and maybe someday we will talk and not just speak.

Ovanligt att jag blir klarvaken så fort jag har släckt ner allt och ska sova. Verkligen. Eller inte. Kan tilläggas att jag sov två timmar SAMMANLAGT i natt med ungefär. Inte i sträck alltså. Nej, nej. Vad ska det vara bra för? Herregud. Skjut mig bara. Ska i alla fall åka in till Jönköping imorgon och plugga ihop med några klassisar. Slå våra kloka huvuden ihop så att säga. Eller jag tänkte slå mitt mindre kloka huvud ihop med deras kloka, snarare. Inte bestämt mig för om jag ska åka in 7.25 eller 9 än. Beror lite på min sömn. Men jag skulle behöva åka den tidigare bussen. Fick ett par öronproppar av min mor idag, så jag hoppas att kattjäveln inte ska väcka mig då. JA, jag får kalla henne det för hon marchar så hon bara skriker. Främst på natten. Himla pucko. Försöker få till det med köksstolar och dylikt. Så jag (och Nils) kallar henne kattjävel tills hon har vett nog att sluta. Och nej, hon springer sin väg när jag ska ge henne p-piller så jag inte får tag i henne och nej, hon går inte på den lätta att jag gömmer det i mat. Synd att inte mina öronproppar stänger ute allt ljud hör jag nu. Fan. Överväger att prata lite fint med farmor och höra om hon inte hemskt gärna vill ha en katt till. Nu har det låtit som om jag inte tycker om Tufflan. Det gör jag. Hemskt mycket. Men inte när hon trilskas såhär med mig. Nu ska jag se om jag kan stänga av min hjärna och sova. När jag inte kan sova försöker jag rabbla en hel låttext i huvudet. Det funkar ibland och då somnar man nånstans i slutet eller så. Ibland försöker jag tänka vad jag har gjort i detalj under dagen från det jag gick upp tills jag gick och la mig. Funkar med ibland. Men det är lättare att stänga av allt med en låttext. Tips om ni har svårt att sova någon gång bara såhär mitt i matta.

stanna världen en stund.

Usch. Jag är superstressad, lipig och har panik över allt jag ska kunna tills på torsdag, ingenting fastar känns det som. Jag fattar inte hur jag ska komma ihåg allt. Vad som hör till vad och vilka värden som är höjda där och sänkta där. Just nu känns det bara som att jag kanske inte borde gå den här utbildningen för jag är ändå inte tillräckligt smart och kommer ändå inte klara av det när och om jag blir färdig. Så känns det.


Åh. Jag ska lipa lite till, sen ska jag gå duscha eventullet.
Sen ska jag väl försöka få in något i min ärthjärna.
Blir en lång natt.


i think i have problem, i think i think to much.

För övrigt hatar jag att jag inte kan slappna av och sova så fort det är minsta lilla grej. Jag hatar att jag stressar upp mig själv och oroar mig. ALLTING bara snurrar. Gah. Skärp mig. Låt mig sova. Åh.

jag stör mig på ett ljud som inte hörs.

Tentavecka. Pluggat hela dagen i princip och det känns som om ingenting har fastnat. Vi är äntligen färdiga med vår sammanfattning. Så idag har jag läst den och lagt till lite grejer och rättat en del grejer som var fel. Men jag har inte ens hunnit igenom hela den idag. Kul. Nej.


Nu är jag trött, irriterad och ledsen. Blä.

release me, 'cause i'm not able to convince myself that i'm better of without you.

Har varit på bio med mina fina lillebror ikväll. Det var supermysigt. Och filmen var med bra, den var från 7 år - jag höll på att börja lipa iaf 3 ggr. Haha. Känslig.se. Jonas önskade sig samma sak i födelsedagspresent och skulle ge mig samma sak i födelsedagspresent med sa han. Så jag tror nog att han var nöjd med kvällen med.. :) Sötunge. Draktränaren såg vi, för de som undrar. I 3D. Coolt måste jag säga!

Ska försöka sova nu har jag tänkt. Ett tag. Tänkte hinna städa, plugga och tvätta en maskin innan det är dags att korka upp vejnet. Bara det att de senaste två veckorna har jag drömt i princip 3 olika typer av drömmar och ingen av dem är några bra drömmar. Så jag är liksom inte så sugen på att sova. Så imorgon hoppas jag att det är en såndär morgon man inte minns att man har drömt nåt. Och så.





det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör.


now i close my eyes, as you walk away. and i realize there's nothing more to say. and i understand i can't hold your hand. but i did it all, i did it for love.

Bläää. Jag är på jättedåligt humör nu. Haha. Vet inte varför heller, jag är bara irriterade på allt och ingenting, mest ingenting, jag skulle kunna lipa till och med för att jag är så på dåligt humör. Och det hade ju varit okej om jag hade vetat varför jag är på dåligt humör. Börjat sammanfatta vätske- och syrabasbalansen. Det kanske är därför. För det är ju sjukt tråkigt faktiskt.

Nä. Jag är till och med otaggad till helgen och det vill jag ju inte vara. Du är KASS Sofia. Jaaa. Det är du.


det går en vind över vindens ängar, det fladdrar till i en tyllgardin.

Ska bli fint väder i helgen. Jag gillar't!

Har haft min fina Frida här på lite te och grey's. Mösigt. Synd att ingen annan kunde komma dock. Men jag klagar inte, jag fick ju trots allt ha Frida alldeles för mig själv ;) Innan hon gick delade vi systerligt på min 1½ rulle toalettpapper. Så kan det vara när man är fattig student, haha. Men imorgon får vi pengar. Inte dumt.

Nu väljer jag mellan sova eller titta färdigt på CSI. Haha. Men jag har Martina på msn så jag lär väl sitta här i soffan en stund till tror jag. ;)

somewhere over the rainbow.

Idag hade vi sista föreläsningen innan tentan då. Hua. Börjar bli nervös nu. Hoppas, hoppas, hoppas min hjärna vill samarbeta med mig den här veckan. Vi fick tillbaka betyget på examinationen i förra kursen (som också blev slutbetyget då) idag iaf. Fick B och med tanke på läraren i den kursen så är jag NÖJD. Sen att anledning till att jag inte fick A var att jag hade missat något pyttelitet i referenslistan är ju en annan femma. Konstigt egentligen att inte själva betyget på VFU:n räknas med i slutbetyget med tanke på att det är det som är själva kursen egentligen, men ja, ja. Jag blev lite glad för mitt B iaf för jag trodde jag skulle få ett mycket lägre betyg på examinationsuppgiften.. Haha.

