det är så logiskt alla fattar utom du, du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu.

Nu har jag jobbat. Jag har fått hem mina skor nu äntligen i alla fall. De passade. Tur det, annars hade jag blivit tokig. Det är jag redan. I och för sig.
 
Ska få och försöka sova nu i alla fall. Har i princip varit vaken sen klockan sju i söndags morse, så kan jag inte sova nu så vet jag inte vad jag gör. Haha.. Då får någon komma och slå mig i huvudet, okej?



min fina julia och jag♥


i wanna be the touch you need every single night.

Nu har jag fått min lön iaf, äntligen. Älskar min gamla chef. Hon kan fixa hon. Firar det med att gå och jobba nu. Inte sugen på det alls egentligen, men behöver nåt annat att tänka på. Eller behöver göra nånting så att jag inte tänker alls snarare. Så, så får det bli. Imorgon ska jag sitta nere hos mamma och plugga så hon slipper vara själv hem. Hon lovat att pyssla om mig imorgon iaf medan jag pluggar.







ser dig på blåa i april,
i telefon, i nya jeans.
men jag har samma trasor på
och röker samma marlboro.
jag minns varenda scen ifrån vår film.

jag har gått så långt, nästan blivit van. historien upprepar sig och slutar alltid likadant.

Nehe. Ont i huvudet har jag. Inte orkat äta frukost än. Får väl ta tag i det. Men ska nog ge mig ut på en liten promenad först kanske. Ska ta och knarka en ipren med. Sen får det bli plugg. Är så sjukt omotiverad till precis allting just nu.

Hatar när jag inte kan göra så att allt blir bra. Finns så mycket jag skulle vilja ändra på och göra bra just nu.




ljug för mig, älskling.

Åh. Jag blir tokig på Aneby kommun. Har ju inte fått min lön denna månaden. Och nu då när jag äntligen har fått tag på lönekontoret så skulle min chef ha ringt mig angående augustilönen för de hade fått upp två olika lappar av honom den månaden. Har han ringt? Neeej. Var det strul på augustilönen också? Eh, ja. Skulle ju fått för lite lön den månaden egentligen. Så nu i alla fall hade lönekontoret hållt på den lönen den här månaden i fall om att jag skulle fått för mycket lön i augusti. Det är ju hemskt kul att man får reda på sådana saker! Jag klarar mig inte den här månaden om jag inte får min lön, så det känns ju spännande det här. Jag har ju liksom räknat med att få lönen också. Åh, jag blir så arg.

Sista gången jag kollade på klockan i natt, eller i morse kanske man ska säga, så var on 05.09. Va inte jättepigg när alarmet gick igång en timme senare. Tänkte åka in till skolan med niobussen istället, men var inte mycket piggare vid kvart i åtta. Så har världens mest svullna ögonlock idag med, bara för att jag var lipig igår. Så jag gick och la mig igen. Sen drog mina grannar eller vilka det nu var igång att prata med varandra med väldigt stora bokstäver precis utan mitt köksfönster så jag gav upp det där med att försöka sova.

Känns ju som om det kommer bli en bra dag det här. Lönekontoret skulle i alla fall ringa min chef som är chef istället för min riktigt chef nu, för han är sjukskriven. Så skulle de ringa mig igen sen. Tar väl det hela dagen också. Gud vad positiv jag är nu. Men jag har verkigen otur med precis allting just nu känns det som. Det är liksom ingenting som går smidigt. Oh, nej.


he's soft to the touch, but frayed at the end he breaks. he's never enough and still he's more than i can take.

Uscha. Ingen bra dag alls. Jobbat i alla fall. Gick väl bra. Fast jag har mått illa hela kvällen. Så har jag inte kunnat äta. Så jag har ju varit svimfärdig till och från. Härligt. Själv göra, själv ha heter det ju.. Ska försöka sova lite nu i alla fall.. Ska ju upp till skolan imorgon. Känner inte alls för det egentligen utan vill bara stänga in mig och ligga i sängen hela dagen imorgon. Men det är väl bara att pallra sig dit. I guess.





Och jag vågade aldrig hålla din hand.
Vi är inte såna som i slutet får varann.

i don't know why i'm still surprised.







det är varning för ras,
gå så försiktigt du kan.
dina ögon kan krossa min värld,
som stenar mot glas.
varning för ras.

jag vet att du sover, känner värmen från din hud. bara lukten gör mig svag.

Jag önskar att jag va en sån som inte tänker alls.


med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.

