so gloria steps out of the prison. gloria's no longer the wasted disco girl you've been dreaming about. gloria alone now forever, gloria away in the air now. gloria, she's no longer your slave.

She's tired of problems that you caused her mind.
Tired of all those lies in your freak show.
Tired of being alone at night, being the lowest cat on earth.


Linnéa hade gett order om att uppdatera så då får jag väl göra det då;) Man säger ju inte gärna emot henne liksom. Pöhö. Kom iaf hem igår från ett litet spontanäventyr till Norge. Haha. Det visste du inte va Linnéa? ;) Åkt lastbejl har jag gjort. Upplevelse minsann. Nästan all norska ser ut som felstavad svenska för övrigt. Typ: Vegen stengd. Sjukt kul tycker jag.

Har betalat mina räkningar nu. Typ det roligaste man kan göra. Not.

Ikväll vet jag inte hur jag ska göra riktigt, har mycket jag vill hinna med och många erbjudande. Blir ju så när man är poppis vet ni. JAHA. Fel av mig. Ska försöka hinna bort till dig Linnéa i alla fall, men utgång blir det inte tror jag. Nääeje.

Nu ska jag städa och fixa till mina naglar lite.


you see baby, i'm the worrying kind.

Jag härmar väl Linnéa då i brist på annat att göra istället för att plugga.


Har du någonsin:

...varit medvetslös: yääs. minns det dock inte eftersom jag  ju var medvetslös.
...hånglat med nån riktigt ful: nej, jag gör bara det med folk jag tycker är snygga.
...hånglat med fler än 50 pers: haha. nehej du. jag jobbar inte så.
...hånglat med fler än 2 pers på en kväll: nej, så jobbar jag inte heller.
...gjort något riktigt dumt: det beror ju på vad som menas med dumt. allt är ju relativt.
...gjort något du verkligen ångrar: njae. man ska inte ångra saker. alltid lär man sig nåt!
...sagt "jag älskar dig" utan att mena det: absofuckingloutley not.
...varit nykter på nyårsafton: ja. när man var lejten.
...åkt ambulans: neej, men jag skulle tycka det var kul att pröva. haha.
...gjort nåt olagligt: jaa, nu är det ju inte så himla grova grejer, men okejdå.
...blivit polisanmäld: nej inte vad jag vet.
...fått din mamma att gråta: jaa, fast bara av att hon blir rörd och glad faktiskt.
...slagit ner någon: nej, man ska inte slåss.
...skämt över dig själv: det händer lite titt som tätt.
...bråkat med din pojkvän: ja, jag har ju ett par tre femtom stycken så lite tjaffs blir det ju såklart.
...varit kär: njae. en halv gång kanske.
tar du droger: oja. hela tiden. fina grejer.
dricker du: nää. aldrig. inte ens vatten.
vilka kläder sover du i: det är ju sånt som varierar.
vad hatar du verkligen: inget.
är du ensam uppe nu: neej, säkert inte, men jag är ensam hemma hos mig.
vill du gifta dig: jaa, men mest för att man får ha en fin klänning och så. haha.
vill du ha barn: jaharå.

du är ett glashus och jag är en sten, men det är du som försöker se igenom mig.

Min katt har vårkänslor. Igen. Hon hade ju fan det nyss. Tur att det finns öronproppar, synd att de inte stänger ut allt ljud. På tal om katter så har pappas två honkatter fått små kissungar. Fem små troll har han där hemma och de är så himla söta och små att jag nästan till äta upp dem. Men jag ska inte göra det, promise. Annars då? Pluggat (lite), städat och bytt gardiner + matta (i stora rummet), diskat, tvättat, bäddat rent i min säng och varit hemma hos mamma är vad jag har gjort idag. Suttit på balkongen och lapat i mig lite D-vitamin med. Tittat på grey's. Suttit i fotbad, filat mina fötter och smort in dem i idomin och packat in dem i varit 2-liters fryspåse från ullared (ursäkta om det sista blev lite to much information för vissa.) Det låter som om jag har varit mycket mer produktiv än vad jag har varit egentligen idag märker jag. Jag har egentligen mest inte gjort så mycket känns det som det ser ut. Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska ligga kvar i min säng (jag har läst vr och löst deras korsord) och försöka sova eller om jag ska göra något annat. Har förövrigt kommit fram till att jag nog trots allt lider av lite kontrollångest. Skriv upp det. Gör nog bäst i att försöka sova trots allt.

what if.

Jag ska plugga idag. Jag har gjort det här istället.
Nu. Ska jag räkna lite läkemedelsräkning.
Fruktansvärt roligt ska det bli. Ni anar inte.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


i just miss you. that's all.

Verkar som det blir en till natt utan sömn. Jag fattar inte att jag inte är sjukt trött när jag bara sov två timmar i natt och dessutom vaknade massa gånger under de timmarna. Övertrött kanske? Ont i magen med har jag nu. Skitkul att va tjej ibland verkligen! Knarkat två alvedon nu i alla fall. Så jag hoppas de hjälper mot magontet och att jag blir trött av dem. Får väl räkna får eller rabbla sångtexter annars.

jag lovar ingenting, det är det enda jag kan hålla.