Har varit hos mamma en sväng. Ätit. Rätt tomt i kylskåpet hemma nämligen såhär dagarna innan CSN. Haha. Så nu är jag hemma. Ska plugga. Har jag tänkt. Och jag måste. Funderar på att gå och sola lite först dock, ehe. SEN ska jag plugga någon timme, sen ska jag städa, sen fortsätta plugga. Sen så är det ju Grey's idag med. Det får man inte glömma.

På fredag ska jag gå på bio med lillebror. Bara han och jag. Det ska bli mysigt. Draktränaren ska vi se, haha. Det blir nog kanon!


save tonight.

Här kan man ju alltid skriva en rad eller två istället för att plugga. Ehe. Somnade i soffan innan när jag skulle plugga, det var ju himla rutinerat. Nooot.

Igår så var i alla fall min lillebror världens sötaste. Först så såg han att jag frös. Då kom han med sin morgonrock och så värmde han sin vetepåse och gav mig. Sötnöt. Sen gjorde han ett armband till mig. Ett lyckoarmband sa han att det var. Så fick jag två lyckosuddigummin med, ett hjärta och en blomma. Äta upp honom ville jag gör. Han är jämt världens sötaste, men igår var han extra söt. Han är en väldigt fin liten människan. Eller. Han är ju inte så liten längre. Han går ju i femman så han är ju en stor grabb.


en elegi för alla vägar som vi inte vandrat än.

Jag hatar när man är jättetrött när man släcker mer allt och bestämmer sig för att sova och sen blir klarvaken när man släckt. Vad är det för skit? Mer regel än undantag att det blir så tycker jag. Åh. Jag började plugga vid 9 i morse i alla fall och slutade vid 21 ikväll utan sådär överdrivet långa pauser. Hur kul känns det då när man ändå bara fått ihop 7 sidors sammanfattning? Dessutom har vi dugga imorgon och jag har missat njurföreläsning, ortopediföreläsningen och halva mag/tarmföreläsning. Jag har inte heller läst om det själv än. Inte för att jag inte har pluggat. Det har jag. Men inte på det, än. Jag försöker intala mig själv att det inte spelar någon roll om man inte får några höjdarpoäng på duggan, för det gör det inte! Det enda den kan vara bra för är om man får bra på den och om man efter tentan ligger och väger mellan två betyg, då kan den väga uppåt. Får man dåligt på den så är det skitsamma, då räknas den inte. Ändå ligger jag här och har dåligt samvete för att jag har missat de där två dagarna så jag missade de där föreläsningarna (ena gången på grund av migrän och andra för att jag hade feber och var sjuk.) Helt okej skäl egentligen. Men jag kunde ju faktiskt sett till att läsa själv. Egentligen. Skärp mig nu. Det är 9 dagar till tentan. Jag hinner nog. Hoppas jag. Jag hatar att jag blir sån här! Jag tycker inte det är något konstigt/dåligt/fel/misslyckat med omtenta, men jag vet inte om JAG skulle palla det. Jag skulle stressa upp mig alldeles för mycket och känna mig alldeles misslyckad. Men det är ju hur jag funkar. Jag önskar att jag inte gjorde det ibland. Men nej. Jag vill inte ha omtenta. Särskilt inte på en sånhär tung kurs och särskilt inte när vi har två tunga kurser till som väntar innan sommaren. I morgon ska jag plugga massa när jag kommer hem från skolan. Har jag klarat alla femtioelva tentor hittills så ska jag klara de som är kvar innan sommaren också. Jaadå. Det tror vi på. Ehe.

ge mig ett fel som jag kan rätta till.

Anna, bussen här utanför går ingenstans. Det är ingen som vill någon vart. Jag har åkt så många varv, men det är alltid lika svart. Anna, är det tiden på året som skrämmer? Är vi trygga bakom väggarna här? Jag vill inte få in den här världen, den är så tung och tyst och tvär. Och min tunna karaktär bara vrider och vänder sig och vill vara bättre man för dig. Ett smartare drag, en lösning. En lanterna på din gungade båt. Ja, jag vet att jag sluter igen, men det känns som det är mig de vill åt. Ja, jag vet, men det känns så än. Anna, det är ett timglas som bara rinner. Det finns inget att förstå. När himlen är blodröd och brinner, är natten som tränger sig på. Och jag drömmer så konstigt igen. Anna, håll mig hårt. För jag skakar av all denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt. Anna, nu tänder de gatubelysningen. Bussarna åker sitt varv. Jag letar efter rispor i ytan, en spricka, ett hål, en skarv. Det måste komma något bra ur allt. Det måste växa nånting under alla listor, alla bingon, alla tävlingar och alla steg tillbaka. Res mig upp, ge mig lust att hänga på. Jag ska värma dig, Anna. Jag ska lyssna och förstå. För trots all tomhet, trots det timglas som sliter i oss, ska vi hitta en väg ändå. Vi ska hitta en plats ändå, hitta ett hem vi två.

two beds and a coffee machine.

.

come away with me.

Hjälp. Vad det tar emot att börja plugga idag. Jag måste, men jag orkar inte. Okej. Nu ska jag ta upp boken ur väskan. Fortsätta läsa om cerebrovaskulära sjukdomar. Det jobbiga är att jag egentligen skulle kunna läsa de här böckerna på fritiden bara för att jag tycker det är så sjukt intressant. Men nu när jag måste och jag vet att jag ska kunna det om två veckor. Då blir det liksom inte lika kul längre.


sluta dröm om det ljuva livet (vi kommer aldrig va med om det) och be aldrig mer om ursäkt (för sakerna du aldrig gjorde). men det äter upp dig när du ligger i din säng. åh, gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Hemkommen från Amända. Trevligt och bra kväll. :)

Ska sova en sväng nu är tanken, vore ju helt klart kul att somna innan klockan sex på morgonen i natt. Jag ska ge det en chans. Imorgon står det plugg på schemat hela dagen. Måste verkligen det om det här tentan ska gå vägen. Haha. 2 veckor kvar nu. OMG. Som de tuffa tjejerna säger;)

Frida: Var du lite full när du kommenterade förra inlägget? Du kändes så hemskt dramatisk. Men jag står inte heller ut.  ;)

SEN, undrar jag. Vill inte någon kolla på typ söndagsfilmen med mig imorgon (om jag har varit duktig med pluggandet, annars blir det fan ingen tv för mig. det ska jag ha klart för mig.)


