i don't belive that anybody feels the way i do about you now.

Oj. Nu börjar jag bli trött. Har gått jättebra fram tills nu. Vill bara hem till min säng nu! Men nu är det bara tre timmar kvar. Fram till kvart över tre hade jag en bok att läsa, men nu är den slut. Sträckläst den i princip. Hade läst 60 sidor i den innan bara. Emma, mias dotter heter den iaf. Fortsättningen på gömda, asyl och mias hemlighet. Läst de tre första för längesen så jag slog på stort och läste sista delen nu med då. Den var helt okej. Gömda är en av de bästa böcker jag läst, men sen har de bara blivit sämre tycker jag. Jaja. Försöker hitta sätt att hålla mig vaken nu iaf. Förstår inte varför det bara är skit på tv såhär dags?! Haha.

but i'm gonna love you like i've never been hurt before.

Mhmm. Ska sitta vak i natt. Ångrar liiiite att jag sa att jag kunde jobba i natt, det är inte min starka sida. Men får försöka tänka på att det blir en hel del pengar. 10 timmar storhelgs-OB är inte dumt. Ska ta med mig en bok och lite så. Men det är lite långsamt att sitta. Man sitter ju på helspänn hela tiden med och lyssnar så att personen andas ordentligt och så att det inte blir andningsuppehåll och sådär. Eller jag gör det i alla fall.

Har i alla fall en klänning till nyår nu! Letade igenom varenda jävla affär i jönköping både igår och i förrgår men alla fina klänningar fanns bara i för stora storlekar, eller storlek 34, haha. Fanns inga i 36 och S verkligen. SURT. Men det löste sig ändå! Viwi kom på att hon köpte en svart klänning i S för några veckor sen och viker man ner axelbanden på den så ser den precis ut som den klänningen jag egentligen ville ha men som inte fanns kvar. Gött kött!

Igår var det lite fest hemma hos mig. Viwi och ett gäng karlar. Haha. Linnéa kom förbi en sväng med. Vi spelade ölspel och lite så. Astrevlig kväll, tills de gick hem. Då ringde det på min dörr igen. Usch. Det är ju inte säkert att det är samma jävla idiot som jag polisanmält. Hoppas inte det utan att det är några töntiga småungar. Full och dan som jag var blev jag skiträdd och jätteledsen. Tur att en del bara är ett telefonsamtal bort fast de bor i Eksjö. TACK. Såhär idag känner jag mig töntig för att jag var så himla ledsen.. Men alkoholen förstärker ju lite och jag trodde det var över nu. Inte fått några fler brev i alla fall. I morse ringde polisen som jag gjorde anmälan till med för hon hade glömt fråga en sak.. så då berättade jag det för henne med. Aja. Det blir nog bra med det där med.

Nyårsafton kommer firas i Eksjö med finaste Camilla. Lite middag och lek och så. Mycket mer är inte bestämt. Känns rätt bra, nyårsafton är så överskattat. Så efter att jag har sovit lite imorgon skjutsar pappa in mig till Eksjö. Kommer nog bli kanon!

vi står på gatan, bryter meningar i mörkret, utanför stadens finaste hotell och dina händer, ja, de ber mig sova över som ett sätt att säga "tack för ikväll".

Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.
Jag går bredvid, men halkar efter. Jag orkar inte springa mer.
Har försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser.




