så känns liksom inte riktigt rätt att smitta ner dom med massa skit som redan är svårt sjuka. Hostan lägger sig väl inte på ett tag säkert, men jag hoppas febern lägger sig under dagen.. Har inte tid att va hemma. Vet inte riktigt var jag ska klämma in de två dagarna jag missat nu för att få ihop mina timmar.. Lär ju få bli en helg. AJa. Roligt inlägg :p gud vad det blåser ut det låter det som. På tal om nåt annat. Nu ska jag försöka sova lite till!

ser du nåt som liknar en tår så är det isen som droppar.

Fuck my life. Lite så känner jag. Haft lite småfeber under hela helgen nu när jag har spytt och haft mig och haft idag med.. Så har jag haft lite ont i ryggen och i kroppen och frusit, sådär som man gör när man har feber. Men jag tänkte att det var nog inget. Så var ute och gick en sväng och så handlade jag lite och jag tyckte att kroppen kändes hemskt märklig. Så kollade jag febern och då låg den på 38,5 (jag har 36-36,5 i vanliga fall så jag får gnälla/va döende när den ligger över 38;) haha). Hostar som ett as med. Fy! Har inte tid med det här. Måste till praktiken imorgon egentligen. Ska låta febern vara lite till sen ska jag ta ipren. Så långe febern inte är över 39 är den ju faktiskt bara bra för kröppa! ;)

Nää. Nu ska gnällfian här kravla sig ur soffan och värma sin värmekudde.









all by myself.

...don't wanna be all by myseeeeeelf anymoooooore. Ehe. Nääej men så att det. Torkade ju upp efter en stackars liten kräksjuk tant på jobbet i torsdags kväll. Blev själv lite sjuk igår då. Fy fan. Kräktes mellan 22 igår och 05 imorse. Myspys! Så igår träffade jag ingen för att jag inte ville smitta någon ifall jag var sjuk. Idag vill jag fortfarande inte smitta någon men skillnaden idag är ju att ingen vill träffa mig heller, haha. Så jag är all by myself. Rolig helg liksom. Jag tycker hemskt synd om mig själv. Har fått i mig en fattig rostad macka och lite cola än så länge idag iaf. Mums!


Fördriver tiden med en sånhär käck lista då.



1. sätt din musik på blanda
2. klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. använd sångtitlen som svar på frågan

1. hur mår du idag?
Stackars (haha)

2. kommer du komma långt i livet?
Walking in Memphis

3. hur ser dina vänner dig?
Lost without you

4. kommer du gifta dig?
Come away with me

5. vad är ditt livs themesong?
Brännö serenad

6. vad är ditt livs historia?
Gå på vatten

7. hur är skolan för dig?
Rising girl

8. hur kan du komma framåt i livet?
Dum av dig

9. hur kommer imorgon vara?
Dear

10. vad är det bästa med dina vänner?
Me love

11. vad finns i lager för nästa vecka?
Break it off

12. vilken sång beskriver dig bäst?
Torn

13. hur är det med ditt liv?
Not myself tonight

14. vilken låt ska spelas på din begravning?
I walk the line (haha.. )

15. hur ser världen på dig?
För sent för edelweiss

16. kommer du att ha ett lyckligt liv?
Just say yes

17. vad tycker dina vänner om dig?
I was made for loving you

18. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
The bad touch (haha, grr eller?)

19. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Come what may

20. har du en djup & mörk hemlighet?
Grenade

21. brukar folk i hemlighet fantistera om dig?
All night long (haha)

22. hur kan jag göra mig själv glad?
Shine on

23. kommer jag någonsin ha barn?
Lose control

24. vad är några tips till mig?
One and only

25. hur kommer jag bli igenkänd?
Creep

26. vad är min danssång?
Down on me

i guess there's just a part of me that likes to bring you down just to keep you around, 'cause the day that you realize how amazing you are you're gonna leave me.



Nati S/L Long Top SEK 323, Vero Moda - NELLY.COM


Härmar Fogel lite då! Den är så himla tjuuusig den här tycker jag. Särskilt ryggen! Fast jag satsade på en svart jag.. Fanns bara kvar i S och L så nu hoppas jag att jag inte är för fet för en S. Lite orolig för att röven och armarna ska välla ut lite för mycket, haha.. Får väl sluta äta annars! ;)

Ska ta och hoppa in i duschen snart, börjar jobba vid 14. Är ju ledig från praktiken idag.. Så ringde de och frågade om jag kunde jobba ikväll igår.. och det kunde jag ju. Skulle börjat vid 16 egentligen, men det varännu mer folk sjuka så de ringde i morse och frågade om jag kunde börja vid 14 istället och det kunde jag ju. Ska jobba 7-21 på lördag med. Hade kunnat frå fredagkväll med, men blir lite dumt att börja 16 i aneby och sluta 17 i jkpg :) Kul att de fortfarande ringer så ofta och vill att jag ska jobba iaf även om jag inte hinner så ofta på grund av skolan och praktiken och sånt. Är det vanlig röd dag idag eller storhelg? Vanlig röd dag va?

Nähä, duschen!

 


ljug för mig, älskling.

Alla som inte hade klarade tentan hade blivit meddelade. Jag har inte fått något meddelande, alltså har jag klarat tentan. Asgött! Särskilt som det var en himla skittenta. Ordbajsade förmodligen så pass bra att lärarna tappade bort sig själva och tyckte att jag lät smart. Tji fick dom! Haha. Ska bli spännande att se vad det blev för betyg sen. Kan mycket väl tänka mig att jag ligger precis över godkänt, för det var inte en av mina bättre tentor känner jag.

Annars har jag ju börjat på nya praktikplatsen igår. Och det är väl bra. Är ju på vårdcentral hos en distriktsköterska.. Alla är jättesnälla och min handledare är jättebra! Men det är ju typ som hemtjänsten och hon har palliativ vård som "inriktning" eller vad man ska säga. Så, jag lär väl mig inte så mycket nytt kan jag känna. Lite tråkigt. Har fått ge insulin idag liksom, wooho! För det har jag ju inte haft delegering på på jobbet i tre år eller hur länge det nu är. Så, det är ju lite tråkigt att jag fick typ äldreomsorgen på båda mina praktikplatser.. lärde mig ju iofs rätt mycket nytt på förra i och med att det var en strokeavdelning. Men jag tycker faktiskt att man skulle kunna få tillgodoräkna sig om man har jobbat med det innan. Jag har liksom jobbat inom äldreomsorgen i fem år snart.. Träligt att man måste göra praktik på det då. Särskilt eftersom båda mina platser fick det.. Andra fick ju akuten och sånt skoj.. Men jag är inte bitter :p Aja, blir nog bra. Ska nog hänga upp på läkarmottagningen någon av dagarna! Blir nog kul :)

Har inte så mycket vettigt att säga faktiskt.. :P Ledig på torsdag! Ska bli skönt, ska hem till Camilla då och äta lite. :) Imorgon vet jag inte vad som händer? Alla mina anebytjejer ska gå och titta på Amanda och gängets konsert, men jag hade ju inte fått nåt schema för praktikten så jag kunde inte köpa nån biljett och nu är de slut! Tråkigt. Kan jag tycka.

if you don't love me, pretend a few more hours.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!