somehow here is gone.

Skönt att jag börjar halv ett imorgon. Mindre skönt att jag ändå måste åka in klockan nio.. Jaja. Ska bli kul med ny kurs iaf, men den är nog svår. jag har ingen bra känsla i magen.

and sometimes i wanna be.. i scream that i wanna be anyone but me.



Hoppla. Den är visst på väg hem till mig nu.
Syns ju inte här, men den var fejn i ryggen.


i don't know you anymore.

"myskväll" med mig själv ikväll. tydligen.


jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån. när jag ser mig själv i spegeln vänder jag mig om.




lägg gärna märke till tvättpåsen + handduken på golvet.
nu ska jag åka till eksjö och få min närvarorapport påskriven.
men först ska jag jag gå upp till min far. snart. ska jag göra det
sen får det bli storstädning.


i don't believe that anybody feels the way i do about you now.

Naaae. Jag insåg precis att jag måste åka in till Eksjö idag för att få min närvarorapport påskriven. Smaaaart Sofia. Verkligen. Åh.

Jag har lagt ner det där med att sova. Nu ska jag äta frulle, sen ska jag städa. Fräscha upp mig själv lite med kanske.

för jag kan inte säga nej, det går inte när du rör vid mig. inte när du rör vid mig.

Åh. KUL det är att vara klarvaken vid den här tiden. Nej, det är det inte.
Jag funderar seriöst på att gå upp och duscha och börja städa, men då
blir väl grannarna tokiga. :p HEMSKT rastlös är jag iaf. Gah.

Igår, iaf. Så hade jag praktik först, sista dagen. Lite sorgligt. Trivts så himla bra... Men jaja. Fem veckor har gått himla fort! Fick gå lite tidigare iaf och då hämtade min pappa mig och så åkte jag direkt hem till Hanna där Emmy var med. :) Jag bytte lite kläder och fräschade till mig lite. Så hällde jag och Hanna i oss lite vin och sen åkte vi in till Tranås och Babar och mötte upp Linnuet och Lelle och Emmyn och lite så. Helt okej kul kväll iaf, fast att jag inte gillar Tranås. :p

Jag tänkte att jag skulle bli lite trött av att skriva det här.. Men nejdå.


baby, won't you take me out of this club?

Igår var vi hos Amanda. Vi bakade en sväng, jag bakade en blåbärscheesecake till praktiken idag (skriv upp det ni med, för det lär inte hända igen på ett bra tag! Haha) Och de andra bakade cupcakes, de blev fina. Nu ligger jag i sängen, än. Har varit upp en liten sväng, men jag hamnade visst här igen. Ska gå up och duscha och fräscha till mig lite, sen ska jag gå och köpa en blomma till mina handledare. Och sen. Ska jag åka till Ekskötet igen. Jag måste kolla över mina timmar lite.. Vore ju ganska skönt om jag slapp åka in vid sex imorgon. Jag borde ha fått ihop mina timmar. Betygen fick jagju igår, så det är ju färdigt.. Fick Mycket bra eller Utmärkt på alla olika punkter.. :) Det var kul. Alltså fick jag A eller B på alla punkter och man kunde få A-F. Tyvärr lär nog de skrifitlig examinationerna dra ner betyget, för ingen fattade ju hur den skulle göras. Och när till och med lärarna inte tolka studieguiden lika och bedömmer olika så känns det ju liksom lite... Ja. Jag säger inget. Tyvärr hade inte jag den snälla läraren.


Gårdagen:

 


för sent för edelweiss.

Alltså. När nästan ingen i en klass på ca 25 pers lyckas tolka uppgiften i studieguiden likadant... Då borde kursansvarige tänka till lite och kanske börja fundera på om hon kanske varit aning otydlig va?

Nej. Såklart inte. Inte våran kursansvarige iaf. Det är nog vi som är en ovanligt trög klass. Det är ju det mest troliga.

Jag äter iaf chips och dricker cola nu, för jag lär sitta här hela natten. Kul.