Nähä hörrni. Sleep tight.


just leave with me now, say the word and we'll go. i'll be your teacher, i'll show you the ropes. you'll see a side love you never known. i can see it going down, going down,

Håpp. Varit hemma från stan ett tag nu. Mysig dag :) Ett ljusblått linne fick följa med hem samt en svart tröja (den på bilden). Jag vet inte om det kommer till användning så någon gång, haha. Det är jag för feg för :p Men det går ju att ha med linne under. Hittade massa saker jag egentligen ville ha, jag hatar att va student ibland, haha. Jag vill vara rik! Haha..  I wish!

Ikväll blir det lite vin och mys hos Amanda. Jag gillar't. Vi kan man aldrig få för mycket av. Höhö. Saknar Friday Almighty lite bara, eller ganska mycket. Jag är inte van att träffa henne så lite som jag har gjort den här veckan. Haha. :)





Jag kan inte skilja på.

Mysig kväll igår. Linnuet var här, vi tittade på så ska det låta och så drack vi vin. Mysigt. Sen kom Martina runt 23, när hon kom hem från jobbet. Vid fyrasnåret var jag själv hemma igen, längesen man satt uppe så länge och bara pratade typ. Det var en mysig och bra kväll helt enket :) Kunde dock inte somna förrän klockan 6 i morse, men jag är inte så farligt trött ändå

Har duschat, klätt på mig, fixat håret och smetat på lite foundation och ätit lite yoghurt med blåbär. Nu ska jag slänga på lite mascara. Vid 12 bär det av till Jönköping och Emmy. Vi ska käka något och gå och strosa lite på stan tror jag minsann.

Nä. Nu ska jag ta tag i mig så jag är färdig när Hannut kommer.


...för jag visste hela tiden att du inte skulle stanna.

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är försent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng, lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärta för kärlek igen. Den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som om de går på dig. Vad jag bryr mig om nu är att du då ser det, hur smutsigt livet blivit. Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt, nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig är att se dig gråta, för jag har gråtit och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om nu är att se som i slow-motion, när du går sönder inuti så som jag gjorde. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att höra dig andas, veta att du är nära. Förlåt, nu slutar jag. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Säg nånting, säg nånting. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig.


och jag ramla in på nåt diskotek och sen ramla jag ut, så vitt jag vet, och jag ramla omkull och tog mig upp igen och sen, ramla jag omkull igen.

Åh. Ibland, som nu, hatar jag fredagar. Ganska ofta händer det. Att jag känner så. Det händer typ aldrig något på fredagar. En vanlig sketen tisdag är ju roligare än fredagar. Typ. Hemskt rastlös blir jag.





Jag har slitit ut för många skor i en stad där ingen längre bor.


det är som att natten här har sett allting och stilla sjunger med.

Jag har lyckats bränna vid ett ägg idag. När jag kokade det. Det är ju en prestation i sig kan jag tycka.

what if you.

Brr. Jag fryser! Tror inte jag har feber längre men mitt huvud håller på att sprängas känns det som. Det är så härligt när man somnar med huvudvärk och sen vaknar upp med samma. Ville inte alls jobba idag heller, jag ville vara hemma och städa och sen plugga. Får göra det när jag kommer hem sen. Det luktade i alla fall vår ute idag när jag gick till jobbet. För att slänga in något positivt också;)

kärlek är ett brev skickat tusen gånger



fint.


even though i know they're no good for me, it's the risk i take for the chemistry with the bad boys, always catching my eye.

Sitter förövrigt och fnittrar åt grupper på fejjan. I min ensamhet. Haha.

Hur kul är inte "Vi som hatar sekunderna innan man springer in i en kamel" till exempel?
Eller "Vi som tycker det är jobbigt att få en älg i huvudet"? Haha.


when i'm losing my control, the city spins around. you're the only one who knows, you slow it down.

Okej. Har lyssnat på halva tumör-föreläsningen nu. Man blir ju sjukt av det här. Man får cancer av allt, bara så ni vet.

Afflatoxin (jag observerar mig för stavningen), är giftet som finns i vit flugsvamp. Äter man vit flugsvamp kan njurarna kollapsa. Ingen hit. Det här giftet är också vanligt i till exempel mögelsvamp - alltså sådan man har i mat. Man har även hittat det på/i till exempel nötter (särskilt jordnötter), jordnötssmör, mandel, torkad frukt från utlandet, torkade solrosfrön, ris m.m, m.m. Får man i sig det är det i sig inte livsfarligt så, man blir kanske lite dålig i magen. MEN om man har en mutation på en gen, en dålig gen, så kan det här giftet göra att den dåliga genen börjar dela på sig och bli många, många fler vilket i sin tur leder till cancer. Härligt.






i'll look after you.


så nära får ingen gå.

Meh. Så är pappa inte sjukskriven längre. Jag som hade tänkt hänga där idag. Äta frukost där hade jag tänkt göra med, för jag har själv inget gott hemma nämligen. Haha. Vet inte om jag orkar handla idag.. haha. Dagens i-landsproblem. Men, jag är sjuk och student, jag kommer undan med det, okej?

Håpp. Nu blev ju hela min dagsplanering förstörd. Då måste jag ju sitta hemma och plugga. Jobbigt. Jag kände inte för det.

Jag har duschat och tvättat håret nu i alla fall. Passade på att skrubba mig med mina fina rosa skrubbhandskar som mamma har köpt till mig. Känner mig som en ny människa typ.


but, honestly.

somnpratat.blogg.se
felsms.com
Lindas sminkblogg
spiderchick.nu
nattensmess.se
knivlisa.blogg.se

Alexander Schulman
egoinas.se

Har ni inte hittat till de här än, så tycker jag det är dags nu. Jag håller för övrigt på att avlida av magont just i detta nu. Parentes bara.

erase and rewind

Det funkade att ändra. Skönt.


men du, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.

Jag har lite ångest för att senaste inläggets rubrik börjar med stor bokstav när alla andra har varit små. Får nog nästan ändra det. Kan man det? Det kan man va? Jag får terra det sen.

Mår lite bättre idag tror jag. Jag skulle nog inte tippa på att jag är helt feberfri, men jag badade inte i mina egna kallsvettningar när jag vaknade idag i alla fall. Alltid något! Jag kom på igår kväll att jag inte har tvättat håret sen i söndags, pretty ofräsch är jag. Jag har duschat alltså, men inte tvättat håret. Så det är min första plan för dagen. Sen funderar jag på att gå och sola, det är egentligen inte så bra tror jag om man är lite sjuk. Men jag tänker att då kanske jag får lite extra feber idag med och sen blir jag av med det? Eller? Lite så tänker jag. Chocka kroppen liksom. Jag solade ju i förrgår och så fick jag feber på natten någon gång sen. Det kanske berodde på att jag solade? Vilka problem jag har. Haha. Annars står det plugg på schemat idag. Har lite internetföreläsningar om tumörsjukdomar idag. Passar ju fint om jag ska sola med.

