ska inte säga nåt till nån, jag vet. det är vår hemlighet. vi finns bara nånstans mellan dröm och verklighet.

Jobbat ikväll då.. Det har gått bra. Var väldigt trött bara och så. Och nu har jag suttit utanför mig med Jenny en timme.. typ och gråtit ut lite. Det var skönt.. Hon säger mycket kloka och bra saker den kvinnan. Den stackaren ska ju upp tidigt imorgon och jobba med. Nu har det här inte med gårdagen att göra. Men jag tog iaf bort ett nummer jag borde ha tagit bort ur min telefonbok i oktober förra året, senast. Det känns bra och jobbigt på samma gång. Kan inte just det numret utantill heller. Det är bra. Imorgon börjar tentaveckan.. Skoj. Ska försöka ta igen lite förlorad sömn nu, eller nåt. Förresten hade jag jättekul hela kvällen igår, den va inte bara skit som det låtit kanske. En av de roligaste kvällarna på länge. Och vi hade så himla mysigt och kul hos fina Camilla:) Jag skrattade bort mascaran, haha.:)

tell no one about tonight.

Jag har varit så himla häftig idag och inte haft någon ångest för natten alls. Trodde jag. Men nu börjar den krypa sig på. Jag kan inte låta bli att känna att det gör lite ont. Att det svider lite. Att det var onödigt gjort av mig. Och ännu mer onödigt gjort av dig. Fast kanske mest av mig trots allt. Jag är nog inte så häftig trots allt. Det rev upp mer gammalt än vad jag hade trott. Jag blir så ledsen på mig själv. Och på dig. Vad hände liksom? Och varför? Jag blir knäpp.

and when you smile the whole world stops and stares for a while.

Har varit ute och gått en liten sväng och solat. Det var skönt. Bokat tvättid med så sen vid 14 ska det tvättas minsann. Nu ska jag börja städa, ser ut som kriget här! Hoppas att min mor vill bjuda på lite mat sen för det är inte katigt med pengar denna månaden eftersom frisören kostade 2000 och jag hade 8000 att leva på innan jag betalade alla räkningar och frisören då. Älskar att va student när det är så. Not.

som ett spöke i min hjärna som jag aldrig riktigt kommer undan.

Ångra aldrig något som har fått dig att le.

du kan väl sakna mig ibland? du kan väl stirra upp mot stjärnorna så att vi har nåt gemensamt.

Jag skar mig så in i helvete i morse ska ni veta. Jag har haft en ljusstake/lykta i badrummet i glas som jag råkade välta igår så att den gick sönder (det mesta var åt helvete igår så det är klart jag välte den, är förvånad att jag inte skar mig redan då). Så jag plockade ju upp glaset och så och sen ställde jag ut det som var "helt" i hallen för att jag skulle slänga det idag. Mm. För det första råkade jag välta omkull den i morse, men jag reste inte upp den igen. Så tänkte jag att nu får jag minsann akta mig så jag inte går in i den. Det är såklart precis vad som händer typ fem minuter senare. Och jävlar vad det blödde, det sprutade. Ni skulle sett vilket bestyr jag hade att ta mig in i badrummet för att få tag i papper utan att bloda ner allt för mycket i hallen och utan att blöda ner mina fina rosa badrumsmattor. Mattorna klarade sig men i hallen såg det ut som om jag hade slagit ihjäl någon. Till och med hårfönen lyckades jag skvätta på. Sen hann jag bloda ner lite i köket med i jakt på plåster som såklart inte fanns. La ett papper över och satte på strumpan (i brist på annat liksom) och tog på mig skor och gick ut till viwi som plockade upp mig. Vi plockade upp martina med och sen åkte vi till eksjö och besiktigade hennes bil och fikade på princess och kika de lite i affärer och så. Sen åkte vi hem, lämnade martina och plockade upp nisse och sen åkte vi vidare till tranås för att köpa biljetter till björn imorgon. Sen åkte vi hem var och en till sitt. Tog av mig skorna och har såklart blödit igenom hela skiten, men det blödde inte just då iaf. Gick upp till pappa för att betala räkningar (min dator är som sagt död) och där börjar det blöda igen som tusan. Får stopp på't. Framåt sex åker jag hem och byter om och åker och ha viwi igen för att åka in till dansen. Vi hann med en snabbis på a6 med. Snabbast shoppingrundan jag har gjort tror jag, haha. Vi stannade utanför a6 18.49, var ute 19.17 och var nere på stan där vi dansar 19.27 (efter att ha gått från får vi parkerade bilen ett par kvarter bort). Och på den shoppinhen hann vi med vila, bikbok, hm och vero moda. Den ni! Iaf dansen då, för att återkomma till mitt blödande. Dansade utan skor ett tag och lyckades bloda ner golvet där med, haha. Sen åkte vi hem och så blödde jag lite till, men nu har jag fått stopp på det för stunden iaf. Kan tilläggas att såret är ett 1,5 cm långt jack ca 1 cm under lilltån. Hyffsat djupt iofs men det är ju inte direkt ett köttsår. Helt sjukt att det kan komma såna mängder ur något så litet.

