if you want communication, that's what you get.


thanks for watching as i fall.

Gud så jag längtar tills på fredag, haha. Minns inte när jag var såhär fattig sist. Haha. Usch. Hade i alla fall en bra helg. I fredags var vi hos Tolle och så var vi och kollade läget på hotellet en sväng och det var väl meningen att vi skulle gå tillbaka dit om jag inte hade somnat som ett litet barn efter att jag hade fått mat. tolle gjorde pyttipanna med ägg till mig för att jag var hungrig. Haha:) Vaknade i alla fall när de andra kom tillbaka från hotellet och se var det väl efterfest fram till morgonkvisten. Fanns inte en vindroppe kvar på morgonen sen, haha.

När vi vaknade sen på morgonen så blev det frukost på princess och sen åkte jag, Pata och Tolle hem till Aneby en sväng. Pata var ute med sin hund och jag duschade och lite så. Sen var vi handlade lite och så lagade Pata spaghetti och köttfärssås åt oss. Mycket gott:) Sen åkte vi mot Eksjö igen och så började vi med att städa hemma hos Tolle. Sen kom det lite folk och så. Trevlans. Hjertqvist och gänget kom så jag hängde på dom till hotellet sen. Jag hade kuuvl. Sen gick vi hem till honom och kollade lite på TV och jag frös ihjäl typ en timme efter att vi hade kommit in fast jag satt under en filt. Haha. Isch vad kallt det var ute i lördags natt. Sen vi gick och la oss alla tre i hans föräldrars säng och sov. Så jag hade en Robin på varje sida hele natten. Sicken lyx, haha. :) På morgonen sen åt vi pizza, som inte var så god, och sen så satt jag med Robin och Robin i deras garage hela dagen och tittade på när de slipade och hade sig tills de skjutsade mig till bussen vid fem. Sen avslutades helgen hemma hos Hanna med lite tjejer. Mysigt:)  Bra helg i alla fall.

I måndags gjorde jag inte ett jävla skit egentligen. Haha. Åkte in till Tolle med Pata och hämtade min laddare och lite annat som hade blivit kvar sen helgen och så drack vi lite kaffe och så. Igår var jag i skolan med Mathias och Nils och pluggade till tentan. Det var så himla skönt, vi satt ute på innergården vid våran skolan. Så det var ju helt i lä i solen. Jag satt i linne utan att frysa. Solen värmde verkligen. Underbart var det.Sen åkte jag hem till min mor en sväng och sen gick jag hem. Sen var jag hos Linnéa en sväng och kollade på tv, drack te och åt muffins som hon hade bakat. Sen gick jag hem och la mig i sängen och här ligger jag än. Haha. Ska gå upp och plugga snart. Ska försöka komma på nåt vettigt att äta till frukost bara. Börjar sina i kylen och frysen nu, haha...


jag blir aldrig samma från och med du.




be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde.


Har ätit lite lunch. Havregrynsgröt och knäckebröd. I morse åt jag fil och mjukt bröd. Man måste variera sig jag har hört! ;) Haha. Har duschat och sådär i alla fall och ska väl snart börja fixa i ordning mig så att jag ser någorlunda anständig ut. Blir Eksjö ikväll, vi ska till farbror Tolle först och sen får vi väl helt enkelt se vad som händer. Apropå händer (haha) så sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka. Dåliga nagellack + otålig Sofia är ingen bra kombo. Tredje gången jag målar om dem nu och då har jag ändå lycket förstöra dem (igen) men nu skiter jag i't. Nu får det va. Förhoppningsvis tittar ingen på mina naglar mer än på håll, haha.

Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ikväll heller. Man har ju aldrig något vidare vettigt som man vill ha. Men någon gammal trasa ska jag väl kunna hitta på. Haha. Hade tänkt ha nåt linne eller så först i och med att det var vår igår, men nu har den helvetesjävlafittsnön behagat komma igen så det blir inget med det. Man kanske skulle ta på sig sommarkläder i ren protest? Haha. Men jag är inte bitter, oh nej!

men jag hade din värme kvar i ryggen.

Gud så jag inte är trött. Jag vill vara trött. Haha. Sjukt frustrerande.

Annars så har jag väl inte gjort så jävla mycket idag. Solade och sen gick jag hem till mig och packade en kasse med smutstvätt och gick ner till mor. Fick god mat och drack alldeles för mycket kaffe. Kan ju eventuellt vara anledningen till att jag inte kan sova nu, haha. Gick hemåt runt femtiden eller nåt kanske. Sen dess har jag inte gjort nåt. Pappa var och här och lämnade min tvätt och en kasse med lite saker som bröd och smör och mjölk och så som jag lämnade hos för att jag intekunde bära det hem (läs för att mamma sa att jag inte kunde bära det hem). Haha.