Kanske ska åka upp till min far och sitta idag. Jag börjar få stökigt här och då kan jag inte koncentrera mig på att plugga.


ooops.. i did it again.

Okej, såhär var hela listan.

De mest otrogna yrkesgrupperna bland kvinnor
Lärare
Hemmafruar
Sjuksköterskor
Sekreterare/Assistenter
Mäklare

De mest otrogna yrkesgrupperna bland män
Läkare
Poliser
Advokater
Mäklare
Ingenjörer


Jag som vill gifta mig med en McDreamy. Jag kanske borde tänka om.


all we ever do is say goodbye.

Läste på Expressen att läkare och lärare är de yrken där man är mest otrogen. Linnéa, jag tror vi har valt fel yrken. Fan. Eller ja, det beror ju på hur man ser det förstås. ;)


and i'm so sick of love songs, so tired of tears, so done with wishes you were still here.

Vaknade i morse och var helt kallsvettig. Gick upp och skulle duscha, trodde jag. Höll på att tuppa av. Funderade på om jag kanske eventuellt skulle kolla febern och kom fram till att jag ju faktiskt inte kände mig överpigg. 38 hade jag minsann. Sådär lagom käckt klockan 6 på morgonen. Ligger på 36,5 i vanliga fall. Somnade iaf om en stund och sen kom mamma och hämtade mig när hon skjutsat Julia till skolan. Missade två föreläsningar idag.. Men jag har pluggat hemma hela dagen. Så jag har inte jättedåligt samvete, även om tentaångesten börjar smyga sig på nu. 1 april är det dags. Uscha.

Nu ligger jag i alla fall hemma i min soffa. Lovade min kära mor att skicka en temperaturangivelse ikväll med. Haha. Ligger på 38. Synd att jag inte ska på fest ikväll för jävlar vad min vörkd har snurrat idag. Hade blivit en sjukt billig fylla. Jag hoppas att det inte är något långvarigt utan att min kropp bara fick något ryck i natt/idag.

Ikväll är det Grey's. Jag gillar't.


genomskinligt grå.

Jag är sjukt motiverad till att plugga idag.


Hur bor du: I en lägenhet.
Brukar du komma i tid: Ja
Hur lång är du: 163. Typ.
Kan du laga mat: Jag kan om jag vill, men jag undviker det gärna. Ehe.
Vad jobbar du med/pluggar du: Pluggar till röntgenssk, jobbar som vårdbiträde och personlig assistent.
Vad har du på dig just nu: Haha. Mysdress :p
Har du någon fobi: Spindlar är vidriga. Hörs ju bara på namnet.

Hade du en bra kväll igår:
Jobbade hela kvällen, men den var väl helt okej.
Vilket är ditt senaste inköp: En tröja och en tröja från h&m. Eller kaffe i skolan igår om sånt ska räknas in.
Din favoritdryck på morgonen: Typ juice eller typ kaffe.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Haha. CSN is da shieet.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja, det skulle jag tro.
Vad hade du sönder senast: Det minns jag inte. Säkert ett glas när jag diskade eller så.
Vem snackade du med senast: Min mamma igår kväll. När hon skjutsade hem mig från jobbet.

Varm favoritdricka:
Kaffe och te.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten.
Alkoholhaltig favoritdricka: Lite allt möjligt. Haha. Nääj, men vin och öl funkar väl alltid?
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det beror väl på hur man menar med "dumt"?
Saknar du någon just nu: Njae.
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Åh. Vet inte. Beror väl på vilket humör jag är på.
Någon jag stör mig på: Haha. Tänker jag ju inte skriva här ;)

Senaste person du kramade:
Fick en av mamma innan jag gick ur bilen igår. Innan det var det nog Mia. :)
Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Min chef
Vad drack du senast: Vatten
Vill du ha barn: Yes.
Längtar du till din nästa födelsedag: Vill inte bli äldre egentligen, men det är väl roligare än alternativet. Haha
Har rakat dina ben någon gång: Jag har nästan alltid nyrakade ben jag. I alla fall sommartid.

Är du sugen på något nu:
Nej, konstigt nog.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Jag vet inte. Ibland inget alls och ibland många.
Använder du hudkräm: Ja, när jag kommer ihåg/orkar. Haha.
Attraheras du av män med skägg: Det beror ju på skägget och personen i fråga.
Micro-pop eller poppa själv: Spelar ingen roll. Jag är inget big fan of popcorn.
Brukar du baka: Haha. Oja. Hela tiden. Inte.
Vilken låt lyssnade du senast på:
Down med Jay Sean. Candle light remix.

Har någon annan sovit i din säng inatt:
Tufflan!
Vad tycker du är äckligt: Det finns väl mycket som är rätt äckligt.
Har du pengar på mobilen: Abonnemang, baby.
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.15 tror jag.
Var köper du dina matvaror ifrån? Tjaa. Ibland ICA, ibland Konsum, ibland Willys. Inte så noga ;)
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Ta bilden.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En fin lägenhet tror jag. Och en resa till värmen.

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja.
När var senast någon stötte på dig? Haha, det vet väl inte jag?
Vad åt du till middag senast? Pyttipanna.
Kan du vissla? Nej, det är väl synd att säga.
Tittade du på tecknat när du var liten? Förmodligen, ja. Det är väl klart.
Äger du några popband t-shirts? Njae. Jag har en Lasse-tisha.
När flög du senast? Till Egypten. För typ ett år sen. Eller ja, från Egypten blir det ju då.

Pratar du några andra språk?
Nja, jag pratar helst bara svenska. Haha. Men Engelska under tvång då. Haha. Pyttelite spanska och så kan jag ju diverse kroppsdelar och så på latin/grekiska.
Har du gråtit offentligt? Ja-a-då.
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Tatuering. Men vet inte riktigt var och vad. Haha.
Vad har du med dig in på bion? Sällskap, godis och nåt att dricka?
Vad har du för väder? Soligt!
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Psykologi och naturvetenskap tror jag.
När sov du senast på golvet? Haha. Brukar inte sova på golvet. Men nyår kanske då?