sen en tid tillbaka har jag varit trött.

Har kräkts hela morgonen och haft huvudvärk...kul! Jag sa att jag skulle sluta gnälla om mitt hår med. Men det tänker jag inte alls göra. Det är så fult! Jag hatar det verkligen. Känner mig så himla ful. Vi skulle gå ut ikväll med klassen med. Men det blir ju inget för min del. Positiva klubben, oja.

vi var myten om oss själva, jupiter och jag.

Mitt hår är för kort i nacken. Det är kul när man är lockig.. Usch. Går och drar i det hela tiden som om det skulle hjälpa liksom. Ja, ja. Ska sluta tjata om mitt hår nu och låtsas att jag gillar det eller något. Skulle ju köpa solkort idag sa jag ju. Men jag orkar faktiskt inte gå upp dit nu, haha. Det är för kallt! Idag har vi skolan mellan 13-18. Hur värdelöst är inte det liksom? Vi har resurstid mellan 13 och 14 och sen börjar föreläsningen 15.30. Sjukt ovärt. Imorgon måste jag köpa nytt busskort. Kan inte komma på något annat jag hellre lägger 900 kronor på. Gud vad jag är gnällig.

what a wicked thing to do to let me dream about you.

Imorgon ska jag köpa ett solkort. Inte bra alls att sola. Det visste jag ju redan innan. Men nu läste vi ju om strålning förra kursen och då blev man ännu mer nojjig. Men det tänker jag skita i nu och vara ytlig. Jag är ju faktiskt inte nöjd med mitt hår så då kan jag ju faktiskt få vara lite brun eller? Tycker jag nog. Usch. Jag hoppas jag vänjer mig vid mitt nya hår snart.

blow my mind.

Mhm. Nu sitter jag på bussen på väg hem. Har varit hos frisören. Nöjd är väl synd att säga att jag är, men det är väl bättre än innan iaf. Men det är inte såhär jag vill ha mitt hår egentligen och jag vantrivs så in i den.. Men det är väl som sagt bättre än innan. Hon som klippte mig var jätteduktig, så det är inte det. Men det fanns inte så himla mycket alternativ.. Haha. Hon gjorde det bästa av det iaf. Blev nån typ av lång page. Vi fick sätta i några nya slingor fram till. Men det känns som om man ska va liten och smal eller lång och smal och ha tjockt hår för att passa i frisyren och jag har ju inget av det. Har alldeles för breda axlar och tjocka armar och sånt där. Men jag får väl sluta äta helt enkelt så jag växer i frisyren.. Haha. Nej usch. Önskar att det fanns ett schampoo som gjorde att håret växte supersnabbt och blev tjockt!

ett snedsteg av förlåt som jag förlät.

Usch. Kollar på Beckfilmen nu. Skarpt läge, den om kvinnomisshandel. Jag tycker den är så himla obehaglig. Men jag kan inte börja titta på en äcklig film och sen inte titta färdigt.. Har varit i stan idag med pappa och Frida. Tvingat på Frida nya fina kläder. Jättefin blev hon! Min pappa är förövrigt lite lite Martin Beck. Typ över näsan och så. Dragen liksom. Imorgon ska jag till frisören. Skönt! Hoppas det blir bra. Nu ska jag kolla färdigt på filmen..

men innan morgonen kommer vill jag lämna några varma rader, kanske möter vi en vår igen? jag ångrar inga steg vid din sida, jag vattnar dina växter än.