Hon är rolig min kära mor. Jag kommer inte ihåg vad vi pratade om. Men hon frågade i alla fall om jag hade bröd hemma. Nej, svarade jag. "MEN VARFÖR SÄGER DU INTE DET DÅ UNGE??" Men det är lugnt, svarade jag. Jag har havregryn och mjölk hemma så jag äter det. Det slutade med att hon tvingade på mig en liter mjölk, en liter fil, ett paket smör, en ost, två bananer, tre olika sorters mjukt bröd, knäckebröd och linonsylt. Strumpor fick jag två par med. Bara för att jag hade råkat få med en strumpa istället för två i tvätten jag tvättade där nere så tror mamma att jag inte har några strumpor. Ett par vanliga och ett par raggsockor. Hade kunnat få med mig ett paket musli, nudlar och matlåda också, men där godtog hon min anledning att jag faktiskt hade musli och matlådor hemma och att jag inte skulle hinna äta allt. Även om hon var svårövertalad. Kändes lite som om man satt i korsförhör där ett tag. Men jag älskar min mamma och är tacksam för att jag fick min kyl någorlunda fylld och att jag slipper äta havregrynsgröt varje dag. Det är jag. Men så fort jag inte har något hemma som hon frågar om jag har så tror hon att jag svälter.

Jaaaaa, jaaaa. Försöka sova lite igen kanske?

jag hoppas på ett kort som inte lagts, jag litar till ett ord som inte sagts.


Stockholm -02, maj med vackert väder.
Jag märker inte längre vad som görs, jag stör mig på ett ljud som inte hörs.
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder, runt omkring, ingenting.
Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken. Jag gör mig inte arg på nån reklam.
Tavlan är en fläck med färggrann ram. Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken.
Som du sa, det är dags och dra.
För vi faller, faller, faller.

Jag lyssar inte längre, jag stänger fönstret. Inget värt nåt som inte inger hopp.
Jag rusar inte längre erat lopp. Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret.
Jag gömmer mig, värjer mig. När sommaren kommer flyr jag över haven.
Där ingen vet, där ingen kommer in. När sommaren dör och min rastlöshet är min.
Och om vintern står jag gömd längst in i baren. Och tiden går, månad, år.
Och jag faller, faller, faller.
Ja, vi faller, faller, faller.

Stokholm -02, maj och skymning faller.
Jag hoppas på ett kort som inte lagts, jag litar till ett ord som inte sagts.
Och min lust är fri, men min frihet är bakom galler.
Res med mig till ett annat land.
För vi faller, faller, faller.
Ja, jag faller, faller, faller.

and then you kissed me.

Glad tjej som fick jobbet i Eksjö! Ska bli så himla kul! Kommer sakna alla på mitt gamla jobb som tusan, men ändå. Känns bra och kul och nyttigt med något nytt nu. I need it. Extra mosigt väder var det ju idag med. Satt ute på balkongen innan i bara t-shirt. Det var jättevarmt i solen. Nu är våren nära, hoppas jag. Haha:)

Grey's ikväll med. Det gillar jag. Ska försöka hitta på något att äta nu ikväll. Får nog blir havregrynsgröt, haha. Fattigt nu fram tills pengarna kommer.

you're amazing just the way you are.

Sitter och tittar igenom massa texter från gymnasiet. Ganska kul. Mest massa kåserier och sånt där. Men så mitt bland alla de där hittade jag faktiskt en seriös text. Den här, sommarmorgon hade jag döpt den till.


Vaknar av att en solstråle kittlar mig på näsan. Känner mig utvilad och klarvaken. Kan inte ligga kvar i sängen, trots att jag i vanliga fall är en sömntuta. Familjen sover ännu... Tassar ut i badrummet, drar på mig träningsoverallen och fortsätter ut i köket. Dagen utanför är fullständigt orörd av mänsklig hand. Än så länge är dagen bara min, väntar på att fyllas med händelser - stora och små. Som en orkester som väntar spänt på att dirigenten ska höja taktpinnen.

Sätter på kaffet och brer ett par smörgåsar. Denna tidiga junimorgon är som gjord för att äta sin frukost på skogsängen intill tomten. När jag hör fåglarnas småprat utanför fönstret samtidigt som kaffedoften sprider sig i köket bubblar jag av liv och längtan att komma nära naturen. En tidlös längtan att förenas med det ursprungliga, långt borta från jäkt och måsten.

Med kaffetermos och mackor i famnen går jag långsamt över det dagskyssta gräset. Luften är fortfarande nattsval, men värms kärleksfullt upp av solens strålar. Den lila bondsyrenen på gårdens baksida doftar skolavslutning och student.

Den stora grå stenen med mossa där framme har varit min ända sen jag var liten. Med ett barns förtjusning klättrar jag upp och sätter mig till rätta. Mina fingrar känner på den mjuka fuktiga mossan, den känns trygg och välbekant. Med armarna runt uppdragna knän sitter jag en lång stund och bara är. Låter mig långsamt fyllas med alla intryck omkring mig. En mild sommarbris leker med en lock av mitt hår när jag öppnar  termosen och håller upp en kopp kaffe. Aldrig har min vanliga ostmacka smakat så ljuvligt och kaffet varit så perfekt!