Vilken är din favoritdrink?
Strawberry dauqiri. Med observation för min stavning.
Gillar du din boendesituation? Njae. Det funkar.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Det varierar. Jag behöver nog inte så många.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, det vill jag inte påstå att de är. Ibland.
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Haha, nej.
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 23.
Tror du på liv på andra planeter? Nepp.

Skulle du någonsin hoppa fallskärm?
Ja, om jag skulle dö om jag inte hoppade.
Tycker du om att krama folk? Klart.
Äger du en digitalkamera? Ja, men det är trasig tråkigt nog.
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Haha, jag är nog inte lik någon kändis.
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja.
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nja.
Är du mörkrädd? Ja.

i just miss you, that's all.

Fick göra min frukost i omgångar idag, haha. Blodtrycksfall och blodsockerfall.se. Fick ta fram mackor, lägga mig på golvet med fötter högt, bre mackorna, lägga mig på golvet med fötterna högt, lägga på pålägg, lägga mig på golvet med fötterna högt, hälla upp juice, lägga mig på golvet med fötterna högt, hämta mackorna och juicen och lägga mig i soffan. Så nu har jag halvlegat i soffan och lyckats tvinga i mig båda smörgåsarna och juicen, så nu ska det väl gå bra att stå och gå och sådär snart.. Haha. Ska ligga kvar här ett tag och läsa medicinboken + kirurgiboken. Får sammanfatta skiten senare. Blir alldeles för yr av att sitta upp. Haha.. Det är så äcklig när man blir sådär varm i ansiktet när det svartnar framför ögonen. Det kanske inte ni blir, men jag blir. Haha. Så, nu kan ni ju gärna tycka lite synd om mig. ;)


in my head i see you all over me.

Neej hörrö ni. Det blir ingen boxning för mig ikväll för jag skulle visst jobba tyckte de. Det tyckte egentligen inte jag, men jag behöver pengarna. Haha.

Nu ska jag åka till skolan.


allt är så förgängligt, allting kan briserna snart, men du är oförstörd för mig. du är oförstörd för mig.

Sov rätt gott ändå, när jag väl somnade vill säga. Ska duscha och fixa lite nu innan det är dags för skola. Föreläsning om mag- och tarmsjukdomar idag tror jag. Ska lägga upp en liten annons på fejjan sen med och se om det är någon som eventuellt skulle vilja gå på boxercise med mig ikväll.

Nähä. Dusch fick det bli nu.











                                            ...och jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår.


cover me like a blanket.

Gud vad jag älskar att ligga och vrida och vända på mig på nätterna och inte kunna sova. Love it.

vårdag i november.

Vattumannen 14/3
En flirt kan leda långt men i övrigt handlar söndagen mest om praktiska beslut. Du får mycket gjort.


Alltså, njae. Det vet jag väl inte?

if i was a rich girl, nananananananaaa..

...och smal.


   
   




nelly.com


i just want you closer. is that alright? baby, let's get closer tonight. grant my last request and just let me hold you. don't shrug your shoulders, lay down beside me.

sure, i can accept that we're going nowhere.
but one last time let's go there. lay down beside me.



Usch, jag har mått illa hur många timmar som helst nu. Det suger.. Yr i huvudet med. Så jag har legat och tyckt synd om mig själv i soffan ett tag nu eftersom ingen annan gör det. Haha. Har inte pluggat så mycket som jag borde ha gjort idag. Mamma ville att jag skulle komma ner och sitta hos henne och plugga, så det gjorde jag. Men min kära mor har en förmåga att prata en hel del, så det blev inte så himla mycket gjort.. Haha. Men jag fick mat och kaffe i alla fall och det är ju inte det sämsta. Gratis är gott när man är fattig student, haha.

Jag längtar sjukt mycket efter sommaren nu! Åh. Tänk när man kan gå med bara ben och utan jacka. Det är ju det bästa som finns. När kan man börja använda vårkläder? Snart väl? Det är ju faktiskt mitten av mars. Ehe.

Nu ska jag titta på Kalla Fakta. Bli lite allmänbildad eller något.




i natt så drömde jag om dig och det väckte gamla minnen, jag fick aldrig nån chans.

God möra. Läget då? Haha. Inte skrivit något på ett tag. Jag har inte orkat.. tur att alla mina 100 000 läsare är kvar ändå. I know you love me! JAHA. Haha

I fredags var jag i alla fall i Ekskötet med Linnéa, Mia och Amanda. Vi åt på Keskin's. Kanongott. Sen gick vi en sväng och så åkte vi hem. Jag fick Mia i släptåg hem, jag gillar't! :) Sen kom även Martina. Vi drack lite te och pratade lite. Mysigt.

Igår spontan åkte jag in till Jönköping med Frida och Hanna. Himla trevligt. Sen blev det melodifestivalen med Frida, Amanda och Hanna hemma hos Hanna. Jag är djupt besviken på svenska folket och jag hoppas och tror av hela mitt hjärta att vi inte ens kommer vidare i kvalet. Vi skickade ju seriöst det träligaste låten i hela melodifestivalen! Nä. Salem eller Darin säger jag. Erik hade med gått bra.

Nu ska jag plugga! Det ska bli himla kul.




men jag tror att alla snart har fått nog av mig.

duscha. diska. upp till pappa. tvätta. plugga.

jag vet att allting kommer ordna sig om jag får somna bredvid dig.

Varit i skolan idag. Lyssnat på föreläsning om blodsjukdomar.. Föreläsare var ju ingen stjärna, men ambitiös! Haha.. Nu har jag helg iaf. Har inte gjort något vettigt sen jag kom hem utom att handla. Ska kanske börja göra det nu. Diska och byta i kattlådan iaf. Byta i kattlådan är helt klart det bästa med att vara kattägare. Really.






jag fattar ingenting.

i guess i'm not that good anymore.

Och jag står framför spegeln och jag vill förändra allt och allt som jag ser i den.

i wanna see how you lose control



Core snart.. med mamma. Sen ska jag väl titta på Grey's. Det var väl mina onsdagsplaner... Haha. Vill ha helg nu! Inte för att det nog händer något i helgen.. Men ändå. Ska på bio med lillebror på fredag eller söndag iaf. På lördag vill jag göra något kul. Gärna utanför Aneby. Någon som ställer på det eller?


en svår och jobbig grej.

Det kryper och det kliar överallt. Panik. Får jag.

fuck you.

Åh. Jag hade skrivit ett ganska långt blogginlägg som försvann när jag tryckte på publicera. Ofta jag orkar skriva om det. Blogg.se suger idag. Inte ens ladda upp bilder funkar ju.


i want you to need me, like the air you breathe.