Usch, sovit skit i natt. Nu har jag legat och läst massa bloggar hur länge som helst. Ska ta mig upp och duscha och så. Sen ska jag gå upp till pappa.. Har lovat att följa med min lillasyster till stan idag. Känner verkligen för att gå på stan när jag ser ut såhär. Men det får bli stor halsduk.. Den har blivit duktigt använd hela helgen. Men imorgon är det måndag. Skönt. Drömde till och med om det i natt. Jag kanske är en ytlig tönt nu. Men är inte håret bra är inget bra. Så det så. Jag har dock inte varit hos frisören på nästan ett och ett halvt år så det blir nästan pinsamt att gå dit. Nehe. Dusch, fix och tömma och byta sand i kattlådan. Det sistnämnda ser jag verkligen fram emot. Inte.

jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

Truth is - everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for.

i'm not your babe.

Jag är måttligt trött på att vara tjejen man hör av sig till när man är full och sugen. Det är alltid så. När till och med folk jag inte ens har träffat hör av sig undrar man ju vad fan folk tror att jag är. Jag är inte ens en sån tjej. Dumt att skriva det här kanske. Men jag blir så ledsen och arg och trött och jag var tvungen att få ur mig det för jag känner mig så äcklig.

men tiden har sin rätt att förändras där den går och den är hos dig nu, hos dig och din vän. och jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår och aldrig älska dig igen, aldrig älska dig igen.

Nu är jag hemma från jobbet. Har jobbat med Monica och Lena ikväll. Det är två av mina favoritpersoner att jobba med, så det var kul.:) Tjejerna är hos Lisa och har tjejkväll, men jag stannar här hemma. Känner mig jättetråkig och dum eftersom Lisa inte är hemma så ofta. Men jag är inte på något socialt humör ikväll och det kändes som ett stort projekt att gå ut i pissvädret igen när jag kommit hem. Skulle bara dra ner stämningen där ändå ikväll känner jag. Även om jag förmodligen hade blivit gladare av att vara med tjejerna ikväll, de brukar ha den inverkan:) Men nej, ikväll sitter jag hemma istället. Ska väl gå och lägga mig eller något om det inte är inte något bra på tv. Så rolig är jag idag! Haha.. Fick ett jättegulligt sms av Fogel innan ikväll när jag jobbade. Det värmde mer än du kanske tror:)

i natt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen, jag fick aldrig någon chans.

Jag har världens bästa mamma! Hon fixade fram en frisörtid till mig i jkpg, redan på måndag. Tills dess får jag stå ut. Jenny är snäll och kommer och färgar min utväxt imorgon på sin rast. Så himla gulligt! Sen får vi se hur vi räddar mitt hår hos frisören. Tror det blir att jag får sätta i nya slingor framtill så att det blir typ en lång page. För det går inte att göra något med mitt hår nu och jag vill inte klippa det kortare än nödvändigt. Så gör vi så räcker det nog med att jämna till det bak. Hoppas det iaf. Tills på måndag tänker jag undvika att träffa folk i den mån det går, haha.. Ska jobba ikväll, men det blir raka vägen hem sen. Ska sova eller nåt så det blir måndag snart!

och för dig har jag låtsas.

Man får ont i huvudet av att lipa om ni undrar! Himla skitdag har det här varit. Usch. Började ta ur mitt löshår igår och tog ut resten i morse. Mitt egna hår ser verkligen hemskt ut. Kände verkligen inte för att gå ut bland folk, men inser att det idag är obligatoriskt och att man blir underkänd om man inte är där. Så det var ju bara att bita ihop och försöka sluta lipa. Gick bra tills jag kom upp till stationen. Sjukt pinsamt att gråta på bussen. Tur att det var 12bussen så att det inte var så mycket folk. Gick av vid a6 och gick in på en toalett och sminkade om mig. Såklart hade jag glömt mascaran hemma. Lyckades låta bli att lipa under lektionen på ryhov iaf och tills jag kom hem. Då började jag igen.. Haha. Sen kom mamma förbi och då brast det ju helt. Har varit hos linnéa ikväll iaf, jenny var där en sväng med. Så jag har fått skratta lite ikväll med iaf. Men nu började jag lipa igen när jag såg mig i spegeln.. Haha. Allt beror såklart inte på håret, men det blev liksom lite grädden på moset så att säga. Jag vill att det ska bli min tur att allt bara flyter på och går bra snart. Blä. Borde gå till vårdcentralen med. Se till att jag får något att sova på. Iaf som idag när man är ledig dagen efter. Så man får sova någon hel natt i veckan iaf. Det är nyttigt har jag har hört. Denna veckan har jag sovit 10 timmar sammanlagt kanske. I natt vore det fint om jag fick tio timmars sammanhängande sömn. Ska jag göra ett försök med det nu. Så att den här skitdagen tar slut. Allt som har kunnat gå fel har verkligen gjort det.

