what if.

Årets mysigaste kväll gjord, nu kan det bli jul på riktigt. :) Julmiddagen med tjejerna.

Nu har jag tvättat av mig ansiktet och borstat gaddarna och krupit ner i sängen. Jobb imorgon. Och på lördag. Och på söndag. Men det är ju självvalt så jag klagar inte, även om juldagskvällen känns lite surt att missa nu, men men. Blir ju fina pengar. Behövligt i dessa student- och juletider.

Sen får det bli ändring på saker här. Trodde jag skulle kräkas när jag gick förbi spegeln innan idag. Uscha. Skärp te dig fröken!


det är ibland som förut, ibland har jag känt att jag duger.

Rolig kväll igår med några av mina favorit pojk-vänner Robin, Tolle och Pata :) Seg idag. Drack kaffe och år frukost hos Pata i förmiddags när jag kom hem med hans bil. Sen har jag legat på min soffa hela dagen och kvällen om man bortser från promenaden fram och tillbaka till Konsum. Trött tjej. Kollar på Beck nu. Kom faktiskt inte ihåg den riktigt för en gångs skull.


i just came to say hello.

God morgon! Tagit igen massa sömn i natt. Sjukt skönt. Var bara hemma med mig själv igår, behövde det kände jag. Skönt ibland.

Nu ska jag klä på mig och gå upp och lägga mig i solariet en stund och sen till konsum och köpa något ätbart till frukost. Tar väl svängen förbi systemet också när jag ändå är ute. Det bär av mot Eksjö ikväll.

Jävla skitväder. Jag vill ha snö!


en elegi för alla sorger den här hösten handlade om, för en mor som sjukna in och för ett barn som aldrig kom.



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1538604/en-av-alla-dom?claim=y7svuj8yzd3">Följ min blogg med Bloglovin</a>


i want you to do me with a tommy-gun baby.

Dagens i-landsproblem: Sjukt irriterande att man inte kommer åt de inläggen man har skrivit från mobilen när man loggar in på datorn. Och sjukt irriterande att man inte kan centrera bilderna i mitten från mobilen. Och eftersom man inte kommer åt de inläggen från datorn kan man inte gå in och ändra i efterhand heller. Jag mår dåligt. En liten bit av mig dör varje gång jag ser bilderna som inte ligger i mitten. Vi snackar alltså om en tjej som har tvångstankar när hon laddar en diskmaskin att allt ska vara i färg och storleksordning och gafflar/knivar/skedar/o.s.v för sig. JA, jag mår dåligt på riktigt av att bilderna inte ligger i mitten.

change the voices in your head.

Druckit kaffe med Pata och Tolle. Camilla kom sen med. Trevligt. :)

Nu är jag hemma och har gått och lagt mig i alla fall. Hoppas att jag får sova lite i natt och vakna som en gladare tjej imorgon än vad jag har varit den här innan i veckan. Det försöker vi satsa på va?


och jag vet att allt är falskt och bedrägeri.

Åh vilken jävla bitterfitta jag är idag. Så vill jag ha julmust med. Men vem orkar gå ut i det här vädret då? Nej just det.


och om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.


when you feel so tired but you can sleep.

Tredje natten i rad sömnen inte riktigt vill infinna sig. Var jättetrött när jag gick och la mig och somnade ganska fort, sov knappt två timmar och nu ligger jag här klarvaken med hjärnan på högvarv.

Dumt. Man tänker så mycket konstigt då. Och kommer upp massa gammalt. Och så tycker man synd om sig själv. Vad gör man då? Känns bara som om hur mycket man än vrider och vänder på sig så blir alltid något fel på något sätt. Och det känns som om man för många bara passar ibland. Återkommande känsla. Och ibland hatar jag mig själv för att man är dålig på att fråga hur folk mår och höra av sig till folk. Samtidigt orkar man till slut inte när man inte får tillbaka samma sak. Men det finns ju människor man får det av och ibland är jag så dålig på att visa hur uppskattat det är eller bara fråga hur det är.

Och ibland känns det som om man inte räknas för vissa längre och på sätt och vis är väl det mitt eget fel. Svammel. ibland är det skönt att tömma den där bägaren med vatten precis innan de sista dropparna kommer.