"Skolkar" visst idag. Men hade typ sovit 2 timmar när klockan ringde, så jag kände att jag ändå bara skulle sitta och koncentrera mig på att hålla mig vaken på föreläsningarna. I och med att vi har heldag med. Får läsa mig till det sen. Nu ska jag fortsätta skriva sammanfattning sjukdomar. Snart färdig med asterosklerosen. Hm. Sen är det bara 71 olika sjukdomar och punkter kvar att sammanfattas. Känns upplyftande.


det blir så ensamt somliga nätter.

Gah. Vad jag inte tycker om såna här nätter. Jag borde vara trött men det enda jag är pyttelitetrött i är ögonen. Resten av kroppen är klarvaken och alla tankar bara snurrar runt, runt så vet inte ens vad jag tänker. Trött på mig blir jag.

elegi.

skitdag.




och dekandensen är hård, alla mina vänner har gett upp sömn. och dekandens är så svårt och jag har aldrig fångat en enda dröm. och jag står framför spegeln och jag vill förändra allt och allt som jag ser i den. du har varit ute i världen i flera år, när jag stannat på mitt rum och såg dagarna gå.


varje gång jag blundar växer rötter på mitt skinn. en enhet som har slutat andas in.

Ingen bra dag idag. Drömt mardrömmar och sovit skit och allt är bara nej..
Ska gråta en skvätt och sen ska jag plugga. Och hänga med Lasse.





Solen står högt över taken och vinden har vänt.
Isen har smält, det luktar som vår.
Du går genom stan som om ingenting hänt,
lika verklig och vardagligt snygg som igår.
Kom inte för nära, du vet hur det blir.
 Nu har jag mitt och du ditt revir.
Och du vet hur jag mår.

Jag skyndar mig långsamt iväg hem till mitt,
 jag måste sova på saken.
Våren har vaknat, men drivor i vitt 
ligger kvar över taken.

Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Din ögon kan krossa min värld,
som stenar mot glas.
Varning för ras.

Dina läppar som längtat iväg säger: "Allting är bra.
Det tog lite kraft, men trots allt var det skönt.
Att det gick som det blev, att det blev som vi sa."
Jag vill säga nåt nytt, men det känns inte lönt.
Du har nån i handen, jag skiter i vem.
Jag ser er på håll när jag skyndar mig hem
genom vitt och grönt.

Det är för mycket mänskor i stan just idag,
här blir man ensam bland tusen.
de har spärrat med koner kring varje fasad,
det sitter skyltar runt husen.


Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Dina ögon kan krossa min värld,
som stenar mot glas.
Det är varning för ras.

Solen går ner över taken och klockorna slår.
Det är en konstig dag med ett konstig ljus.
Jag går mitt i vägen och det luktar som vår.
Det droppar av snö ifrån träd och hus.
Kom inte för nära, du vet hur det går.
Jag ser vart du längtar och du ser hur jag mår.
Inget vidare rus.

Jag försöker få in alla ord som du sa,
men du vet hur de smakar.
Det är nånting skumt med stan just idag,
det är nånting som knakar.

Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Dina ögon kan krossa min värld,
som stenar mot glas.
Det är varning för ras.

Det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
Inga tanklösa menlösa ord.
Ingen felaktig fras.

Det är varning för ras.



 


varning för ras.

Det är somliga dar, när man vänder sig om och känner hur allting försvinner.

it's, oh, so quite.

Håpp.. Boxats ikväll. Det var skönt, jobbigt och kul och jag kommer förmodligen känna av det imorgon. Haha.. Har suttit med mina fötter i fotbad för att kompensera dem för helgens klackar. Vi är vänner igen nu. Jag har slötittat lite på outsiders och nu CSI. Men jag har rätt tråkigt så jag stal en lista av min kusin, i brist på annat att göra. Haha.


ALLMÄNT...
Namn: Alexandra Sofia Kristina Carlbom
Piercingar: Naveln och några hål i öronen dårå.
Tatueringar: Ingen, men jag har planer på't.
Längd: 163,5. Eller nåt sånt.
Skostorlek: 37-38
Hårfärg: Blond. Nästan naturligt ;) Haha.
Är du kär i någon: Njae. Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Jaa.
Tänker du på självmord: Aldrig gjort och kommer aldrig att göra.
Tycker andra att du är attraktiv: Absofuckingloutley. Haha, nej. Det vet väl inte jag heller.
Vilket shampoo använder du: GLOW, rosa flaskorna, som min kusin :)
Vilken parfym använder du: Jag har ingen just nu, CSN har varit lite för snåla för det. Men brukade ha gröna DKNY.
Vad är du rädd för: Spindlar och för att bli ensam. Och för att någon av mina nära dör.
Gillar du att tvätta: Ja, jag kan tycka det är rätt mysigt faktiskt.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Skräckblandad förtjusning.
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: Neej inte sådär övermycket. Äter det hemskt sällan.
Är du glad nu: Ja.. eller nåt?
Var du glad igår: Till oc från.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Jahaarå.
Vad dansar du till: Det mesta går väl att dansa till?
Stockholm är: fint.
Göteborg är: också en fin stad och jag skulle hellre vilja bo där en i Sthlm tror jag.
Kan du sjunga: Hellre än bra ;)
Mer värt än guld: Mina fina vänner och min familj.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
Ett land jag helst vill besöka: Hm. Venezuela.
Ska bli skoj: Att vara fadder för nollorna i höst!
Ska inte bli skoj: Jag har inget direkt som jag vet som inte kommer bli skoj. Tentaveckan i april?
Sparar till: Finns inte så mycket att spara av, haha.
Väntar på: inget speciellt. Bli trött?
Pålägg som gäller: Ost.
Dagens dryck: Kaffe, mineralvatten och vatten är vad mitt vätseintag bestått av.
Är du seriös? Ibland och ibland inte.
Vad är du allergisk mot: Kiwi och ananas.
Var har du ont: Har ett blåmärke på höger höft sen helgen som gör sig till känna lite då och då
Använder du hårspray: Haha, ja det vore väl synd att säga nåt annat
Kan du stå på händer: Jaa, iaf mot en vägg.
Favorit serie: Gräjs.
Vad har du gjort idag: Har umgåtts med min mamma hela dagen. Hämtat Jonas och Julia och så har jag skrivit ut lite papper hos min pappa. Och tränat.
Var det kul: Helt okej bra dag.
Hur tidigt stiger du upp: Beror väl på hur man går i skolan/jobbar och sånt. Men senast 09.30 och då har jag sovit länge.
Gillar du att slåss: Nej du.
Vad ska du göra ikväll: Ska väl skapa fred på jorden eller nåt sånt.