but if i wanted silence i would whisper.

Jag är usel på att välja. Jag förtjänar bättre. Grey's var bra idag. Jag grät lite. Annars så har jag legat i min soffa med huvudvärk och kramper i magen hela dagen idag. Fram till halv fem. Då hängde jag med Frida och Emmy på Thimons. Åt för första gången idag då. Inte kunnat få ner något förrän då.. Sen gick jag och Frida på 70 minutersspinning. Det var sjukt jobbigt men skönt efteråt. Hjälpte lite mer mot magen med. Har knaprat i mig tre ipren idag så mer får jag ju inte ta. Älskar att va tjej ibland. Det räcker väl med att vi ska behöva ha mens kan jag känna. Men nej då, vi ska ha förbannat ont mellan varven också. Mamma vet iaf vad som behövs. Det var hon som var och handlade ipren åt mig. Och så hade hon köpt med sig mörk choklad och proviva med.:)

what if you could wish me away?

Orkar inte.

when you feel so tired but you can't sleep.

Sovit en och en halv timme i natt. Huvudvärk. Ont i halsen. Mensvärk. Täppt i näsan. Härlig morgon! Inte har jag några tabletter eller nässpray hemma heller, haha. Jag orkar ju faktiskt gå och köpa. Skickade ett sms till mamma och frågade om hon var vaken för ett tag sen, för jag tänkte att hon kunde tycka lite synd om mig. Det känns alltid lite bättre när mamma tycker synd om en liksom. Men hon har inte svarat, haha. Så jag får väl ligga här i min ensamhet och tycka synd om mig själv! Haha. Vad patetisk jag är. Men jag känner mig hemskt ynklig. ;)

fix me.

Finns inte en enda grej jag INTE kan stimma upp mig för när jag ska sova. Och det där med att man ska skriva en lista på allt man ska göra eller är orolig för funkar så fan heller. Då ligger man ju bara och funderar på om det är något mer man ska skriva upp. Har varit hos mamma och vaktat jonas och julia ikväll. Det har varit mysigt. Var med julia på simskola, satt i omklädningsrummet och väntade för man får inte titta på. Var väl mindre kul kanske, haha. Sen var det raka vägen hem igen för att hämta Jonas och lämna honom på UV. Sen slängde jag julia i duschen och sen när hon var färdig spelade vi spel medan vi åt kvällsmat och så tittade vi lite på Tv innan det var dags för tandborstning och sängen. Sen läste vi bok och lagom tills vi var färdiga kom Jonas hem. De hade fått vara med och tittade på när de gör godis i mariannelund idag.:) Så gjorde han kvällsmat till sig och så. Sen när jag stod i köket och grejade kom sötungen ut med en påse karameller till mig som han hade plockat ut ur sin egen påse. Så himla söt. Jag tycker inte om sånt godis egentligen men det har man ju inte hjärta att säga, haha:) Sen när han var äten och klar gick vi och läste en bok med. Mysigt:) Sen gick jag och la mig en stund hos julia igen för hon var fortfarande vaken. Hon är precis som jag när hon ska sova. Stackarn, haha. Det är vad jag har gjort ikväll, haha. Kul för er att veta;) nu ska jag försöka sova igen. 5.50 ringer klockan. Mys! Inte.

jag vet vad som måste göra, ändå sitter jag kvar här i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.

Skulle ju sova tidigt ikväll tänkte jag. Var aptrött innan men det gick över så pass. Synd. Jag behöver sova. Är inte så pepp på att gå upp innan sex imorgon. Blöö.