1. Hur gammal är du om fem år? 27. Sjukt ju!
2. Vem var den sista du träffade? Frida! Hon följde mig hem igår hem från henne.
3. Hur lång är du? 163,5 står det i passet tror jag :p
4. Vilken var den senaste film du sett? Haha, skönheten och odjuret i söndags med Linnéa!
5. Vem ringde du senast? Pappa
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Martina, "Ja, han är ju inte övertrevlig direkt.. Usch!"
7. Vad är dagens planer? Ska försöka ta mig upp ur sängen, sätta på kaffe, duscha, dricka kaffe, göra mig i ordning, åka upp till pappa och fixa lite med papper, åka till eksjö med Frida och hälsa på farbror polisen, åka hem till aneby och sen åka till jkpg med hanna, frida och linnéa!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vem det är jag ska ringa eller sms och hur länge och hur väl jag känt personen.. och om personen jag ska höra av mig till är snabb på att att svara på sms eller smdigast att ringa. Haha.. Men för det mesta och till en början är jag en typisk smsare tror jag :P Kan tycka det är asjobbigt att prata i telefon med folk jag inte känner så bra. Och ringa sådär viktiga samtal är det värsta jag vet.
 9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, men kanonbra kompisar. Skönt!
10. När såg du senast din mama? Igår.
11. Vilken ögonfärg har du? De är gråblå och träliga! Hade velat ha mammas gröna ögon eller pappas jätteblå men det blev ju inget med det, haha.
12. När vaknade du idag? Oj, jag vet inte, halv nio kanske?
13. Har du någon gång hittat en katt? Haha, vilken fråga.. Men jo det har jag väl.
14. Vilken är din favoritplats? Det är ju sånt som varierar. Men min favoritplats är väl när jag är med folk jag tycker om :)
15. Vilken plats föredrar du minst? Hmm. Ställen när det är FÖR mycket folk tror jag.. och när folk går långsamt framför mig så att jag inte kommer förbri. Gillar inte att va själv när det är mörkt heller.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vill inte tänka så långt fam känner jag. Sånt som märks :p
17. Vad skrämde dig som barn? Jag vet inte riktigt.. Jag var rätt lillgammal när jag var liten tror jag, haha.. Har nog blivit räddare och töntigare på äldre dar ;) Nu är jag rädd för spindlar, mörker och så är jag höjdrädd med. Bland annat, haha.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Jaaaa.. Men pappa har!
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Beror väl på med vem man sover;) Haha. Men sover jag själv sover jag i trosor och sen ibland ett linne eller så till. Beror ju lite på hru varmt eller kallt det är med ju.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Sju! Fast jag sover bara på två.
23. Hur många landskap har du bott i? Ett.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Haha, oja. Men det var faktiskt längesen nu!
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror ju på vilket tillfälle.. men det är nog inte mycket som slår att få gå barfota på sommaren:)
26. Är du social? Mot dom som känner mig är jag det.. annars kan jag nog va lite halvsvår att lära känna tror jag. Jag är lite knepig;) Och umgås jag med sociala människor så blir jag med social.. Men jag tycker det är lite jobbigt om det är jag som ska hålla i trådarna och hålla igång ett samtal. Det är inte min starka sida.
27. Vilken är din favoritglass? Jag vet inte.. men jag gillar sorbet! och blåbär och lakrits!
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa! Shoppa, haha. Skänka till välgörenhet med.
29. Tycker du om kinamat? Jadå!
30. Tycker du om kaffe? Om jag gör!
31. Vad dricker du till frukost? När jag äter frukost... :p Kaffe och sen nåt annat drickbart till.. mjölk, vatten eller juice typ.
32. Sover du på någon särskild sida? Närmast väggen och så brukar jag sova på vänster sida oftast tror jag.. Men de där kan variera lite. :p
33. Kan du spela poker? Njaee.
34. Tycker du om att mysa? Jaa, men det är jag nog. Jag är nog rätt jobbigt att sova bredvid om jag sover bredvid en kille. Ligger gärna nära och så. Även om det blir för varmt, haha.
35. Är du en beroendemänniska? Förmodligen.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jaa, det är ju jag och Paris Hilton då.. Vi ska nog ha gemensam fest nästa år!
37. Vill du ha barn? Absofuckingloutley.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite spanska..
39. Har du någonsin åkt ambulans? Neej och jag hoppas att jag slipper.
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Helst.. kläder tror jag.. haha. Och på andra. Hade nog spenderat mer pengar på andra om jag hade haft lite mer av den varan. CSN är inte fett :p
42. Äger du dyra smycken? Nja, inte sådär överdyra tror jag?
43. Har du någon gång testat narkotika? Varje dag, flera gånger om dagen! Nääej, det har jag inte testat och jag har inga planer på att göra det heller.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Tandborsten.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Det kan jag inte svara på.. har nog skrattat så att jag får ont i magen åt alla mina kompisar.
46. Välj ett ärr på din kropp? Hela mina knän är ju fulla med ärr. Och jag har inga häftiga ärr heller. Bara från att jag ramlat och några från vattenkoppor.
47. Vad har du för ringsignal? Just nu har jag Aldrig nöjd med Veronica Maggio. Innan hade jag Indestructible med Robyn.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja, det har jag.
49. Flirtar du mycket? Nej, jag suger på det. Men hade varit kul om man kunde kanske? Eller?
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Minns knappt vilken det är.. men om det är den jag tror så var det i min hall.
51. Kan du byta olja på bilen? Haha, tror jag inte. Eller kan, kan jag säkert. Men jag är inte speciellt intresserad av att lära mig :p
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Håller på att läsa Emma, Mias dotter just nu. Innan det var det väl nån av våra käcka omvårdnadsböcker, haha.
54. Läser du dagstidningen? Nej, jag har ingen tidning... Men är jag hemma hos någon som har det läser jag gärna.. och så läser jag aftonbladet varje dag på internet :p
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Neee inte nu längre.
56. Dansar du i bilen? Haha, jaa det har väl hänt.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Lyssnar inte alls ofta på radio.. Men det var väl rix, mix eller P3.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Oj, det vet jag inte.. Ett telefonnummer till en anhörig till en av mina tanter på jobbet på julafton tror jag!