Klarade min tenta ju. Skönt! Nu kan man släppa den kursen helt. Jag kan adrig riktigt slappna av förrän jag vet hur det gick på tentan. CSN kom idag med ju, underbart. Så jag har ägnat morgonen till att betala räkningar. Kuuul. Rätt mycket räkningar med. Men imorgon får jag lön med, rätt gött även om det inte kommer va så mycket. 1500-2000 kanske. Solade aldrig sist jag skrev att jag skulle sola. Kommer inte ihåg vad jag gjorde istället. Men jag solade inte i alla fall. Så det ska jag ta och göra nu. Skönt att det inte är någon snö ute och så. Ehe. Usch. Jag är trött på vintern nu!

det var jag och fröken svår, vi skulle hem åt samma håll. det kanske blev en liten omväg, men vad spelar sånt för roll?

Jag är lite nervös för att mina skor från Nelly inte kommer komma. Vill ha dom nu ju! Beställde i tisdags så de borde ju ha kommit nu. Men icke. Det står fortfarande att min order är under behandling när man tittar på't... Så skickade ett mail idag och frågade.. Men då skulle jag tydligen vänta en vecka till för det kunde ta upp till två veckor efter att man beställt vid hög belastning.. Skulle höra av mig igen om jag inte fått dem då. Men jag blir ändå lite nervös för nu finns det bara kvar skor i strl 41 och det är ju aningens stort.. så jag är rädd att de tog slut samtidigt som jag beställde och att jag inte kommer få dem därför. Sjukt surt i så fall. Jag tänkte ju att vi skulle ut och svira i helgen skorna och jag. Hoppas de kommer imorgon. Liten parentes bara.

hang with me.

Usch. Har legat däckad i min soffa med migrän mellan 16 och 20 typ. Ingen hit hörrni. Min pappa var snäll och kom med lite frukostgrejer och toapapper till mig innan för jag hade precis slut på allting. Har sammanlagt 15,50 kr kvar. Haha.. Tur att vi får pengar på torsdag!! Ska bli inte så lite skönt. ¨

Imorgon kan vi hämta medicinsk bildbehandlingstentan. Jag är nervös! Hoppas jag klarade den. Förövrigt tar jag helg igen imorgon. Fejnt!

jag har gått för långt, kan inte sluta gå. hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Gud vad jag är trött. Somnade väl vid halv tre eller nåt. Sov så sjukt gott när klockan ringde med. Typiskt sånhär dag när man bara skulle vilja ligga kvar i sängen. Men nu är jag uppe och färdig i alla fall. Ska gå till bussen snart.. Är så sugen på att gå ut i snön, inte. Ont i huvudet har jag med. Kan ju lika gärna passa på att säga det med när jag ändå är negativ och gnällig.;) Vi ska göra ett grupparbete i skolan idag i alla fall som vi har redovisning på nästa onsdag. Hoppas vi är färdiga tidigt så jag får komma hem snart igen. Och så hoppas jag att det inte är massa äckliga barn på bussen in nu som låter massa. Åh, vad jag är taggad för den här dagen känner jag... Haha. :p

och ibland är allting kaos, jag blir mörkrädd mitt på dan. ibland behöver jag en paus och är du hyfsat likadan kan vi gå vilse genom stan.

Usch. Ikväll, eller natt kanske det är nu, snurrar det i huvudet. Allt möjligt som snurrar.. Orka. Tycker inte om att va själv när det snurrar sådär. Då vill jag att någon ska ligga här och prata och prata och prata om ingenting tills jag somnar och inte har tid att tänka. Det är så sjukt stressande att vara klarvaken nu med och veta att klockan ringer 6. Har i alla fall haft Emilie och Jenny här ikväll på lite kaffe/te. Var mysigt.:) Nu.. Ska göra ett nytt försök att stänga av allt, allt och somna.

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu, så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv, älskade, älskade du. älskade, älskade du.




Jag har gått för långt, kan inte sluta gå. Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå. 
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år, för ljuset når så djupa sår.
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om, men jag vänder om, än en gång.
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt.
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt.


allting har förändrats, men du finns kvar.

Stannade hemma från skolan idag. Men det har gått sådär med min sovmorgon, haha.. Har blivit väckt av telefonen hela morgonen. Så gav upp det där för ett tag sen. Ska slänga på mig lite kläder och gå och sola, sen  ska jag plugga. Sen dammsuga och torka golven har jag tänkt. Ska väl trycka in nån typ av frukost nånstans också. Har hört att man ska äta frukost nånstans.