ANTAL...
Gånger du varit kär: Haha. ½ kanske. Haha.
Gånger ditt namn varit med i tidningen:
Gud. Det står ju om mig i tidningen HELA tiden. JAHA.
Ärr du har på kroppen: Njae, det är väl ett par på knäna och benen och så något vattenkoppeärr i ansiktet.

FAVORIT..
Mat:
Jag vet inte det jag.
Låt: Finns ju sjukt många. Men Iris med Goo goo dolls funkar alltid.
Sak att göra: Det kan jag inte välja bara en.
Sport: Jag utövar inga sporter. Haha. Men fotboll då, att titta på. Särskilt i slutet när de tar av sig tröjorna ;)
Dryck: Lite allt möjligt.
Kläder: Det beror ju faktiskt lite på humör.
Film: Neej. Vet jag inte heller.
Bil: Bil?

SENASTE..
Film du hyrde:
The Ugly Truth tror jag?
Film du köpte: Haha, det minns jag inte. Walk the Line kanske?
Låten du lyssnade på: In My Head - Jason Derulo
Låten du hade på hjärnan: Minns inte det du. Var kanske ovanstående.
Låten du laddade ner: Minns ej.
Personen du ringde: Linnuet
TV program du tittade på: Tittar på Boston Tea Party.
Personen du tänkte på: Ja, det är ju Linnéa då eftersom jag kollade vem jag hade ringt senast. Haha.
Bok du läste: Haha. Räknas FASS?
Personen du fick mail av: Det var nog Adlibris.
Personen du fick brev av: Jaa, det var nog med Adlibris eller Lycknis :p
Personen du fick sms av: Angeliqa i min klass.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Julafton.

solen går upp över kåk och gränd, våren är ung och oanvänd och sången ekar från himlen sänd, det är ett stort liv.

Åh, vad jag älskar vädret idag och jag älskar att det droppar massa vatten från taket vid min balkong. Nu är det ta mig tusan VÅR. :)

Nu har jag haft min långhelg snart, skönt. Så efter idag ska jag ta tag i mitt pluggliv och plugga alla sjukdomar vi läser om nu. Sjutk mycket och svårt men det är jätteintressant, så det känns inte så jättetungt ändå. Påminn mig om att jag sa det under tentaveckan sen, haha. Lär ta tillbaka det då... Haha.

Jag längtar till helgen redan med, haha. Vad ska vi göra och vem vill leka med mig? Haha. Det gäller att ha framförhållning.

Ikväll ska jag boxas. Med Friday Almighty. Gött.





Min ungdom kommer aldrig igen, jag har så mycket förstånd att förlora än.
Så jag lovar dig inget min käraste vän, det är ett kort liv.

så säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna, förlorar mig och känslorna faller fritt på midnattsgatorna.

i want a perfect body.
i want a perfect soul.



i want you to notice when i'm not around.


you're so fucking special, i wish i was special.


du kan låna mig igen, du kan förbruka mig igen. de himlarna har lämnat mig för längesen.

Hoho. Bra kväll igår. Kvällen citat från förfesten får nog Emmyn stå för: "Kan man använda det här som handkräm med?" Pöhö.

Jag orkar inte skriva mer om igår kväll... haha. Men det var kul :)

Alltså. Reklamen för rakhyveln från venus eller vad det här, man får tydligen "kyssvänliga" ben. Ofta man kysser någons ben. Eller? Vad vet jag. Kyssvänliga läppar går jag med på, men kyssvänliga ben? Njae.








Blås lite här där det gör ont, det kanske ger sig.
Lite slit är jag värd. Några fraser är jag värd.
Ljug om du behöver, det gör ingenting.


been there, done that, messed around. i'm having fun, don't put me down. i'll never let you sweep me off my feet. this time baby i'll be bulletproof.

Jag har köpt ett nytt diskmedel enbart för att matcha mina blommor i köket. Haha. Men gud så gott det luktar!
Jag har köpt det där yes, som man ska få lena händer av på köpet. Fina grejer vet ni ;)

Ikväll äre fest. Jag gillar't. Jag är taggad.


det finns ett ord för vad jag lider av, men jag har glömt det nu. det där att komma på försent vad man borde ha sagt.

Nähä. Om klockan kunde bli lite mer så att man kan gå och lägga sig snart? Haha. Jag har så sjukt tråkigt så att jag dör lite. Sitter och försöker komma på lite fina citat och strofer som jag eventuellt någon gång ska pryda någon del av min kropp med.



You don't fail until you give up
Det finns en fara i att aldrig hitta vägen och det finns något vacker med att vandra den ändå
Under månen
Kom ihåg mig då
Dance like no one is watching
Amor vincit omnia
Viva la vida


typ.


slow dancing in a burning room.

Åh. Jag var och hämtade ut min andra bok. Och så köpte jag kladdkakeballerina, trodde jag. Såg att det var pepparkakeballerina nu. Vad fan. De var inte goda. Och jag tänker ju inte gå ut igen. Jag får väl nöja mig med mina sura bilar ikväll då. Min huvudvärk kan gärna gå över nu med. Jag har prövat att sova och jag har knarkat alvedon, men den är envis den där värken. Den verkar ha bestämt sig för att hänga med mig resten av kvällen med. Weei.



you had your chance, you blew it.

Jag är så sjukt seg! Har varit uppe och hämtat en av böckerna (den andra ligger på konsum) och solat men sen har jag inte gjort så mycket mer kan jag säga er. Trött och yr och dan. Har fått i mig lite mat (läs två varma mackor med ost, nyttigt och så. haha, men brödet var iaf mörkt!) nu i alla fall och nu känner jag mig lite piggare. Försökte få med Linnuet på en lunch ut men den damen behagade ju inte svara på mitt sms förrän jag hade gett upp och redan ätit ;)

Neej, nu ska jag försöka få lite ordning på torpet här.


Jason Derulo – Jason Derulo är förövrigt ett himla bra album.


i'm falling in love with your favourite song and i'm gonna sing it all night long, i'm gonna dance with somebody, dance with somebody, dance, dance, dance...