Att en tidig sommarmorgon kan vara så full av ljud och dofter! Till och med luften jag andas in smakar sommar. Björkens ljusgröna löv rör sig mjukt i vinden och en trött humla surrar dovt. Humlan borde inte kunna flyga, men det vet hon inteom utan buren av sin önskan flyger hon ändå. Tänk om vi människor kunde bäras av sina goda önskningar. Att våga tro på sin egen kraft och förmåga, att ingen kom och sa "Du kan inte" och "Du får inte".

Egendomligt hur mina tankar lever sitt eget liv, när de inte tvingas in i färdiga mönster. Tänk om det styrande männen i världen kunde samlas till stormöte på min sommaräng, skulle de besluta om krig, död och kärnvapen då? Skulle den bittra smaken av hat och girighet fylla deras sinnen och hjärtan då?

Nej, jag tror inte det. Naturen själv och tidernas begynnelse bjuder till frihet, fred och kärlek. Till och med ett hjärta av is tinar och börjar pulsera varmt. Inget annat vore möjligt. Här och nu är jag övertygad om att det goda kommer att segra till slut. Trygg och lugn som ett barn somnar i sin mammas famn blundar jag och vänder ansiktet mot solens värme. Jag förnimmer en närvaro av något jag inte kan sätta ord på.

Om jag fick en enda önskan uppfylld, så vore det att alla människor fick uppleva just en sån här sommarmorgon.



Haha, kan minsann vara en seriös tjej! Har skrivit den någon gång i tvåan på gymnasiet. Kommer inte riktigt ihåg vad uppgiften var, men jag tror vi skulle använda och beskriva sinnen liksom. Verkar som det. Uppgift på journalistiken skulle jag tro, det är den läraren som satt betyget som står på i alla fall. Hela texten är bare hittepå i alla fall. Drack inte ens kaffe på den tiden, haha.

i need some fine wine and you, you need to be nicer.


Gud vad gott jag sov precis innan jag vaknade, haha. Hade ställt klockan på  6 och vaknade en minut i, vad jag önskade att klockan skulle vara typ 3-4 då. Tji fick jag! Var lite halvirriterad igår och det är jag fortfarande. Det tycker jag inte om. Haha. Men det går väl över. Ska ta på mig snart och traska till tåget. Vi har fältstudier i Linköping idag. Lite sådär halvtaggad för det då. Hoppas man kan tjuvåka på mitt kort utan att de märker det. Det funkar väl bara till länsgränsen eller nåt sånt där egentligen. Vi håller tummarna för att det inte är någon konduktör som kontrollerar korten idag. Det brukar ju inte vara det. Utom den gången jag tänkte att jag skulle slippa betala för att jag inte hade köpt något kort än. Då var det kontroll. Såklart liksom. Så det är det säkert idag med då, haha.

it's the good advice that you just didn't take.

Sååå. Hemma igen då. Behöver inte ha någon skena längre. Bara en liten stödlinda när jag känner att jag behöver. Hur skönt som helst! Nu är det bara två veckor till, sen får jag belasta tummen precis som vanligt. Gött mos! Det var ingen fara med att jag inte kan böja tummen heller, eftersom jag ändå hittar senan.. Har förmodligen att göra med att alla muskler runt tummen och så är typ helt väck. Så det kommer ihop med att jag kan börja använda handen mer och mer som vanligt. Likadant med nerven som inte är riktigt som den ska än. Sjukt skönt att slippa skena nu i alla fall. Gillar't!

Hann med en fika med Tolle med, trevlans! Sen gick jag tillbaka till sjukhuset och hälsade på mormor som ligger på ortopeden. Hon har ramlat stackarn. Helt blå på ena sidan av fejjan var hon och ända ner på halsen. Hon ramladeoch lyckades dra på sig frakturer i ansiktet och bäckenet + en hjärnskakning. Dessutom har hon två brutna revben sen hon ramlade förra gången. Stackars lilla mormor. Skönt att hon inte fick några frakturer som de måste operera i alla fall utan att alla läker av sig självt. Hon skulle få komma hem till Aneby och rehab igen på onsdag och sen får vi väl se när hon får komma hem till sig.

Nähä, städa med dig nu Fialotta lilla.

you see baby, i'm the worrying kind.