Varför är det alltid massa folk på affären när man bara ska springa in fort som attan och ofräsch som tusan?
Så att man får stå i kö i typ.. sju år? Som tur var träffade jag ingen jag kände.

kom ihåg mig då, kom ihåg mig då, kom ihåg mig då... här finns du kvar.

En sida + ett ord!

Nu har jag matrast.
Pappas köttfärssås och spaghetti.


Den godaste köttfärssåsen i hela världen faktiskt.

det mörker du ser, gör att stjärnorna märks lite mer.

Tolv rader på sisådär 3 timmar. Bra jobbat Sofia. Verkligen.


du tog mig in i cirkeln och begåvade min syn med sövande narkotika och vaken stimulans.

Gaah. Jag har ingen som helst inspiration till att skriva examinationsuppgiften. Ingen som helst inspiration att skriva diskussionsfrågorna till analysen. Ingen inspiration och ingen motivation. Jag nästan hoppas att jag ska bli magsjuk så jag inte kan åka in till seminariumet imorgon.. haha. Men det vågar man ju inte säga, för om jag skulle bli det nu skulle ju ingen tro mig eftersom jag har skrivit att jag vill bli magsjuk. Haha..

Försöker få tag i en av mina chefer så jag kan tala om att jag har fått ändra i mitt schema på praktiken så att jag inte alls kan jobba på lördag. Men som vanligt när man försöker få tag i någon på Aneby Kommun är det ju ingen som svarar. I alla fall inte cheferna på det här jobbet. Min andra chef är minsann lätt att få tag på.

Nehe. Nu ska jag ta tag i mitt liv. Måste ju säga att det hade underlättade om studieguiden hade varit aning tydligare och om våran kursansvarige hade vetat själv vad hon menar med uppgiften. Men det är ju min åsikt.





Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik.
Men en dag är allting preskriberat och en del av din lyrik.
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik.
Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt.

Ja, snart är allt i tystnad bortglömt.
Stackars dumma "lilla mig".
Ja, en dag försvinner jag ur dina ögon,
som en svår och jobbig grej


lät du henne komma närmre? var hon vackrare än mig?

Nu ligger jag i pappas soffa. Jag ska sova här i natt. Jag kände inte för att vara ensam just i natt... och så tänkte jag att jag skulle få mer gjort med mitt plugg om jag sover här och går upp när pappa går upp och åker till linköping och Frida går upp och går till skolan. Tvätta färdigt tänkte jag att jag skulle göra med.

Joråsåattdäe.

jag skulle ge dig allting du pekar på... men bara när du inte hör vågar jag säga så.

du kan väl ringa mig ibland?
ja, jag pratar görna sönder
alla torra, gråa nätter.

jag är så rädd att komma fram
nån annanstans och jag samlar på
tur- och returbiljetter.




du kan väl sakna mig ibland?
du kan väl stirra upp mot stjärnorna
så att vi har nåt gemensamt?



en kyss i dionysos tête-a-tête. ett snedsteg av förlåt som jag förlät. för månen har en kraft som förnuftet aldrig haft och aldrig får... och då går det som det går.

Jag har en tvångstanke nu att jag måste ha en strof ur en text som rubrik nu när jag har börjat med. Kommer bli jobbigt efter ett tag kan jag känna.

Och inte har jag något vettigt att säga heller. Ska gå och föna håret och pudra näsan lite nu, sen ska jag åka in till Ekskötet igen. Lite sorgligt att det är sista veckan på praktiken. Jag tycker om att vara där och alla som jobbar där är så himla snälla och roliga... Tror jag måste göra om i mitt schema så att jag är ledig i morgon och är i helgen istället, så jag hinner skriva den sista examinationsuppgiften imorgon. Ska nog kanske åka ner och sitta hos mamma och göra det kanske. Sen är det seminarium på torsdag, kul! Inte. Ny kurs på måndag, suger ju att det inte kommer bli någon mellantvåkurserledighet.

Jag vet inte vad jag gör om det inte blir vår snart. Jag skulle seriöst kunna ligga inne och lipa en hel dag bara på grund av snön och kylan. Fy tusan.