faller jag nu går jag sönder, dom kommer peka för alla har hört det. så dum av dig, säg bara till när, var, hur. visst, det är väl dumt av mig men jag blir så blind, jag blir som stum.

Guudars vad jag har varit aktiv här. Haha. Inte. Haft en mysig jul i alla fall även om det var konstigt att inte ha Jonas och Julia där. Var i alla fall jag, anders, frida, pappa, farmor och mamma och patrik. Vi spelade familjegeni på kvällen sen iaf, askul. Om man hade varit i samma lag som pappa eller farmor, haha! Jag fick vara med mamma och vi förlorade ju såklart, haha. Pappa är fan sjuk, han kunde alla frågor. Både sina egna och de alla andra fick. Önskar att jag också var så smart och allmänbildad. Men icke! :p

Juldagen firades (säger man firar? skit samma) i Eksjö i alla fall. Skönt att slippa va i skit-tranås även om jag saknade mina anebytjejer såklart! :) Va med andra fina och bra Eksjötjejer i alla fall hemma hos Lisa! Fick krama om finaste Carro med som var hemma nu över jul! :) Henne har jag saknat, nu när hon var hemma märkte man ju hur mycket man egentligen saknat henne. Jättetrevlig och kul förfest i alla fall och sen traskade vi ner till hotellet vid 21-21.30 kanske? Trängde oss lite i kön och kom in relativt snabbt. Jag och Carro lovade att inte tappa bort varann men hon var ju den första jag tappade bort såklart, haha. Och runt halv tolv hade jag tappat bort alla mina tjejer, haha. Hittade som tur var ett par av mina anebygrabbs som jag hängde med, gud vad jag fick skratta haha! Köpte EN drink när jag kom in precis själv, men jag hade nog tusan en drink eller en cider i handen hela kvällen. Så jag tackar mina anebykillar för gårdagens huvudvärk, haha. Jag som inte skulle dricka redbullvodka! Gick ju sådär! :p Började väl dra mig från hotellet vid tjugo över ett, men garderobfolket hade ju tappat alla jackor på golvet så dröjde nog till två innan jag kom därifrån. Åt tacos som fyllemat i alla fall och det var nog det godaste jag nånsin ätit just då, haha. Gud vad gott det var.

Sen åkte jag hem till a-town vid halv tolv typ.. pappa är snäll som hämtar! Åkte hem och väntade på Linnéa, så kom hon och hämtade mig. Vi köpte pizza och sen åkte vi hem till Linnuet och lanade lite tv-spel och tittade på skönheten och odjuret, haha. På kvällen igår kom Fogel, Carro och Camilla och hämtade mig i Aneby och så åkte vi till eksjö och Willys och handlade lite gott innan vi åkte hem till Camilla. Satt och pratade och så bara. Mysigt! :) Sen kom Martina och Linnéa och hämtade mig vid 22 typ och då åkte jag hem och sov, jävlar vad jag sov gott i natt. Haha, var sjukt trött!