Jahaaa. Var tog våren vägen då? Boorta. Haft en bra helg iaf, nykter sådan. Kan va behövligt för ekonomin och levern. Haha. I fredags var jag bara hemma och i lördags var jag fyllechaffis, haha. Herregud vad jag skrattade på vägen hem. Jag lyckades ju köra slut på bensinen när jag skulle hämade dem med, bra där. Som tur var jag kom jag ända fram till stationen i jkpg och hade så mycket fart att jag kunde rulla in och sen ställa mig där. Men det löste sig bra! Igår drack jag lite kaffe lite här och där och sen avslutades kvällen med film och fruktsallad hos Hanna med tjejerna. Mysigt :)

Nu ska jag snart klä på mig och traska till bussen och åka in till Eksjö.. Ska träffa arbetsterapeuten idag. Så nu håller vi tummarna (haha..) att allt är som det ska med tummen så den blir bra och som vanligt snart! Hoppas verkligen de ringer om jobbet jag sökte idag med. Hatar att vänta och ju längre tid det går desto nervösare blir jag och desto mer säker blir jag på att de inte vill ha mig, haha. Jisses.



if you don't love me, pretend a few more hours.

most night i hardly sleep. don't take what you don't need from me.


jag var ett loppisfynd, han ville ha nåt och jag blev använd en gång mest på skämt.






there i just said it, i'm scared you'll forget about me.


Tog visst ledigt idag. Hoppla. Dålig människa jag är. Men har inte sovit ett dugg i natt typ plus att jag ser för jävlig ut idag. Haha.. Ska gå upp och sola sen i alla fall och sen vet jag inte. Opepp och trött tjej.

och ibland är allting kaos, jag blir mörkrädd mitt på dan. ibland behöver jag en paus och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan.



Labil tjej! Haha.. Känner mig så gräsligt värdelös bara.. utnyttjad? Fast jag får fan ta och skylla mig själv så egentligen borde jag inte lipat hela kvällen. Mycket nu. Lovar att jag inte kommer få jobbet på sjukhuset heller bara för att det är jag och jag har ingen tur. Ont i tummen ikväll har jag med. Och så kommer jag inte hitta någon ny lägenhet heller säkert. Buhuhu. Haha, okej nu överdriver jag. Men det skulle inte förvåna mig om jag inte får jobbet. Bara för att man hoppas så mycket på att få det för att hon i princip lovade mig, brukar va min tur. Och jag har ont i tummen. Hade behövt en stor jävla box rödvin och en axel att snora på ikväll. Haha. Ja, ja. Ryck upp dig nu Sofia för fan.

try and touch me so i can scream at you not to touch me, run out the room and i'll follow you like a lost puppy.



On the first page of our story the future seemed so bright, then this thing turned out so evil. I don't know why I'm still surprised. Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes. But you'll always be my hero, even though you've lost you mind. Just gonna stand there and watch me burn, but that's all right because i like the way it hurts. Just gonna stand there and here me cry, but that's all right because I love the way you lie. I love the way you lie, I love the way you lie. Now there's gravel in our voices, glass is shattered from the fight. In this tug of war you'll always win even when I'm right, 'cause you feed me fables from your hand with violent words and empyt threats. And it's sick that all these battles are what keeps me satisified. Just gonna stand there and watch me burn, but that's all right because i like the way it hurts. Just gonna stand there and here me cry, but that's all right because I love the way you lie. I love the way you lie, I love the way you lie. So maybe I'm a masochist, I try to run but I don't ever wanna leave until the walls are going up in smoke with all our memories.


 

 

 

 


but you'll always be my hero, even though you've lost your mind.


Hur bor du:
I en lägenhet.
Brukar du komma i tid: Ja
Hur lång är du: 163. Typ.
Kan du laga mat: Jag kan om jag vill, men jag undviker det gärna. Ehe.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar juuu
Vad har du på dig just nu: Har badat, så ett långt linne bara.
Har du någon fobi: Spindlar. Blött papper.

Hade du en bra kväll igår:
Haha gjorde inget igår kväll typ. Gick och la mig vid 20 för att jag hade så tråkigt och var så trött. Somnade dock inte förrän typ 2, men ändå.
Vilket är ditt senaste inköp: En kopp kaffe i skolan idag.
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe eller juice eller nåt sånt där.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Haha. Fick 1000 kronor i lön idag för att jag jobbade trettondagen. Har liksom glömt lämna in den lönerapporten.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, vad jag kan minnas så har jag sovit i min säng i natt.
Vad hade du sönder senast: Jag satt och pillade sönder en pappersmugg på föreläsningen idag. Intressant föreläsning. He.
Vem snackade du med senast: Fogel på fejjan-chatten! :P
Varm favoritdricka: Kaffe och te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Alkoholhaltig favoritdricka: Lite allt möjligt. Haha. Nääj, men vin och öl funkar väl alltid?
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det beror väl på hur man menar med "dumt"?
Saknar du någon just nu: Ja.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Hatar när folk säger att de ska höra av sig och så gör de inte det. Det blir jag irriterad på. Eller om mamma eller pappa inte svarar i telefonen första gången man ringer, haha.
Någon jag stör mig på: Nej nej.. jag är inte sån. ;)

Senaste person du kramade:
Funderar på det.. haha. Har varit dåligt med kramar denna veckan och den senaste kramen jag kan komma på är nog när jag kramade Tolle hejdå innan vi åkte hem.
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Pata
Vad drack du senast: Fun light-saft
Vill du ha barn: Yes.
Längtar du till din nästa födelsedag: Nej, det kan jag väl inte påstå. Men det vore ju tråkigt om jag missar den.