Mysig kväll hos elina med fina brudar. Innan det har jag firat lillstrumpa med som har födelsedag idag. Såattdäe. Annars då? Njae. Ambivalent. Jadå.

he is nothing without you.

Hanna och jag har lekt spioner idag på ett och annat håll. Tänk att vi känner personer bättre än de känner sig själva;) Haha. Vi ska starta företag och bli miljonärer. Sen drar jag härifrån. Jobbat ikväll med. Det var mysigt. Tycker om mina tanter. Hoppas verkligen jag får vara där i sommar. Känns bra att personalen hoppas det med och försöker ordna så att jag får det.:) Utöver det har det var en konstig och rörig kväll. Därav min vakenhet nu. Känns fint att klockan ringer om mindre än tre timmar ska ni veta. Ska bli spännande att se hur jag ska hålla mig vaken i skolan imorgon. Hääj.

älskling, jag vet hur det känns när broar till tryggheten bränns.

Undrar hur stor del av sitt liv man slösar på att vänta? Känns som om det är typ det enda man gör. Nästan. Flera gånger om dagen väntar man ju, så fort man ska göra något måste man vänta på någonting. Nästan. Och man väntar alltid på något. Känns det som. Slöseri eller? Jag får lite panik när jag tänker på det.. Nu väntar jag i alla fall på tåget. Ska åka hem till mamma en sväng sen. Hon hade minsann gjort köttbullar igår och då får man ju passa på. Sen ska jag städa färdigt min garderob. Sen vet jag inte. Jag är öppen för förslag. Annars får jag väl plugga eller något. Kul. Men mina fredagar brukar inte va speciellt roliga oftast så jag är van. Haha.. Tror jag fattar läkemedelsräkningen iaf. Det känns bra. Inte glömt all matte i alla fall. Gäller bara att få in vad som ska användas när och var så ska det nog gå bra. Eller något. 6 min kvar till tåget kommer nu.

it's just a drop in the ocean, a change in the weather.

HV är i final. Gött.


Nu ska jag göra slut på den här skitdagen. Blä.
Jag känner mig liksom... Överflödig och o-behövd typ.
Inte så kuvl. Men det blir nog bra. Jadå. Ryck upp dig.
För tusan.



God natt.

jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.

Jag har en sådär halvbra dag idag. Uscha. Jag var glad först och Julia var här och hon fick bada och hon fick lite mat och så. Började städa min garderob med. Men sen har det inte alls varit någon bra dag. Lipig är jag. För allt och ingenting. Typ. Himla skit. Skitdag.

you stole her and used her and left her in pieces.

Imorgon är jag ledig! Skönt. Började ny kurs i igår. Farmakologi. Ska nog plugga imorgon tror jag. Gud. Den här kursen känns lite sådär lätt lagom tuff som alla andra kursen har gjort på senaste tiden. Skulle ju va fint om man kunde få lite soft såhär sista veckorna. Icke. Vi avslutar med anatomi fortsättningskurs då. Herregud.

Nä. Ska nog göra slut på den här dagen. Jag skulle ju vårda mina fötter och måla naglarna ikväll samtidigt som jag kollade på grey's. Men jag var ju tvungen att följa hockyen på internet med, så det blev alldeles för mycket saker för mig att fokusera på så jag fick helt enkelt prioritera bort det. Haha.. Får ta det imorgon istället. Jag är ju så pass ledig.


most night i hardly sleep, don't take what you don't need from me.


Ge mig ett fel som jag kan rätta till.




well i'm sorry that he called me and that i answered the telephone.

Tänkte skriva något nu, men nu ringde mamma precis och vi ska visst till farmor och gratulera henne på födelsedagen. Så det blir inget med det. Jag får ju gå och fräscha till mig istället så att jag kan visa mig bland folk. Haha. Himla trevlig och bra påskafton hade jag i alla fall med mina bästa tjejer hemma i a-town.


and that last kiss i'll cherish.

Haft en bra dag/kväll hemma hos Frida idag. Gillar't. Imorgon ska jag jobba. Mindre kul. Men jag hade inte råd att säga nej. Usch. Jag har redan ångest för hur jag ska få det att gå ihop i maj/juni. Jag undrar lite hur csn tänkte där? Inte så mycket alls förmodligen. Ja, ja. Jag får väl gå på gatan eller alternativ hitta mig en dööörik karl. Ligger i alla fall i min säng nu och försöker sova. Går sådär. Nu blev jag kissnödig med. Livet suger ju. Men imorgon är det fest i alla fall. Med start hos Lisa, fint det! Sen får vi se vad som händer. Jag hoppas inte jag hamnar i Tranås. De luktar bonde där. Tre gånger där på en vecka tänker jag då inte infinna mig där. Igår hade jag inte ens kul. Trevligt och bra sällskap - Ja. Men annars var det ju bara märkligt folk ute och kass musik. Jag hade hellre stannat kvar hos Petra kan jag känna såhär i efterhand och köpt en tröja eller så för de där 170 spännen.;) Nu svävade jag visst iväg något hemskt. Ska gå och kissa nu och sen hoppas jag att jag kan sova. Puss och smisk.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!