Idag har jag varit hos mamma mellan 9 och 16 iaf. Åt frukost och lite så sen har vi legat och slöat i soffan hela dagen, haha! Jätteskönt! Legat och zappat mellan tvkanalerna och skrattat åt kattungarna som var helt vilda, haha. Jagade garntomtar i granen.

Nu är jag hemma i alla fall och har betalat lite räkningar och så, mindre kul :p Ska hoppa in i duschen nu och sen kommer Hanna och hämtar mig och så ska vi bort till Frida en sväng. Spela spel och lite tror jag? :)

Imorgon ska vi till stan och checka in rean, hoppas på att fynda en klänning till nyår och så har jag lovat mamma att köpa ett par nya vinterskor.. hehe. Får väl göra det. Ska till Eksjö innan bara och besöka polisstationen och anmäla den där jävla idioten jag har fått efter mig. Sjukt att man inte ska våga gå själv i aneby på kvällarna längre. Usch!







Carro och jag :)



Sussi, jag och Lisa :)



Jag, Camilla och Emilie, haha!


hollow.

Usch. Nu blev jag ledsen. Jonas och Julia ska fira jul hos sin pappa i år. Jag har aldrig firat jul utan dem innan. Kommer kännas konstigt att fira jul utan barn. Kommer inte alls bli samma sak. Jag kanske är töntig. Men jag blev jätteledsen. Inte så himla många gånger om året man är alla fem syskon på samma ställe. Så vet jag att mamma inte kommer kunna va glad på julafton bara för det. Näej. Nu kan ju julen kvitta nästan. Jag har ändå inga julkänslor. Muntert inlägg. Eller inte.

anyone but me.

Sugig lördag. Har bara städat typ. De andra hade annat för sig.. Några bowlade tror jag, har inte hört nåt annat iaf.. men jag har inte riktigt ekonomin till det så fick hoppa det. Jag är trött. Fast inte trött så jag kan sova. Är trött i kroppen, men inte huvudet. Eller så är det det jag är. Därför det snurrar så pass där ikväll.

dina ögon kan krossa min värld, som stenar mot glas. varning för ras.

Känner mig typ ensammast i världen ikväll. Fast jag vet att jag inte borde göra det. För jag vet att jag har så himla många fina människor omkring mig. Världens finaste. Men ibland blir det bara för mycket och saker blir större än vad de kanske egentligen är. Och en del saker gör ondare än vad de kanske borde. Så trött i hela kroppen med, men mitt huvud fattar ju inte att jag behöver sova. Det känns bara som om jag inte räcker till och att jag inte är tillräckligt bra. Inte på nåt.

but you'll always be my hero, even though you've lost your mind.

Praktiken gick bra. Tror jag, känns bra iaf! Fick följa med en patient som skulle göra ultraljud på hjärtat så det var kul! Så himla häftigt tycker jag! Man såg asbra hur hjärtklaffarna rörde sig och sånt, ascoolt. Det var två biomedicinska analytiker, en som jobbat länge och en som var ganska nyss färdig som skulle lära sig. Hon var jättesnäll och berättade hela tiden för mig varför de gjorde som de gjorde och varför så jag hängde med i vad som hände. Annars så är det ju typ som mitt jobb där jag är, fast det är bara stroke-patienter. Så idag var jag och min handledare ute i omvårdnad och imorgon ska vi ha hand om alla mediciner och journaler och sånt. Skönt att det är lite varannan dag. Min handledare är jättesnäll med så det känns bra. Sjukt trött nu bara.

Var på Julias lucia idag med. De var så himla duktiga och Julia var så fin. Fällde ett par tårar, haha. Blir så blödig. Men hon var så fin när hon kom in som lucia och hade alla tärnor och stjärngossor och tomtar efter sig. Åh. Hon är så stor nu, fast ändå så lite. Kändes som om mitt hjärta skulle sprängas, så stolt och rörd blev jag. Haha:)

Imorgon är det tidig morgon igen. Sen ska jag åka till Camilla på kvällen när jag kommer hem. Hon jobbar imorgon natt, men ska sova hos henne ändå. Får lite längre sovmorgon då och sen känner jag för att bara vara nån annanstans än hemma även om jag är själv. Samla lite energi liksom. Sen på onsdag ska vi ha mysfrukost ihop ett par stycken hos Camilla :)

för jag kan inte säga nej.