Har rakat dina ben någon gång: Jo, det händer faktiskt nästan varje gång jag duschar. Gör det liksom automatiskt fast det inte behövs varje gång jag gör det.
Är du sugen på något nu: Ahlgrens bilar. Det var jag igår med!
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Jag vet inte. Minst en och vissa dagar alldeles för mycket. Haha..
Använder du hudkräm: Jadå.
Attraheras du av män med skägg: Det beror ju på skägget och personen i fråga.
Micro-pop eller poppa själv: Spelar ingen roll. Jag är inget big fan of popcorn.
Brukar du baka: Haha. Oja. Hela tiden. Finns ingen hejd på mig!
Vilken låt lyssnade du senast på: Love the way  you lie part 2 med Rihanna och Eminem
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej inte vad jag märkt.
Vad tycker du är äckligt: Blodpudding och såndär sill i burk, som liksom är rå. Jag har inte smakat nånting av det någon gång. Så äckligt tycker jag det verkar vara.
Har du pengar på mobilen: OJa, hela jag är gjord av pengar.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.15
Var köper du dina matvaror ifrån? Odlar själv!
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Beror ju på hur mycket man vinner?
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Ja.
När var senast någon stötte på dig? En ful jävel på hotellet i lördags. En riktig egoboost! Not!
Vad åt du till middag senast? En röra med grönsaker och bönor och curry och lite så.
Kan du vissla? Lite
Tittade du på tecknat när du var liten? Nej, jag tittade bara på discovery och läste vetenskapens värld.
Äger du några popband t-shirts? En Lasse-tisha bara. (De coola tjejerna säger tisha, så  jag ville med va cool och innne)
När flög du senast? Haha, jag flög hela helgen!

Pratar du några andra språk?
Ja, jag pratar sims-språket. Haha.
Har du gråtit offentligt? Jag gråter aldrig, jag är iskall! Haha.. Inte.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Inte just nu.
Vad har du med dig in på bion? Sällskap, godis och nåt att dricka?
Vad har du för väder? Mörkt, så jag ser inte.
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Psykologi och naturvetenskap tror jag.
När sov du senast på golvet? Haha, det minns jag inte. Händer inte så ofta. Sov dock ihopkrupen i en fåtölj i lördags.
Vilken är din favoritdrink?
Strawberry dauqiri. Med observation för min stavning. Och så är jag ju en sucker för sånadär tjejiga mjölkdrinkar. Rosa pantern typ. Rosa är bra.
Gillar du din boendesituation? Njae. Det funkar. Men nu ska jag ju flytta till sommaren!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Det varierar. Jag behöver nog inte så många.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, det vill jag inte påstå att de är. Ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 24.
Tror du på liv på andra planeter? Nej.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
INte frivilligt och knappt under tvång heller.
Tycker du om att krama folk? Älskar't. Om det är en person jag gillar då.
Äger du en digitalkamera? Ja, en som är hemskt trasig
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ja, det är ju Beyoncé, J.Lo och Jessica Alba och det gänget. Skojar nu för de som inte förstår.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Något fruktansvärt.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej.
Är du mörkrädd? Ja.

you are my sweetest downfall.

Gillar inte!


min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än.




våren är ung och oanvänd.

Gick bra på intervjun idag tror jag. Lät på henne som om hon bara skulle kolla säkert att jag fick jobba som undersköterska. Sjuksköterskestudenter blir ju uskor automatiskt efter ett år. Vi blir ju inte det. Men vi har läst ungefär samma kurser som sjuksköterskorna så jag hoppas det. Hon jag pratade med lät himla positiv i alla fall och hon presenterade mig som Sofia som förmodligen ska jobba där i sommar. Det är väl rätt seriöst? Eller? Åh, vad jag hoppas. Det enda sura är väl att man jobbar varannan helg och inte var tredje. Men å andra sidan är det inga delade turer och det är ju rätt skönt! Hoppas, hoppas, hoppas!

Hann med en fika med frugan och Tolle och gänget innan intervjun med. Trevlans! Träffade Julia och Lisa på princess med, kul att se dem en sväng. Det var inte igår. :)

Nähääe. Mat borde man äta någon gång idag med men det är ju så tråkigt.

a voice to calm you down.