Nej. Nu ska jag fräscha till mig lite så jag ser lite anständig ut.

'cause anytime that you needed me, i'd be there. its like you were my favourite drug. the only problem is that you was using me in a different way than i was using you.

Strömavbrott alltså. Hade ju varit mysigt om man hade haft sällskap och framförallt haft en fungerande tändare alternativt tändstickot hemma. En annan faktor som definitivt hade höjt mysfaktorn hade ju varit om jag inte hade suttit och skrivit på en examinationsuppgift som ska vara inne idag och datorn helt plötligt skriker att jag minsann bara har 45 minuter på mig att bli färdig och skicka in uppgiften, för sen tänkter den minsann stänga av sig. Kände inte alls paniken komma. Oh, nej. Skrev som en tok och fick i alla fall iväg det. Ungefär 3 minuter efter att jag skickat in det så kommer strömmen tillbaka. Jaha. Tänkte jag. Jag hade inte behövt stressa så mycket och bara skriva massa flumflum på mina egna åsikter. Jag hade kunnat finjustera lite till. Fixa lite. Rätta till lite. Men högre makter tyckte tydligen annorlunda och tycker inte att jag ska få bra betyg på den uppgiften. Tackar vi särskilt för. Inte.

Men jag är inte bitter. Det är jag inte.


Nu har jag iaf gått och lagt mig för ett tag sen. När jag hade legat här 15 min ungefär kom jag på att jag hade glömt tvätta bort sminket. Hallå liksom? Jag tvättar ALLTID bort sminket (utom vid tillfällen där det inte går eller vid tillfällen jag känner att lite foundation nog är på sin plats trots allt). Så med är jag idag alltså. Jag tog ett beslut innan angående min miss. Blir jag kissnödig innan jag somnar, så passar jag på att tvätta bort det. Annars får det vara. Har nog ändå hunnit gnugga bort det mesta. Men OMG (som de coola tjejerna säger) detta känns inte som jag. Men jag orkar inte gå upp bara för det.














saknar väl sommaren lite då.
jag blir tokig på den här kylan och all jävla snö.
gaah.



i don't care if it hurts, i wanna have control. i want a perfect body, i want a perfect soul. i want you to notice when not around. you're so fucking special. i wish i was special.

ingen bra dag idag.
jag har en fuldumtrögäckligtochtjockdag idag.
skit också.


antingen får det blir vår nu eller så får jag bli snygg och sånt.


i'm falling in love with your favourite song and i'm gonna sing it all night along. i'm gonna dance with somebody, dance with somebody, dance, dance, dance...

Gah. Jag har ingen inspiration eller motivation till att ta tag i skolan. Känns som två så himla onödiga uppgifter, men de måste ju göras. Tydligen. Känns bara som att typ hela betyget hänger på de två uppgifterna och inte på de fem veckor man varit ute på praktik. Vi har ju inte världens mest tydliga studieguide eller kursansvarig heller... Man får göra't lite på en höft och hoppas att man har rätt. Men det är surt om betyget ska dras ner på grund av de här två uppgifterna som jag inte förstår relevansen i att göra. Men jag är inte bitter, jag sitter här med mina ballerinakex.

Okej. Nu ska jag plugga lite. Wei.






bra kväll.


och du undrar vem som kysser henne nu. och du undrar vem, vem om inte du? och läpparna du kallade dina. det gör ont att veta, men lika ont att undra.

Medan Amanda fixar och donar och lagar massa matlådor så sitter jag och äter bilar och ballerinakex. Det är min söndagsmiddag, men du ger mig inte alls prestationsångest Amanda, jag lovar ;)

Anledningen till att jag får äta bilar och ballerinakex är för att jag måste plugga idag (och för att jag är bakis). Jag vet inte hur jag ska kunna få ner observation, upplevelse av den och typ diskussion på två a4 med 1,5 radavstånd och 3 cm marginaler. Och times new roman, storlek 12. Min observation är två a4. Bra jobbat Sofia. Really.

Sitter och tittar på nåt sjukhusprogram med. De opererar och grejer. Kom precis på mig själv med att sitta och äta utan att bli äcklad. De visar hur de opererar till en lever just nu. Mumma.