Jag är hungrig och proppmätt på samma gång med. Och huvudvärk. Sköj. Jag borde kanske egentligen vara hungrig, men det känns inte som om jag skulle få ner något i min mage nu. Intressant info va? Dagens i-landsproblem!

Ska göra ett nytt försök att sova nu. Ser fram emot min och Linnéas frukostdejt på hlk imorgon. Det är den enda bra med att börja tidigt, om man börjar samtidigt dårå. För det är fan inte humant att trycka i sig äcklig frukost innan klockan halv åtta på morgonen. Jag önskar att frukost var det bästa jag visste, men icke. Intressant info 2!

breathe on me.

Stöd rosa bandet

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken: http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=1924 – Klicka och gör en skänk-länk du också!


can we bring yesterday back around?

Blöö. Jag är så opepp och otaggad. Känner inte alls för att träna, men jag ska göra det ändå. Men det blir bara Elinas spinning. Jag kompromissar lite med mig själv. Det är tydligen ingen annan jag känner som ska gå ikväll och då är det ju inget kul. Jag och Lelle skulle ju köttat båda passen idag men hon har ont i halsen stackarn så jag tror inte hon ska träna idag. Ingen bra idé om man har ont i halsen!

Kanske inte får träna imorgon heller för att jag kanske måste vara barnvakt. Suger ju. Tycker att mina söta bror om bara är arbetslös och ligger inne på sitt rum kan vara det istället, men han svarar tydligen inte i telefon idag. Eller kanske att mammas man barn som går i ettan på gymnasiet kanske kunde vara det, men nej då. Blaaa. Jag var för tusan barnvakt alldeles själv när jonas var liten och då var jag 12. Men det är tydligen skillnad. Ibland suger det lite att vara äldst.

Ryck upp mig lite nu. Fick god mat hos fina Jenny i alla fall! :)


colorblind.

Kollade igenom schemat för denna kursen nu. En dag har vi föreläsning 15.30-18.00. Varför tusan lägger man en föreläsning då?! Jag kommer få åka in vid 12 och hem vid 18.40 för att kunna gå på den. KUL. Tåls ju att tänkas på om det är värt det liksom. Palla.

Nu ska jag gå bort till Jenny iaf. Sen ska jag hem och plugga lite till. Sen ikväll ska jag gå på dubbla spinningpass, jag kommer förmodligen dö. Men skit i det.


och dina händer, ja, de ber mig sova över. som ett sätt att säga "tack för ikväll".

Min värld snurrar idag kan jag säga. Så himla yr i huvudet. Men det ordnar väl upp sig nu när jag har ätit lite frulle. Ska till jenny sen med, hon skulle göra kycklingsallad. :)

Borde plugga som en idiot idag med, men känner mig typ omotiverad. Förstår inte riktigt varför vi läser denna kursen och vad det är vi ska lära oss. Men, men. Det är väl bara att kötta. Eller nåt, haha..




aldrig riktigt slut.


kom ihåg mig då.

Det är nog någon där uppe som verkligen inte vill att jag ska sova. För det första hade jag ju vaken över 40 timmar när jag somnade runt 01-01.30 i natt. Sen vaknade jag runt 07.30 och lyckas somna om. Tills det är någon jävla idiot som drar igång en borrmaskin. 08.34 var klockan då. De slutade borra alldeles nyss. Jag skulle kunna döda den personen. Det är inte okej. Jag vet inte ens vilken lägenhet det kom ifrån för att det lät så högt så att det kändes som om det var mitt huvud de borrar i. IQ-befriade jävla människor.

jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta.

Har legat i min soffa hela dagen och kvällen verkligen. Fräsch jag är. Men jag är helt tom på energi och sånt idag. Kan ju delvis bero på att jag inte har sovit på typ 40 timmar. Men jag kan inte somna heller så. Äsch. Blää. Ska samla ihop krafter och duscha nu iaf. Heja, heja...

vad vore jag utan dina andetag?









and all the time you were telling me lies.






Time heals nothing.


jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks.