Borde sova men det håller tydligen inte min kropp med om. Ligger bara och vrider och vänder mig som en jävla mask. Blir så trött på mig själv. Men inte somnar jag för det..haha. Bara mitt huvud som går på högvarv istället. Inget bra. Just nu känner jag bara att jag inte är tillräcklig på någonting. Inte tillräckligt smart, inte tillräckligt snygg, inte tillräckligt söt, inte tillräckligt smal, inte tillräckligt rolig, inte tillräckligt snäll, inte tillräckligt uppmärksam, inte tillräckligt förstående och blablablabla. Jag kan göra listan hur lång som helst.

Men jag tror jag gör bäst i att försöka sova lite istället.


gå så försiktigt du kan. dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas.


Blööh. Skitdag det här. Jag är så himla irriterad/ledsen/arg/besviken. Ja, ja. Jag har i alla fall sagt upp lägenheten ju. En bra grej. Det är skönt att det händer något. Byta lite miljö även om det bara blir 20 minuter bort. Haha.. Jaja. Skitdag helt enkelt. Skönt att den är slut nu snart. Bjöd hem lite flickor hit ikväll innan, men det var inte så många som kunde. Och sen kände jag för att bara vara själv ikväll för jag har inte varit speciellt kuvl idag och sen behövde jag leta fram till papper och så till intervjun imorgon.. Bajsnervös inför den med. Jaja.

På bilden nedan ser ni förövrigt min nuvarande mobil. Kanonmobil. Den är bara sen jag gick i sjuan eller åttan eller så. Den funkar nästan. */+ -knappen funkar inte. Vilket gör att den inte går att låsa och att man inte kan använda T9 (jo, den är faktiskt så pass modern att det finns!) eftersom man inte kan byta till rätt ord, eftersom man gör det med den knappen. Sen funkar uppåt-knappen bara lite då och då. Men annars går den som en klocka. Hrm. Ah just det, den har ingen baksida heller. Men det är ju lite mitt signum när det gäller filletoner.




i hope you find it, whatever it is out there that you were missing here.



Tid har förlöpt, dagar har gått. Månen har vandrat sin väg genom vitt och svart och grått. Jag har saknat ditt skratt, jag har saknat ditt hår. Jag har saknat att ringa ibland och berätta om hur det går. Det har tidvis gått bra, tidvis har skakandet lagt sig. Ibland har jag vaknat på morgonen och gjort det jag ska. Men jag har saknat din hand, jag har saknat din röst. Ensamma dagar har jag saknat ditt huvud mot mitt bröst. Somliga dagar tar jag in vad jag hör, det går kvällar ibland när jag inte ens undrar vad du gör. Det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger.


Tänk vad skönt om man bara kunde stänga av.


and i'm a little bit lost without you and i'm a bloody big mess inside. and i'm a little bit lost without you, this ain't a lovesong this is goodbye.




Sådär. Då var det där telefonsamtalet som jag har skjutit upp ett tag på grund av nån anledning som jag inte vet vilken egentligen gjort. Imorgon ska jag till stiftelsen och skriva på papper att jag sagt upp min lägenhet. Har kvar den till sista juni. Perfekt för då kan jag börja greja med det efter att skolan har slutat och så så att inte flytten behöver gå ut över den.

Känns lite jobbigt såklart att flytta ifrån allt här. Man har ju allt här. Men som planerna är nu ska jag ju bara flytta till Eksjö och hur långt bort är det liksom? Inte långt bort alls. Fast mest känns det skönt. Jag behöver någon sorts förändring.

jag trivdes bättre i dina ögon.

Helvete vad sur jag blir nu. Åh! Jag hade laddaren till min telefon ute på byrån i hallen och så  låg den väl så att en del av sladden hängde ner mot golvet. Så tänkte jag igår kvälll att jag måste ladda min telefon, men jag orkar inte gå och hämta den nu så jag gör det imorgon. Tro fan att någon av kattjävlarna varit och bitit av sladden då. Fan. Så nu är ju frågan hur jag löser det här då. Kan vi kanske starta en liten insamling till en ny telefon till mig? Känns liksom lite ovärt att köpa en ny laddare för 200 spänn till en telefon som inte ens sitter ihop. Så att det.

i know she's not perfect, but she tries so hard for me.


Fin låt:

Brad Paisley – Little Moments

det är somliga dagar som man vänder sig om och känner hur allting försvinner.


Har haft en himla bra och rolig helg. Var nog längesen jag skrattade så mycket, haha. Så den tackar vi för. Välbehövlig. Igår var jag helt död hela dagen, haha. Hej huvudvärk! Men jag har väl ingen annan än mig själv att skylla antar jag. Haha..

Idag ska jag iväg till skolan och sen hem igen. Ska fixa lite papper och så när jag kommer hem för jag ska på arbetsintervju imorgon. Då får ni hålla tummarna! Jag är jättenervös.. Annars så är jag nog allmänt otaggad på det mesta idag. Tänker för mycket. Och då blir man ju dum i huvudet. Neej. Men det är bara en sån där dag när man vaknar och känner sig ledsen liksom. Men det hinner vi nog ändra på framåt dagen.