Jag mår inge bra ikväll. Vet inte vad det är. Känner bara för att gråta och är yr i huvudet. Trött med. Tror jag är lite stressad och lite så. Mycket som snurrar i skallen helt plötsligt med. Och så är jag nervös inför imorgon.. Hoppas de kommer tycka om mig. Stressar upp mig för att jag inte kommer kunna sova och så kan jag inte sova för det. Bra där. Nääej men det ska bli gött att gå upp halv fem imorgon. Oja..

Nääej. Ryck upp dig nu Soophy.





so maybe i'm a masochist
i try to run
but i don't wanna ever leave


och jag såg bjälken i mitt öga, men sån insikt hjälper föga.

Det här med frukost är inte min starka sida alltså. Uscha. Suttit en kvart med en macka nu och fått i mig halva typ. Blä. Bara växer i munnen ju. Jag är jättenervös. Kunde inte somna förrän typ tre i natt heller. Låg och tänkte på allt jag inte kunde, vilket var typ allt känns det som nu. Skönt att pappa skjutsar in mig och väntar tills jag är klar iaf så jag slipper köra. Är nog ingen vidare bra bilförare nu skulle jag tro. Heh. Aja. Hoppas, hoppas tentan går bra.

jag gav aldrig upp dig när du försvann, långa dagar blev till nätter och sen till år.

Imorgon är det dags för skittentan. Jävla flumkurs är det vi läser. Känns inte alls bra nu.. men det får gå som det går! Ska försöka få mig lite sömn nu iaf. Försöka bli lite trööött. Kanske kanske. Kan va ett plus när man ska sova. Nu bara mumlar jag. Äääee. Imorgon ska jag dricka rödvin. Mumma!

Puss påre!


i'm gonna love you like i've never been hurt before.

Var ett tag sen jag skrev ju. Jag är lite periodbloggare, haha. Haft en bra helg i alla fall... spelade spel hos Lisa i fredags och i lördags var vi ett par tjejer hos Camilla och drack vin och sen blev det lite dans på hottet. Och för en gångs skulle hamnade jag faktiskt hemma i Camillas säng och sov där. Haha.. ;) Höjdpunkten på kvällen var i alla fall när Camilla pratade med mig i sömnen. Var längesen jag skrattade så mycket, haha. Har lite inspelat, synd att jag inte kom på det liiite tidigare. Hon är sjukt rolig på inspelningen och jag får henne att sjunga karlsson på taket en gång till. Men hon var dubbelt så rolig innan det. Haha. Sjuka kvinna! ;)

Tentavecka har vi nu i alla fall. Kuuuuuuuuuuuuuuuul juuuuuuuuuuuul. Nu ska jag i alla fall ta och tvätta av sminket och krypa ner i sängen och kolla på CSI tror jag. Mhm. Så får det bli.


i like the way it hurts.

Pluggat och jobbat idag då. Fick sluta en timme tidigare. Det var snällt! Hann förbi Jenny som hade sexparty ikväll. Haha. Trevligt:) Blev en liiiten beställning. På kul mest bara.:) Nu har jag varit hemma en timme nästan och hunnit prata med Camilla. Vi försökte reda ut vad som egentligen hände i lördags, hur och när camilla gick och hur och när jag gick och vilka vi pratade med och vad vi sagt. Gick inte så bra. Så vi la ner det projektet. Haha. Kul hade vi förmodligen iaf! Imorgon är det heldag i skolan och sen vet jag inte vad som händer. Måste städa här hemma iaf! Ser ut som värsta bombnedslaget. Men, det tar vi imorgon. Haha.. Nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon när klockan ringer vid sex. Jag är glad idag iaf. Vet inte varför riktigt. Jag bara är det. Gillar't hörrni!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!