Inte sovit en blund i natt, kul! Älskar såna nätter. Not. Nu är jag hungrig men jag har inget hemma jag är sugen på, så det blir inget. Jag ska nog ligga och dö i min lägenhet hela dagen idag tror jag.

faller jag nu går jag sönder.

Vem ringer man halv fem en söndagmorgon när man inte vill störa någon för att man vet att det man lipar för bara är töntigt och inte viktigt och att jag delvis får skylla mig själv? Jag har inte ens mage att ringa mamma liksom. Åh. Ibland känns det liksom ovärt att man ens försöker. Men imorgon är en ny dag eller?

så stor och stark på dagen, men så liten mitt i natten.

...

fragile.

Fick bli ett spinningpass bara. Orkade inte vänta en timme och ändå kanske inte få nån plats (eftersom det var fullbokat). Men nästa måndag ska jag och Lelle köra båda passen bestämde vi om hon inte måste jobba. Så nu har vi en vecka att ladda upp till det på;) Haha.

Jag blev sjukligt sugen på glada kon-osten. Vilken tur att det är för kallt ute för att jag ska orka gå ut och köpa, haha. Inte så nyttigt precis. Men gu så gatt;) Lite vin och ost och kex i helgen kanske?

Har pluggat lite idag, börjat svara på instuderingsfrågor. Men de är inga lätta frågor direkt kan jag tycka. Förra kursen var lite smidigare. Ska fortsätta med det imorgon har jag tänkt. Har ju lång"ledigt" tills på torsdag. Ska se om det finns någon tvättid imorgon med.

Jag tänkte ta mig in i duschen, inte orkat göra det sen jag kom hem vid halv sju typ. Så fräsch är jag! ;)

so dance, dance like it's the last, last night of your life.

Ska upp till gymmet snart och jag är sjukt otaggad. Spinningen är väl inte så farlig men gud vad ogärna jag vill gå på pumpen! Tycker den är så himla tråkig, men det beror på att jag inte tycker ledaren är så duktig och till största delen att musiken är kass. När man pumpar vill man ju ha lite musik man blir taggad av och inte nån himla lugn mesmusik.

Men nu skickade Lelle och frågade om jag ville va en idiot med henne och köra två spinningpass istället, så det kanske får bli det. Bara inte lilla mamma blir ledsen för att jag inte går på pumpen med henne idag då :p

Annars har det varit en helt okej helg! :) Födelsedagsfika hos Jenny i fredags och så liten spontanutgång i nässjö på det som väl inte var en hit kanske. Jag och Jenny kändes oss som gamla kärringar, kryllade av små artonåringar där! I lördags jobbade jag. Skulle åkte in till eksjö en sväng hade jag tänkt först, men jag var så himla trött i lördags så jag stannade hemma i Aneby och hängde med Hanna hemma hos henne. Vi drack lite vin och tittade på film! :)

hang with me.

Idag fyller fina Jenny år:) Ska bort till henne vid fem sen..:) Jag skolkar idag, häftig är jag! Haha, inte. Men kändes lite onödigt att lägga mer tid på att ta sig dit och hem än vad föreläsningen kommer ta. Särskilt när han bara läser direkt från åhörarkopiorna typ..! Drömde skitkonstigt i natt med för övrigt. Jag drömde att jag var tvungen att ha sex med en jättestor kille, vi snackar alltså större än biggest loser-variant. Äcklig var han, flötig och svettig och ful! Som tur var vaknade jag mitt i natten av den drömmen så att jag slapp drömma den färdigt. Usch! Var ju i jkpg och dansade igår med, viwi var inte så pigg så jag åkte själv. Fick bromsa för två jävla rådjur på vägen in, hoppade fram precis framför bilen. Kan inte vara smarta djur det där.. I alla fall så tror jag dansen hjälpte lite mot träningsvärken. Armarna som är värst nu, haha. Det är ju tur att man är vältränad och så! Haha, eller så var jag inte det. Nu frukost! Sen ska jag städa och hoppas på att tvättstugan är ledig!

vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig.