Jag vill flytta nånstans, ge mig en lägenhet nånstans.

look what you've done.

det är konstigt.
att jag bara tittar efter någon
som ser ut iaf ungefär som du.
som liknar dig. lite iaf.




annars så har jag haft en kanonkväll med fina tjejer.

i need some fine wine and you, you need to be nicer.


jävla snö. försvinn. jag föredrar ösregn och superslaskväder framför det här.
ge. mig. sommar.



jag grät och vi kysstes, fast borde ha bett dig att gå... och jag ska aldrig mera säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.

Gah, sitter och försöker få ner en av två examinationsuppgifter på papper. Går sådär. Känns som två så sjukt värdelösa uppgifter så motivationen blir ju där efter. Men jag ska jobba 8-17 imorgon så jag måste liksom försöka bli färdig med en av dem idag iaf. Våran studieguide är dessutom värdelös, så man får ju chansa vilt och hoppas på att man gör rätt. Men jag är inte bitter, oh nej. Är hos min far iaf och tvättar samtidigt. Så snart får jag mat, nåt bra med den här dagen iaf, haha ;)

Ikväll ska jag nog iaf följa med Hanna och hämta hem våran Amanda på stationen i nässjö, fredagsnöje ;) Imorgon efter jobbet vet jag inte vad jag ska gör riktigt. Jag och Martina ska nog iaf in och möta upp Linnuet på kvällen i jkpg för utgång. Jag ska dränka mina sorger i vin imorgon. Pallar inte sitta hemma. Då snurrar det alldeles för mycket i mitt annars rätt så tomma huvud. Så om någon mer vill med, eller om någon känner för att köra så är det bara att höra av sig. Gör det nu hörrni.

Nehe. Nu ska jag fortsätta med mitt ihärdiga studerande. Kul.



Fast inte riktigt än. Nu var visst maten färdig, synd att jag måste ha paus en liten stund till ;)






...det är ljust snart, jag vet.
men än så känns det kallt.
och gissa vad du glömde?
den hänger runt min hals.
jag önskar att jag va en sån,
som inte tänker alls.

men det visade sig dagen därpå att jag hade gjort fel, när jag gav dig en gloria. Och den stund som jag kände som nära var blott alvedon och de himmelska ben som jag ville förtära de gick därifrån.

Idag är det min dag. Minsann. Nu är jag 22.

Har varit på praktiken idag, sen åkte jag hem och städade. Och ikväll var pappa, mamma, frida, jonas,  julia, gustav, patrik, farmor och farfar här. Det är väl ungefär det som har hänt idag, haha. Har varit en helt vanlig idag förutom att man har varit poppis på fejjan som attan. Haha. Tur att det inte är så varje dag! ;)

Utöver det måste jag väl erkänna en sak. Jag har haft så himla ont i benen (träningsvärk) särskilt framsida lår. Så idag när jag kom hem så badade jag jättevarmt för att det skulle bli bättre. Sen förstår ni, sjönk jag så långt att jag tog två ipren. Ja, jag är en mes.

Det jag egentligen ville säga i det här inlägget, eller säga och säga. Jag ville länka till två andra bloggar, läsvärda. Jag har läst lite igår och idag. Och gråtit, igår och idag. Men som sagt, läsvärda. Den ena har en cancersjuk pojke, Gustav, som är 11 år skrivit. Den andra har hans mamma skrivit. Gustav somnade in i söndags. Sorgligt, men fint. Barn är fantastiska små varelser.

http://lifeofgurrag.blogspot.com/
http://annasanatomi.blogspot.com/

you're a bad boy, 'cause you don't even miss her. you're a bad boy for breaking her heart.

Jag försöker komma på någon del av min kropp som jag inte har träningsvärk i. Än har jag inte kommit på någon. Men det är skönt att känna att man lever. Jadå. Mindre kul att veta att dag två alltid är värst. Haha..