Frida, Linnéa och jag från Lasse-konserten för snart ett år sen :)


ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

Jobbat nurå. Det gick bra. Mina tanter har varit så söta både igår kväll och idag. Det är kul att jobba, även om jag verkligen inte vara sugen på att gå dit idag. Går bra när man väl är där! :)

Pratat i telefon med Camilla en timme nu ikväll efter jobbet med och fått lite viktiga och mindre viktiga uppdateringar, haha. :) Nästa helg ska vi ta igen de två helgerna jag inte har kunnat dricka morgonkaffe hos henne på söndagen, haha! Ska bli kul!

Nu ska jag gå och kissa (intresseklubben antecknar) och sen ska jag försöka sova ett par timmar innan klockan ringer imorgon. Är lite halvt kluven om jag ska skita i att åka in imorgon för det är introduktionsföreläsningar och ingenting man inte kan läsa sig till i böckerna.. Känns så surt att åka in vid halv åtta och sen vänta i skolan 70 min innan föreläsningen börjar liksom. Hm. Tanken slog mig nu. Kanske ska va lite häftig och skolka imorgon, ta igen min förlorade sömn och plugga hemma istället. Går ju ett tåg vid 8 på morgonen med men då måste man byta i nässjö och det har jag lite fobi för och blir superstressad av, haha.. Töntigt. Jag vet. Men jag gillar inte att åka tåg, vet inte varför. Inte min kopp te bara. Ska man dessutom byta så blir tågåkande helt plötsligt ett jätteberg. Går bra om man åker med någon när man ska byta. Då är man i alla fall inte ensam om man skulle missa tåget liksom. Äsch. Nu bara mumlar jag.

God natt för tusan!


under månen.

Blöö. Somnade vid 7 i morse.


Jobbade till 22 igår och sen hade jag lovat att fylleköra på några snygga tjejer så det gjorde jag. Hämtade dem i Eksjö och skjutsade dem till jkpg och sliver. Fick inträdet betalt så följde med ut. Sjukt ovärt. Jag och Julia gick ut efter 40 min där inne typ! Vi tyckte inte det var kul.. Jag hade nog inte tyckt det var kul om jag hade varit onykter heller faktiskt. Men vi fick ju stå ett jävla tag i kön till garderoben. Sen när jag väl kom fram och lämnade fram mina lappar så fick jag fel jackor tillbaka. Mm, då har de inkompetenta idioterna "råkat" trycka ut kopior av några garderobslappar och tyvärr hade de inte tid att leta reda på våra jackor då så vi skulle få vänta till sist. KUL. Var bara tur att vi gick tillbaka där sen och att vi stod längst fram för en idiot höll på att ge bort min jacka till en annan. Tur att jag hade mitt körkort i fickan på jackan så jag kunde bevisa att det var min. Hade ju varit käckt att bli av med nya jackan, bilnyckel, nycklar hem och körkort liksom. Kvart över två hade vi fått våra jackor i alla fall. Sen åkte jag och julia upp till mcdriven och köpte mat och så åkte vi ner och ställde oss nere vid sliver igen och hade lite picknick i bilen. Halv fyra lämnade vi jkpg. Halv sex var jag hemma i min säng. Klockan sju somnade jag.

Nu ska jag iaf till pappa och äta mat. Sen ska jag jobba igen vid 18!

you just call out my name and you know, wherever i am, i'll come running.

Finns ingenting jag hatar så mycket som att se folk jag älskar må så jävla dåligt. Fy fan. Jag blir så himla arg och ledsen. Jag kan inte ens sätta ord på det.


Keep smilin', keep shinin'
Knowin' you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for


if you don't love me, pretend a few more hours.

Life's too short to be sitting 'round miserable
and people gonna talk wheter you doing bad or good.


men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav.

Hade en mysig kväll hos Emsa igår. Vi började julen lite. Drack glögg och åt pepparkakor och lussebullar och sånt.:) Idag ska jag städa då eftersom jag sket i det igår, haha. Men först ska jag gå upp till pappa och dricka kaffe! Ikväll blir det jobb och sen ska jag fylleköra hela natten på ett par snygga b-brewdar.

I natt har jag inte drömt några mardrömmar, men det var konstiga drömmar ändå. Bland annat drömde jag att Frida egentligen var en man, haha. Önsketänkande från min sida kanske? ;) Haha.

my love's a revolver, my sex is a killer, do you wanna die happy?