När jag ändå är igång och gnäller. Fick tillbaka radiologitentan. 75,5 av 82. Ett B. Jättebra och jag borde vara supernöjd. Vilket jag väl är. Men vad tänker jag mest på? Jo, att A låg på 78 poäng och hade jag haft en kvart till på mig på tentan så jag hade kunnat gå igenom allting en gång hade jag förmodligen satt det där jävla A:et för jag hade massa slarvfel. Det stör jag mig mer på än att jag är glad för att tentan faktiskt gick bra. Skärp dig Sofia.

Svammel som sagt. Men det är ju frivilligt att läsa, som tur är.


and i miss you more than i should, than i thought i could.

Vad hände mellan "du gör mig bubblig." och det här?


don't let me go.

Mhm. Gick till Pata direkt efter att jag kom hem från skolan. Fick mat. God mat. Vilket gjorde att huvudvärken jag har haft hela dagen släppte. Kunde ju haft att göra med att jag bara hade ätit frukost innan det samt bara druckit kaffe sen igår och inget vatten typ. Men vad vet jag.. Haha.

Sen hjälpte jag honom att städa. Så snäll är jag. ;)

Imorgon ska jag i alla fall sola. Det såg jag idag när jag provade en tröja på stan. Blek och lönnfet och dan. Fyy. Och båda klänningar som hag har tittat på på Nelly som jag kanske ville ha någon av dem är slutsålda nu. Fröken Carlboms vanliga tur.


jag är en av alla dom som ser nåt svårt i dessa jämngrå vinterdagar.

Blöh. Vad jag inte orkar med jul och nyår och skit nu. Jag vet inte vad jag vill alls med nånting. Känner bara för att stänga in mig nånstans på nyår och slippa skiten.


Sjukt otaggad och låg tjej idag. Svar ja.


and i will try to fix you.


i guess second best is all i will now.

Försöker intala mig massa saker. Men magkänslan säger något helt annat.


inte för att hon önskar sig nånting, nej hon önskar ingenting, men hon vill se att det som glittrar mest kan falla.


...and i'll carry you home. i'll carry you home.

Huvudvärk! Helt död i skallen, värre än vanligt alltså. Satt och skrev konstant tre timmar i sträck på tentan i morse. Ändå  fick man stressa som bara den på slutet och hann ändå inte med de sista frågorna ordentligt och hann inte med att gå igenom och läsa tentan en gång till. Surt. Många stor frågor som kräver långa svar. Hade velat ha en timme till på mig så jag hade kunnat göra tentan ordentligt. Men jaja. Nu är den gjord i alla fall vilket är skönt. Sista tentan för i år! Reflektionsuppgiften är också godkänd och klar. SKÖNT.

Satt och tittade lite på Nelly och tänkte köpa mig en klänning eller kanske ett par skor bara för att man får ge sig själv sånt när man har gjort en tenta. Hittade ingen klänning. Hittade ett par skor! I storlek 41. Vad har jag gjort världen för ont för att förtjäna det här liksom?

mess up my bed with me.

Blööööh. Nu kräks jag snart på tentahelvetet. Blir så himla frustrerad på mig själv på de sakerna jag bara inte får in i skallen. Bara blandar ihop allt. Det mesta av instuderingsfrågorna sitter i alla fall nu (peppar, peppar...).

Ska gå och ta en dusch och sen läsa igenom allt en gång till. Sen får det bära eller brista helt enkelt. Så känner jag inte alls egentligen för jag kommer hata mig själv lite om jag inte får bra betyg på den här tentan. Men jag försöker intala mig själv att jag är nöjd med ett godkänt för att bli lite mindre nervig. Går inget vidare måste jag säga. Men ändå.


it takes more than fucking someone you don't know to keep yourself warm.


håll om mig i natt.

Fullt i skallen nu. Tentaplugg och åter tentaplugg. Herr Tentaångest är på besök. Fruktansvärt nervös inför imorgon. Vill så gärna få bra betyg på den här tentan! Har vilat en stund från papprena nu så ska ta tag i det igen strax. Vissa saker sitter och andra sitter inte hur många gånger man än läser det det.