Lite bra låtar, väldigt blandat, men vad tusan ;)
Mando Diao – Dance With Somebody - Acoustic

Jay Sean – Down - Candle Light Remix
Kent – Utan dina andetag
Sugababes – Get Sexy
Ke$ha – Take It Off
Jason Derulo – In My Head
Rihanna – Rude Boy - Explicit Version
Miss Li – Ba ba ba


Inte dumt alls att ha långhelg måste jag säga. :) Ska klä på mig något lite mer anständigt än det jag har sovit i snart. Tänkte ta mig ut och hämta mina böcker som har kommit. Det är det bästa jag vet att lägga typ 1200 på två kursböcker. Woho! En kirurgibok och en medicin bok ligger och väntar på att bli hämtade iaf :p Ska nog passa på att sola med när jag ändå är där uppe ;)

Fick hem min klänning igår, var lite rädd att den skulle vara för liten, men det var den inte. Så det känns rätt gött faktiskt ;) Haha. Ska nog eventuellt ha den imorgon kanske. För då är det fest! Jag är kanontaggad! :) Vi ska på sexparty först, haha. Behöver nog slinka ner ett och annat glas vin i ganska hyffsad takt om jag inte bara ska tycka det är pinsamt och sitta där och titta på massa snuskiga saker med massa andra folk. Haha. Men kul blir det nog. Sen blir det utgång iaf. Sliver/Harrys. Vissa står ju på gästlistan, såattdääe. ;)

Ikväll får man gärna umgås med mig om man vill!




p.s det går alltså att klicka på låtarna och spela upp dem om ni har spotify, om ni ni inte förstod det. d.s




jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i, jag hör ett hjärta som slår. i natt har jag bett för stunden dimman drar förbi, för en välkommen vår.

jag ville vara hjälten eller boven.
jag ville vara nåt som känns.


vi gick långt här du och jag, kanske så långt vi kunde gå.
kanske fanns ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så.
det är som jag burit en förbannelse, ibland med ryggen rak.
ibland med både hopp och tro, men det är ändå samma sak.

jag har spridit lite värme, jag har spridit lite frost.
jag är varken hjälten eller boven, jag är bara lite lost.
från fönstret ser jag tidens tand, kedjor komma och gå.
ingen är del av den här trenden, alla bara hälsar på.

jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i, jag hör ett hjärta som slår.
i natt har jag bett för stunden dimman drar förbi, för en välkommen vår.

jag har köpt så kalla saker, jag har gått den kalla gatan ner.
nu har jag frusit allt för länge, jag ska inte vara kall nåt mer.

har du sett nån i ögonen? jag hittar inte dit.
jag kan inte reglerna i spelet
, men du får gärna komma hit.
nu smakar jag försiktigt, skiljer varmt ifrån kallt.
jag måste lära mig från grunden, jag måste omvärdera allt.




jag vet inte vad det är.
men det känns som om nånting i mig har släppt.
som en klump i magen eller nåt. 
och jag gillar't.


baby save up all your tears.

Hallå! Det är ju Grey's imorgon, att jag ens övervägde att gå på sittning! Haha ;) Jag ska iaf titta på det med Frida (eller?). Vill man får man vara med men man får fan vara tyst mellan 21 och 22.



You got used to my touch. I got used to not, not feelin' much.
Winter set in your eyes, time will melt your castle of ice.
You think that you won't feel the pain now,
but your eyes will be cryin' like the rain now.

Baby save up all your tears, you might need them someday.
When the tears start to fall, I won't wipe them away.
When you're cryin all  night for the love that you need.
Baby save up your tears 'cause you'll be cryin' over me.



men vi har skuggorna bakom oss, trots allt.

Idag när jag gick från skolan till stationen så värmde solen i ryggen och det droppade från taket. :) Och nu i eftermiddag när jag hade varit hos pappa och varit och solat så sken solen in genom fönstrena i vardagsrummet, som den gör på våren och sommaren. Höll förövrigt på att somna i solariet. Så pass skönt var det. Åh. Hoppas all äcklig snö försvinner fort nu! Jag är så pass trött på't.

Jag har en bra känsla i magen idag. Vet inte vad det är. Men förutom att jag har en tjockisdag och är rätt slö, så är jag glad. Haha. Imorgon är det sittning, jag ångrar liiite att jag inte ska gå. Men jag ska ju faktiskt partaja på lördag i jkpg, så jag väntar väl tills dess. Även om det hade varit kulatt gå på sittningen med. Ambivalentär mitt andranamn.  Men det kommer ju fler sittningar. Jag nöjer mig med att skratta åt mina klasskamrater som kommer vara bakis på föreläsningen på torsdag istället ;)

Förövrigt är jag ledig imorgon. Gillar jag. Då ska jag hänga med min mamma har jag tänkt.

Jag vill tatuera mig med. En fin text eller en titel på en låt. Måste bara komma på vad. Jag har en del som jag klurar på.. men de flesta blir lite långa. Och jag vill inte ha en jättestor grej. Hm. Tål att tänkas på. Det är ju inte jättebilligt och smidigt att ångra sig sen :p


jag vill ha allting.

Nu har jag betalat mina räkningar. Det var inte jätteroligt, jag skrattade inte, det gjorde jag inte. Det var ännu mindre roligt att köpa två kursböcker till den nätta summan av 1200 kronor. Då grät jag nästan. Tänk vad mycket annat fint man hade kunnat köpa? Men nej. Icke. Tur att jag hann köpa skorna idag, innan pengarna tog slut;) Haha.

Undrar om min klänning kommer imorgon kanske? Det skulle jag gillar.
Haha. Får bli vatten och bröd resten av månaden. Det hör jag ju.



drop it like it's hot.

Kursstart idag, patofysiologi. Är nog en svår kurs, men väldigt intressant. Så det blir kul :)

Jag har fortfarande inte städat som jag skulle ha gjort igår.. bara diskat. Bra jobbat. Så det ska jag göra ikväll har jag tänkt. Men jag ska nog gå och sola en sväng. Det får man göra när det är sånt här väder! Sjukt väder i jkpg idag. Höll på att blåsa bort och när jag kom till skolan så var mitt plattade hår jättelockigt och mascaran var mer under ögonen än på ögonfransarna. Skönt att jag hade med mig sminket i väskan.. brukar inte ha det. Haha.

Råkade visst handla lite i stan med. Två par skor och en skjorta. Och örhängen. Men det ena paret skor var faktiskt nedsatta 100 kr, sen fick jag 10% rabatt på hela köpet och det jag köpte på gina gjorde så att jag har 250 gratis nästa gång. Sen har jag 100 kr på h&m med som jag inte använde. Så egentligen ligger jag på plus. Ehe. Sen ikväll ska jag överväga om jag känner för att köpa kurslitteratur och betala räkningar och så. Inte bestämt mig än ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!