Ska iaf gå och duscha nu iaf. Sen ska jag in till Eksjö. Ska fundera på vad jag sysselsätta mig med den 1 och ½ timmen innan jag börjar. Suger ju lite faktiskt att behöva åka in 12 när man börjar 14. Men jag är inte bitter.

Hepp. Frukost kanske? Om jag har dammsugit? Onej.

i could have anohter you by tomorrow, so don't you ever for a second get to thinkin' your irreplaceble.

Så. Nu har jag varit på spinning och boxercise. Sjukt jobbigt var det, men kul! Kommer inte kunna gå imorgon, men det är smällar man får ta. Haha. Funderar på hur jag ska ta mig till bussen imorgon bara, haha. Lär få börja gå en timme innan den går, haha.

Håller på att frysa ihjäl nu. Det är skönt att duscha men det är ju hemskt när man måste gå ur den. Ska nog lägga mig under mitt täcke snart. Inte dumt. Inte dumt alls faktiskt. Sen hoppas jag att jag vaknar och ser ut som Bejjan eller nåt. Det hade varit bra.







Men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu.
Så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade, älskade du.
Älskade, älskade du.


i guess second best is all i will know

Gah. Det är tråkigt att vara ledig. Jag har inget att göra. Förutom att dammsuga och torka golven då. Som jag fortfarande inte har gjort. Nejdå, det har jag inte. Jag är en dålig människa. Haha. Därför har det blivit tre inlä'gg idag redan. Men snart kan jag ju inte skriva fler bara för att slippa städa. Blir ju tråkigt. Hemskt tråkigt.

Väntar på att klockan ska bli 17 istället. Då ska jag på spinning. Sen efter det ska jag boxas med Martina. Det gillar jag. Blir dubbla pass ikväll. Blir jag smal och snygg tills imorgon då tror ni? Skulle sitta som en smäck. Ska bli skönt att svettas litegrann och rensa skallen iaf. Finns inte mycket vettigt i den ändå. :p

Håpp. Nehe. Man kanske borde dammsuga ändå?
Gud vad tråkigt.





p.s. käckt att alla tre inlägg har olika teckensnitt. va fan hände?

det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta, för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig,
även om det är försent att älska dig.
Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng,
lyssna till samma regn.



Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen.
Den tar slut från kyss till kyss.
Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som om det går på dig.
Vad jag bryr mig om nu är att du då ser det hur smutsigt livet blivit.
Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt.
Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig,
även om jag vet att jag måste glömma dig
Vad jag bryr mig om är att se dig gråta,
för jag har gråtit och du ringde aldrig.
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaka till dig Vad jag bryr mig om är att höra dig andas,
veta att du är nära.
Förlåt, nu slutar jag.

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig,
även om inte kommer tillbaks till dig.
Säg nånting, säg nånting...
Vad jag bryr mig är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig är att du kallar på mig,
även om jag inte kommer tillbaks till dig.
Vad jag bryr mig är att du kallar på mig.

the silence isn't so bad till i look at my hands and feel sad, 'cause the spaces between my fingers is right where yours fit perfectly

Jag tänkte att jag skulle göra ett försök igen. Jag tror det är bra för mig. Haha.. Inte för att jag någon gång kommer ha nåt vettigt att säga överhuvudtaget. Men ändå.

Idag är det måndag, jag är ledig. Inte dumt alls. Börjar få lite ångest för de skriftliga uppgifterna vi ska göra utöver själva vfu:n. Bara två veckor kvar av den nu, sen måste man tillbaka till skolan igen. Lite sådär va, måste jag säga.

I helgen bjöd jag hem lite fina och så åt vi lite mat och så drack vi vin och sen gick vi ut i Ekskötet. Björn Rosenström var där. Inte helt okej, men vad tusan. Han spelade lite väl länge tyckte jag. Iaf, så var det en bra kväll överlag. :p

Ska ta tag i mitt liv och dammsuga och torka golven nu tänkte jag. Sen kanske jag ska se om min mamma vill leka lite med mig. Ikväll vill jag träna. Jag vill boxas. Hoppas det finns någon som vill boxas med mig bara. Jag behöver boxas idag.

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!