130 instuderingsfrågor. 38 a4. Nu kör vi! Innan jag lägger mig ska jag nog se till att de sitter. Allihop.


the quiz.

You look nice, alright, and I like the way you nod after everything I say, like it actually means something to you. And I like your record collection, Townes and Jens with a hint of Rickie Lee. And you've cleaned up the bathroom, made a really nice soup, but a bit too much sci-fi in your shelf with DVDs.

But there are things you need to know about me; I'm weak right now, so weak right now. I need proof before I dare to open this heart, so I prepared a quiz for you: Would you freak out if I said I liked you? Do you walk the line? Is your IQ higher than your neighbour's? And is it very much higher than mine? Can you sleep when I grind my teeth? Do you look away if I slob when I eat? Will you let me be myself? Can you at all times wear socks, because I'm still scared of feet. And if i'd fall, would you pick me up? And if i'd fall, would you pick me up?

Do you talk in the middle of Seinfeld? Do you read more than two books a month? Do you get racist or sexist when you've had a few? Is it fine if I make more money than you? Have you slept with any people I work with? Is there anyone you'd rather wish I'd be? Do you still keep pictures of old girlfriends? Are they prettier than me?

And if i'd fall, would you pick me up? And if i'd fall, would you pick me up?
And if i'd fall would you pick me up?

And if i'd fall. Would you pick me up?


breathe out so i can breathe you in.

Suttit i skolan och pluggat med Mathias. Duktiga är vi! Nu är jag på väg hem med bussen i alla fall. Sjukt seg. Måste upp till pappa och skriva ut instuderingsfrågorna till tentan. Lättare att plugga på papper än på datorn..

Ska hem och diska sen. Köpte ju ett diskställ i lördags men disken diskar sig visst inte själv ändå. För jävligt.


jag hade din värme kvar i ryggen.

Då har ännu en helg passerat. Har gått fort. I fredags blev det lite vin hemma hos mig och ja. Igår var både jag och Pata assega så vi tänkte bara slöa hemma men sen hörde Tolle av sig och ville att vi skulle komma in till Eksjö så det blev en spontantripp till Eksjö och vin med Tolle och Sussi med flera. Trevligt, trevligt.

Idag har jag suttit uppe hos pappa och ordbajsat ihop en reflektionsuppgift som skulle vara inne imorgon. Typiskt mig att alltid göra sånt i sista stund. Skulle vara innan klockan 8 imorgon bitti och jag skickade in det vid 18 typ så det var jul faktiskt med god marginal;) haha. Sen ikväll har jag varit hos pata. Ätit chips och myst med Nero och tittat på Beck. Nu är jag hemkommen och tänkte se klart Beck. :)


som en känsla i förvar.

Somnade någon gång mellan 22-23, men nu är jag uppenbarligen vaken igen. Vaknade av en mardröm. I natt igen. Älskar't. Vet inte varför jag är inne i en sån period nu, för fullmåne är det ju inte förrän nästa vecka. (Jag googlade, jag kan faktiskt inte månens schema utantill, haha.)

Slår nästan aldrig fel att jag sover dåligt när det är fullmåne ute. Rätt sjukt egentligen, den enda skillnaden är ju att månen lyser starkare. Om man inte tror på vampyrer och varulvar och sånt, men jag har sett dåligt med såna här i byn. ;) Har nog bara med att göra att man lägger på minnet de gånger man inte kan sova och det råkar vara fullmåne ute och inte lika ofta tänker på det om det inte är det.

Vilket sjukt jävla intressant inlägg. Jag tråkade ut mig själv i alla fall, så det är väl bäst att försöka somna igen medan jag är trött.


i might need you hold me tonight.

Fy fan vad jag har sovit dåligt i natt. Drömt mardrömmar hela natten. Suger. Man är ju helt färdig när man vaknar.

Sista dagen på praktiken idag, så tråkigt! Hade klinisk examination och så slutbedömning på hela praktiken igår. Jag är nöjd. Och glad. :)

Men trött.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!