Jag har inte börjat städa än. Så jävla dålig är jag.. haha. Ska göra det. Ska bara bada lite först. Fryser knäna av mig! Har i alla fall varit ute och gått, solat och handlat. Nu skriver jag mest här för att jag inte orkat ta mig till badkaret än. Gud så effektiv jag är.



jag vill gå hem med dig.





Den här har jag tyckt varit himla tjusig ända sen man fick hem katalogen från h&m med den i. Men den har ju varit hemskt slut hur länge som helst! Nu fanns den igen i alla fall, men bara i en storlek större än vad jag brukar ha och ännu större. Så jag hoppas den passar ändå.. Eller att det kommer in fler. Annars får jag väl tala lite med min farmor. :) Den flög med gjorde den i alla fall. Den ser ju finare ut när modellen på bilden har den på sig. Sen att jag inte är 175 och väger 53 kg så att den förmodligen inte kommer sitta lika snyggt på mig är ju en annan femma, haha.



Matsumoto SEK 379, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Dessa kommer förmodligen hem till mig idag! Det gillar jag. Fogel hade beställt såna också och hon sa att de var ännu finare i verkligheten och lätta att gå i. Så jag hoppas hon har rätt! :)


he told me i was beautiful and came into my bed. oh, i cut his hair myself one night, a pair of dull scissors in the yellow light. and he told me that i've done alright. and he kissesd me till the morning light, the morning light.

Usch, drömt en sån himla äcklig mardröm ett par nätter till och från nu. Det är samma dröm fast som en fortsättning liksom. Kuuul. Vaknade vid fem i morse och vågade inte gå upp och kissa knappt. Vågade gå upp efter en halvtimme, haha. Tönt, jodå.

Igår var jag i alla fall på kalas hos älskade lilla Jonas som inte är så liten längre, utam han fyllde tolv och är snart längre än storasyster. Frida och Anders är redan längre än mig och Julia kommer bli längre än mig med om ett par år, syns nu redan. Förstår inte detta.. Haha. Det var i alla fall mamma, patrik, min pappa, jonas och julias pappa, min farmor, frida, julia, jonas, anders hans tjej som va på kalaset. Så alla syskonen var samlade samtidigt, händer inte varje vecka, haha.. Händer väl vid jul nästa gång kan jag tro!

Idag ska jag städa och lite så. Sen blir det mys hos Emsa ikväll, vi skulle visst smygstarta julen lite.. Mysigt :) Sen lördag blir det jobb och fyllekörning och jobb på söndag.. Gud vad jag längtar till 25 och 26 när CSN och lönen kommer. Den här månaden har varit sjukt lång och fattig.

Ska nog börja dagen med och sola och handla lite frukost för det var jag visst utan.


och jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Jag har dator igen. Härligt. Jag orkar inte skriva mer. Nu ska jag sova. Eller nåt.


jag är hög nu sen den dagen när du kom. ja, jag är hög nu och kan inte somna om.

Jag hade börjat skriva ett inlägg. Ett långt och urförligt om hur jag under senaste veckan lyckats möblera om bland mina sängkläder när jag sover fast jag annars brukar ligga jättestill. Det försvann. Jag orkar inte skriva ett nytt. Haha.. Jag har iaf sjuk träningsvärk i hela kroppen fast mest bröst, mage, armar. Armarna har jag ont i med för att det var en kille som slog det hårdaste han kunde när han skulle slå yxslag på mig på boxen. Bara det att han slog fel. Han gjorde jättefel. Tror mina armar gick av på ett par ställen. Faktiskt. Högst troligt.

jag är alltid tryggast när du är en liten bit ifrån, en rörelse i ögonvrån.

Sååå. Nu har jag tränat en timme box och en timme core, ätit och duschat. Det var skönt. Kommer ha träningsvärk i mina ben imorgon tror jag. Vi gjorde tusen benövningar på coren. Men det va skönt iaf, lite gladare nu än innan idag iaf. Ska försöka sova en skvätt snart.. Ska upp till skolan imorgon ju. Seminarium. Kul! Inte. Verkligen inte när det handlar om så självklara saker.. och tycker man inte att det är självklart ska man inte jobba inom vården eller med människor över huvud taget. Men det är ju min åsikt.. Med risk för att låta hård;)

jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.