Ursäkta den obefintliga styckeindelningen i förr inlägget, men jag skrev från mobilen och mina styckeindelningar jag faktiskt gjorde behagade inte komma med. :p

Har fått i mig lite frulle nu i alla fall och ska snart pallra migupp till gymmet och träna med Frida, Linnéa och Martina. Sen ska vi basta efteråt och äta lunch. Mysigt! Sen måste jag hem och städa och plugga lite innan det bär av till jkpg och dansen! Hoppas att tvättstugan är ledig när jag kommer hem. Nästa tvättid börjar vid två och det blir väl ett himla liv om jag bokar den nu och sen inte börjar tvätta förrän vid 15 typ. Haha :p

För övrigt kan jag för tillfället inte komma på en enda muskel jag inte har träningsvärk i, haha. Det är ontskönt! Sprang ju igår för att träningsvärken skulle bli lite bättre. Brukar ju vara så att det enda som hjälper är att träna. Det enda som hände var att träningsvärken i magen blev värre, haha! Känner mig som en gammal kärring!

gå nu.

Jag har drömt jättekonstiga drömmar typ varje natt sen förra onsdagen. Det gjorde jag i natt med, jag är alldeles nere nu på grund av den drömmen, haha... Jag drömde att vi var ett tjejgäng som skulle i väg till göteborg och bo på hotell och så och det var jag som hade föreslagit det och fixat med hotell och så. Kommer inte ihåg alla tjejer det var men jag vet att Hanna, Frida, Linnéa, Lelle och Lisa var med i alla fall. Men jag vet att vi var jämna par så det skulle bli två i varje rum. Så när vi kom till hotellet och hade checkat in och gått upp till våningen där våra rum låg, så bara försvann alla och jag hade inte fått en nyckel och ingen att bo med heller. Så där stod jag alldeles ensam. Så ringde jag Linnéa och Hanna men ingen av dem svarade. Så då ringde jag Frida. Hon svarade. Jag frågade vad hon gjorde och då sa hon att hon väntade på Lelle så att de kunde gå sen. Så förklarade jag att jag var ensam och inte hade någon nyckel eller någon att bo med och så. Då sa Frida såhär typ: jaha, nej jag vet inte var alla är heller för alla ska ju iväg och göra saker nu och vi ska också gå nu. Men pröva ringa Linnéa igen om ett tag så svarar hon nog. Sen la hon på. Så skulle jag försöka hitta på något att göra tills de kom tillbaka igen och då fanns det solarier så jag bestämde mig för att sola. Jag la i pengar utanför dörren och så så den låstes upp. Så när jag öppnar så är det bara typ tre vanliga sängar där som man fällde ner solariet över. Och det fanns täcke och kudde och allt. Så tyckte jag att jag hörde någon där inne och då ser jag att det ligger någon och sover där, en gammal gubbe. Så då fick jag väcka honom med och när jag hade gjort det blev han jättesur på mig. (Han såg precis ut som en gubbe som låg inne i eksjö under min praktik i vintras och han var inte alls otrevlig på nåt sätt). Sen så skulle jag försöka få igång solariet och det höll jag på med hur länge som helst men det gick inte. Sen vaknade jag. Usch vilken dröm! Har en klump i magen än, haha.. Någon som är drömtydare eller? Nu blir det frukost i alla fall!

guess what? i'm not a robot.

Mhmmm. Har varit i skolan idag, fick tillbaka tentan med och den gick bra! :) SKÖNT. Nu kan jag lägga den bakom mig helt och fokusera på denna kursen... Kanske börja plugga lite tidigare denna gången med.. :P

Har varit på gymmet med nån timme. Skulle gått med Martina och Lelle egentligen, men Martina fick jobba över och hon skulle hämtat Lelle. Så då hann de inte för Lelle skulle jobba nu ikväll. Gick 80 i våningar i den där himla trappmaskinen och så sprang jag några kilometer. Skönt och svettig blev jag! Men jag borde nog kanske sätta på det där vriststödet (typ en strumpa) på högervristen nästa gång jag springer för jag fick lite ont minsann. Har ju använt det innan, men sen har jag inte tyckt ett jag behöver det. Har ju så dumma vrister, sladdriga;) Haha.

Har precis duschat nu i alla fall och ska äta lite. Ska ta och stoppa mina fötter i ett fotbad och vårda dem lite, de kan de behöva. Sen ska jag invänta Grey's! Guu så jag har längtat efter att det ska börja. Slutade ju så himla spännande.


you and i collide.