Fått en flaska i huvudet, legat sövd på akuten, varit död i minuter, hela själen var bruten
Blivit jagad av snuten, varit vilse på djupet, jag har famlat i mörker men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsats och dolt mina tårar, med dig blir jag mindre som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.
Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbakas, för dig ska jag göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt och jag har ingenting kvar, för dig ska jag göra det tusen gånger om.


solen i ögonen.

Vad glad man blir av vädret! :) Vår, ja tack!

Var ju i Eksjö igår då, hos Tolle, sen va vi på hotellet en snabbis men det var inte så himla kul där så vi gick hem till Tolle igen.. Sen skulle vi till hotellet igen, men då fick vi inte komma in utan att betala en gång till eller hur det nu var. Så tog en liten promenix bort till Keskin's med Hjertqvist och Pata och satt där ett tag. Sen skulle vi till hotellet igen, men då var det fullsatt så vi fick inte komma in. Fullsatt i Eksjö, hej du! Haha. Gick till Tolle igen sen en sväng i alla fall innan vi tog taxi hem. Sjukt trevlig kväll i alla fall. Jag hade jättekul! Kan nog bli minst lika kul ikväll, känns så. Ska in till Eksjö igen sen och så blir det Tolle och sen hotellet. Känns som om det kommer bli en bra kväll!

Ska försöka ta mig in i duschen nu så jag vaknar till lite och så ska jag väl göra mig aningen fräschare än vad jag är nu. Vore nog en bra idé. Måste försöka hitta på något vettigt att ha på mig idag med. Den kan bli mitt största problem för dagen känns det som.

maybe our relationship isn't as crazy as it seems.


Hade väl fått sisådär två timmars sömn när klockan ringde så jag beslutade mig för att stanna hemma och sova en stund till idag.. Vi hade bara föreläsning 9-12 idag. Eller bara och bara. Missar säkert mycket viktigt. Men jag var trött! Men jag har i alla fall talat om för Mathias att vi ska vara duktiga den här kursen och att vi ska plugga innan föreläsningen på måndag. Haha. Nuklearmedicin är svårt! Jag har ju dessutom patofysiologitentan med, eftersom jag valde att inte göra den. Dumt gjort att inte testa kanske, men med tanke på hur jag mådde då så hade jag blivit helt knäckt av ett F. Jag vet, töntigt. Men det kändes verkligen inte ens lönt att göra den och chansa på att man får godkänt. Mamma är likadan så hon förstod precis hur jag tänkte. Det är skönt att vi är lika på den punkten.

Har väl inte så jefla mycket planer för dagen. Ska ta bort mitt nagellack, duscha, måla naglarna. Sen ska jag nog gå ner till mamma en sväng och dricka lite kaffe. Sen ikväll blir det nog Eksjö och AW. Blir väl jag och Pata som åker in till Tolle sen i alla fall. Får väl se om det är fler som hänger på. Jag har inte så himla stor koll på läget faktiskt. Som vanligt då.

känn ingen sorg för mig göterborg.

Åh. Har fått mail om sommarjobb. Och jag vill ha det så himla mycket. Håll era tummar och tår!! Natti

älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans.


Åh, herregud. Jag ligger i soffan och dör mensvärksdöden från helvetet just nu. Ursäkta alla som tyckte jag var äcklig och för informativ nu. Haha. Ska ta en ipren och en alvedon och ett bad på det så flyger den nog sin kos. Har varit nere hos mamma idag iaf. Gick ner direkt när jag vaknat och klätt på mig och så. Kom hem nyss. Skulle tvättat färdigt nu i eftermiddag, men jag ångrade mig på den punkten. Gör det en annan dag.. Haha.

Nääähä. Här blir inga barn gjorda.

dance with me.

Äsch. Jag ångrade mig visst. Orkar inte skriva något. En del tror de vet så mycket bara. Som de inte gör. Mystisk och hemlighetsfull jag är nu va? Haha..  Natti.

i get tired and upset and i'm trying to care a little less.


Har sovit som en prinsessa i natt, nästan i alla fall. Haha. Bäddade ju rent igår plus att jag vädrade täcken och kuddar och sånt. Sen var jag hemskt trött på det.. Så jag somnade som ett barn. Händer ju inte alltför ofta så det tycker jag nog att jag förtjänade. Haha.

Vaknade typ halv åtta men har legat i sängen och typ läst Aftonbladet och tittat på Big Brother. Rätt skönt! Ska ta mig upp och göra mig i ordning. Äta lite frukost och dricka lite kaffe. Sen ska jag försöka hinna förbi jobbet innan jag ska ska åka in till skolan. Har glömt lämna in att jag jobbade på trettondagen. Bra där! Var ju inte ett tag sen eller så.. Haha. Är i skolan mellan 13-16 i alla fall. Sen får vi väl se vad som händer sen. Måste köpa busskort idag med. Det ska bli kul. Inte så. Ledig imorgon i alla fall. Det ska bli skönt!