Blä. Bajsdag. Är på så himla tråkig humör. Ska boxas och gå på core ikväll, hoppas jag blir på lite muntrare humör efter det. Hade fått ett paket från h&m idag med som jag hämtade. Underkläder och en klänning. Men klänningen åkte tillbaka. Det var den där man kan få köpa för 50 spänn nu. Beställde den röda och inte fan vad den röd i verkligheten. Kopparfärgad skulle jag vilja påstå. Mer orange än röd. Så då blev jag sur för det med, haha. Den satt bra men färgen va jätteful, på mig iaf. Passar inte i den färgen.. Orkar inte beställa hem någon annan färg heller. Haha. Satsar på att hitta en fin nyårsklänning istället. Vad det nu blir på nyår, haha.. Sånt som märks. Herregud det är ju långt kvar än;)

you're so fucking special, i wish i was special.

Usch. Idag har jag en skitdag. Känner mig som en 150-kilosklump och då vantrivs jag ännu mer i mitt hår. Tycker redan i vanliga fall att jag är för stor för att ha sånhär frisyr. Blä. Lipig.se. Varför fick inte jag tjockt hår som växer som ogräs för? I-landsproblem, jag vet. Men det struntar jag i. Jag är ledsen ändå.

tycker om när du tar på mig, jag tycker om när jag har dig vid min sida, tycker om när du ler en stund mot mig.

Nu är vi färdiga med vårat skitarbete, skönt. Eller vi har varit färdiga ett tag nu i och för sig. Nu väntar jag bara på att alla grupper ska lägga in sina arbeten så jag kan skriva ut dem. Vi ska opponera på varandra på seminariet på onsdag.

Ikväll ska jag i alla fall på konsert. Min lillasyster har nybörjarkonsert ikväll, hon spelar cello. Jag är så blödig när det gäller mina småsyskon så det kan mycket väl hända att jag börjar lipa, haha. Sen får vi se vad som händer mer ikväll, det vet inte jag än. Nu ska jag i alla fall traska upp och sola och sen ska jag hem och duscha och göra mig i ordning. Många och i den meningen, haha.


oh you, it's alway you, it's always you.



Älskling, du är cirkeln jag inte kan bryta.


men jag blir aldrig nöjd, nej jag stör mig på allt. han skriver så fult och han sjunger så falskt. vilken läskig mustasch, alldeles för lat. var är hans sinne för humor?

Har varit ute och gått en sväng. Solade med:) Det var skönt! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli två så att jag kan börja tvätta. Kuvl. Borde tvätta min soffklädsel med, men det orkar jag nog inte idag.. Haha. Tar det en annan dag! Igår var Linnéa här och på kom Martina och så gick Linnéa och jobbade. Vi kollade på idol och lite så. Ikväll blir det nog lite vinintag hos Linnéa. Fick sms av henne 17.20 igår, "Möt mig vid systemet, vi ska köpa dricka tills imorgon." Så köpte hon så det räckte till mig med så jag har ju faktiskt inget val utan jag måste dricka vin ikväll.;) Du ska få tillbaka det när jag får pengar snärtan!

when i see you're face there's not a thing that i would change, cause you're amazing just the way you are.

Fick Fogel att säga att hon ville hänga med mig på nyår så nu blir det tusan inte lätt för dig att bli av med mig;) Haha! Annars har jag varit hos Linnéa en sväng ikväll lite sådär spontant. Hon är sjuk stackarn. När jag var ledsen förra veckan kom hon med choklad, cola och frukt till mig. Men jag jobbar inte så. Så hon fick gå och köpa choklad och julmust själv. Haha. Nej, riktigt så var det inte. Jag var hos pappa och på gick jag direkt till henne och sen var hon tvungen att köpa frukost så då följde jag henne fram och tillbaka till konsumt och då passade hon på att köpa julmust och choklad. Så jag är inte så ond trots allt. Ska försöka sova snart. Ska bli kul att gå upp tid sex imorgon. Särskilt när jag vaknade 06.39 idag, på min lediga dag. Inte kunde jag somna om heller, så sjukt ovärt!

igår var jag högst upp imorgon är jag nedanför.

Jag fick lite nyårsångest. Jag vet inte vad jag ska göra. Alla andra verkar veta!
Jag vet inte inte alls. Icke. Sitta hemma? Haha.


förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt.

Gud vad tråkig min blogg är, det är så tomt på bilder. Haha. Såg det nu när jag sitter vid en dator(!). Var inte igår man gjorde det, haha. Men det får vara bildtomt ett tag till. Orkar inte fixa några bilder. Kanske eventuellt blir det bilder om jultomten är snäll och ger mig en kamera i julklapp. Isf lovar jag att jag inte ska tappa den i marken på fyllan. Det var det som hände med min förra fina rosa kamera.