Jag har ont i min kropp nu, vill inte att det ska bli imorgon för jag vet att jag kommer ha mer ont då. Haha! Men det är skönt att komma igång med träningen igen i alla fall. Boxades ju idag, med Lelle. Gud vad roligt det var. Man blir helt slut, men ändå går en timme boxercise så himla fort. Sen var jag ju på core med mamma, inte lika svettigt men ack så jobbigt.. haha.

Nu har jag käckat lite och duschat i alla fall. Så nu ska jag ta och krypa ner i min säng. Ladda för en till skoldag. Älskar att gå upp innan klockan 6, verkligen! Nooot.

där elden falnar, men fortfarande glöder.

Ny kurs idag, medicinsk bildbehandling. Ska nog gå det med.. :p Imorgon skulle vi förmodligen få tillbaka tentan från i fredags, han är snabb Anders! Brukar ta typ två-tre veckor annars.

Har haft Linnéa och Martina här, jag bjöd dem på lite fejka. De hade varit och tränat, så duktiga så! Skulle hängt på dem egentligen, men jag ångrade mig sen. Ska köra boxercise och core ikväll och jag tror min kropp uppskattar att jag inte tränade innan idag också. Var ju ett tag sen jag tränade innan igår :p Träningsvärken sitter som en smäck i räva och baksidan av låren iaf.. Haha.

Näähej. Nu ska jag byta om och lite så.

det gör inte ont att jag kom på andra plats och det rör mig inte alls om det är dag eller natt.

Mhmm.. Idag har jag varit nere hos mamma och ätit frulle. Sen gick jag hem. Sen var jag ute och gick med Lelle, Linnéa och Martina. Sen gick jag hem och beställde bok till nästa kurs (som börjar imorgon, bra framförhållning Sofia!) och slöade lite typ. Sen vid 17 körde jag spinning en timme med Hanna och Frida och vid 18.30 var jag på bodypump med mamma. Tycker pump är skittråkigt egentligen men mamma vill så gärna att jag ska träna med henne så jag offrar mig. Har nog mycket att göra med att musiken är skitkass, tycker jag. Men mamma ska förmodligen bli pumpinstruktör och då jädrar ska jag se till att det blir lite ordning på musiken ;)

Har ätit lite nu i alla fall och ska väl samla krafter till att ta mig in i duschen. Körde inte så tungt på pumpen idag, hade 2,5 kilos vikterna (så det blir ju fem kilo dårå) genom hela passet, bara för att veta hur mycket jag orkar typ. Det var väl lite lätt på det mesta utom triceps och axlar, där hade jag inte orkat mer.. Haha. Men nu vet jag till nästa gång hur mycket jag kan lägga på och på vad! Kommer nog ha träningsvärk imorgon ändå kan jag tro. Man brukar kunna få det av pump.. :P

Var skönt att träna igen i alla fall. Fattar inte varför man slutar fram på vårkanten? DUMT. Nu får det bli beach 2011 för hela slanten, haha..



det gör inte ont, så länge du är med mig.

you never were and you never will be mine.

Håpp. Idag var vi i Tranås på fika hos Petra och Tobbe. Petra har varit hemma en liten sväng, hon åker tillbaka till Singapore på tisdag igen. Kul att träffa henne i alla fall, kändes konstigt för det kändes inte alls som om har varit borta ett par månader. Smackbrun var hon med! Sen åkte jag hem en sväng och sen gjorde jag, Martina och Linnéa tacos hemma hos Martina.. Det satt som en smäck! Gud så gott det var.

Igår var en bra kväll överlag. Jag och Jenny åkte in till Eksjö och mötte upp de andra flickorna hemma hos Julia. Där drack vi lite vin och så och sen blev det utgång på hotellet. Inte så mycket folk, men jag hade kul ändå! Det blir vad man gör det till liksom! Sen hände det alldeles för mycket saker mellan ett och fem i morse, så har väl inte varit mitt positivaste och muntraste jag idag. Men jaa. Orkar inte riktigt mer känner jag.

the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly.

this is how you remind me.

jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt.

Ibland vore det ju inte dumt om man tänkte en extra gång kanske.
Usch. Äcklig.

he kissed my lips, i taste your mouth. he pulled me in i was disgusted with myself.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!