Gillar onsdagar i alla fall. Känns inte så långt till helgen då. Haha. Får väl se vad som händer. Tjejerna är ju i halmstad allihop i helgen, men jag kände att jag inte hade ekonomin riktigt till att följa med. Rinner ju lätt iväg när man ska äta ut och gå ut och sånt där. Plus resan ner. Och Viwi jobbar tyvärr, hoppaslite på att hon kan få ledigt. Haha.. I vilket fall som helst låter det som att det blir Eksjö på lördag hos Tolle nu. Vi fårväl se om planerna håller i sig.

Nähä Sofia, upp med dig!




Well now, she don't need to see the sun ahead,
don't need that help from god above.
If you're losing her don't be sad,
cause she will offer you heart attacks.
She's tired of problems that you caused her mind,
tired of all those lies in your freak show.
Tired of being alone at night,
being the lowest cat on earth.
So Gloria, steps out from the prison.
Gloria's no longer the wasted disco girl
you've been dreaming about.
Gloria alone now forever,
Gloria away in the air now,
Gloria she's no longer your slave.


how do you sleep?

Tvättstugan vs. Sofia: 1-0

look up, shape up.

Håller på att städa och tvätta lite. Färdig med stora rummet nu. Så nu är det bara köket, hallen och badrummet kvar. Woop woop! Och så all-jävla-disk då. Och så ska jag bädda i sängen och sååå.

Blev hungrig mitt i allt så tänkte försöka hitta på nåt att äta men jag är inte sugen på någonting direkt som jag kan komma på.. I-landsproblem?

Låg på knä och dammsög under soffan innan och lyckade slå mig själv på näsan med dammsugarslangen så att jag fick näsblod. Bra jobbat! Såg nog roligt ut i alla fall men jävlar vad ont det gjorde. Men nu har det gått över. Kommer inte riktigt överens med min tumme heller. Den gör inte som jag vill. Känns som att det är inopererat en pinne i tummen som gör att jag inte kan böja eller typ som att senjäveln är för kort. Men det är väl stelt antar jag. Bara jag som är otålig och vill att det ska fungera som vanligt med en gång.

Nähä. Mat då. Eller?


behöver lite kärlek av fel sort och sympatier från fel håll.



Hatar att jag ens bryr mig, men det gör jag ju uppenbarligen för annars skulle jag ha sovit nu. Finns så himla mycket jag skulle vilja skriva men som jag inte kan göra. Till största delen för att jag skäms för att jag vet att jag får skylla mig själv egentligen. Och det enda folk kommer säga är att jag ska skita i det, att det inte är värt det. Har tänkt den tanken själv hur många gånger som helst. Men det är svårt när man bryr sig. Det slutar man inte bara med. Men jag kanske bryr mig för mycket. Och jag kanske måste inse att man inte kan "rädda" eller "hjälpa", eller vad fan man ska kalla det, alla. Det vet jag också egentligen. Men bryr man sig så försöker man tydligen ändå. Jag vete fan.

Borde egentligen sätta lösenord på den här jävla bloggen snart eller skriva i en vanlig dagbok eller nåt. Bara massa jävla tråkigheter som står i den ändå och som jag kommer tycka att jag är astöntig för att jag har skrivit nästa vecka. Men ja. Jag vet inte. Varför skriver man ens? Märkligt. Nåt slags märkligt behov av uppmärksamhet kanske. Eller så har jag bara ett behov av att skriva ner det jag inte säger. Och då är det ändå väldigt mycket som jag inte skriver heller. Jag vet inte. Vet inte ens vilka det är som läser skiten så det är jävligt dumt att skriva här egentligen.

Jag är väl bara jävligt nere för många olika saker just nu och då blir en del saker värre än andra.  Eller så är jag nog mest trött på mycket och djävulskt känslig. Liksom sådär så att allt går bra så länge inte någon frågar hur man mår, för då börjar man gråta och så vet man inte ens varför man är ledsen egentligen eller vad som är fel. Så mår jag. Vet inte hur jag ska formulera det bättre. Så, då var det sagt. Nu behöver vi inte låtsas om det mer. Bra och skönt va? Woop, woop! Ska sluta med attt må sådär och skärpa till mig. Har jag tänkt länge nu. Det finns folk som har värre problem än jag, förmodligen de flesta. Eller jag vet att det är så.

Ska väl göra ett nytt försök att sova då. Jag är djävulskt trött egentligen, men jag ligger bara och vrider och vänder och allting bara snurrar och snurrar i skallen på mig. Och jag vet ju att allt blir tusen gånger värre när man ska sova och inte kan. Särskilt när man vet att man ska upp tidigt med. Jag vet allt det där och det är inte ett dugg synd om mig.


Själv göra, själv ha. Som det heter.

 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!