Sitter hos pappa i alla fall, var och solade innan. Det var inte dumt alls! Har försökt plugga lite. Vi ska göra en töntig uppgift om centrala begrepp inom omvårdnad. Våran grupp har välbefinnande. Så nu ska vi leta upp massa synonymer och analysera ordet. Tråååkigt. Och ooonödigt. Kan vi inte få lära oss nåt vi har använding av sen istället liksom?



cover me like a blanket.

Ahmen. Vilken miss de gjorde på Grey's. Körde in en vanlig säng bara sådär i en MR-kamera. Jag tror det va MR iaf. Så kan man ju inte göra. Om ni undrar så, om det hade varit på riktigt då, så var det förmodligen en T2-viktad bild de tog (inte T1-viktad eller protontäthetsviktad) eftersom hon hade cancer i strupen och det var det de skulle undersöka. Varför då då? Jo, förstår ni, vid patologier (t.ex cancer) så bildas ofta vätskeansamlingar som syns tydligast på T2-viktade bilder där vätska syns som ljust. Varför dårå? Jo, förstår ni att såhär ligger det till. Vatten erhåller starka signaler i T2-viktade bilder och ju starkare signal, desto ljusare syns det på bilden. Därför mina vänner, väljer man ofta (men inte alltid) att framställa patologier med hjälp av T2-viktade bilder. Duktig plugghest som fortfarande minns saker från förra kursen. Haha.

jag behöver hela mig så att jag kan ge dig hela mig.

Igår var jag så himla sugen på godis och salt så jag höll på att dö. Så drack jag oboy, sockrade yoghurt och frös. Inget funkade. Till slut åt jag körsbärstomater. Funkade inte alls som substitut det heller. Men det visste jag ju redan från början egentligen. Idag, mina vänner, så har jag en påse salt och blandat som jag fick av mamma innan. Vad gör jag? Jo, äter tre bitar mest för att och vad gör jag nu? Jo, äter körsbärstomater. Fy vad besviken jag är på mig själv. Jag ville möla i mig halva påsen med godis iaf, men det var inte alls gott idag. Fy fan vilken miss liksom.

inget ljus utan mörker. jag står i mitten nu, jag kan se det från ovan fast jag är under dig. en prostituerad soluppgång där jag blickar ut. jag vill kramas och kyssas, men du vill knulla mig.

Är nere hos mamma och vaktar barn. Har gjort läxa med julia och pluggat lite med mitt eget också. Just nu sitter jag i soffan med en kissunge på magen:) Mysigt! Har haft två föreläsningar idag.. "kärlek, närhet och sexualitet" och en om stomi. Hm, första var inte speciellt givande. Var ju inte direkt nåt nytt, haha.. Och den om stomi gick jag en timme tidigare från så jag kunde åka hem halv tre istället ens tio över fyra.. Har ju faktiskt lite koll på stomier med så det var ju inte jättenytt heller direkt. Skönt att känna så för en gångs skull, särskilt efter de två senaste kurserna.

som du kanske redan sett, första snön kom i natt.

Snö alltså. Mycket snö. Jag är kluven. Visst det är ju fint och så och skönt att det blir ljust, men det blir ju så mycket ner omständigt när man ska utanför dörren. Haha.. Dagens i-landsproblem! Jag har ingen vinterjacka heller, det är kul. Inte. Får väl se hur mycket pengar jag har över när räkningarna är betalda denna månaden. Det är ju rätt svårt att hitta billiga vinterjackor och man vill ju gärna ha en varm en liksom. Förra vintern frös man ju hjäl ett par gånger om dagen liksom. Jag hade tänkt sola.. Men det känns ju jättejobbigt när det snöar så himla mycket.. Så ligger nog kvar i sängen en stund till;)

men jag hade din värme kvar i ryggen.

Haha, pensionärsjävlar är ett underbart program. Jag har suttit här i min ensamhet och fnissat. Man känner sig så himla larvig när man tittar på tv själv och skrattar högt tycker jag. Men det är ju jag det. Jag har haft lite bakissöndag ikväll istället eftersom jag inte kunde ha det igår, haha. Legat i soffan enbart, hela kvällen nästan. Pigg tjej. Inte. Nej, men jag är skittrött idag var sååå nära att skita i att gå till skolan idag bara för att jag va så trött och för att det inte var nåt man inte kan läsa sig till i studieguiden idag. Men det är ju obligatoriskt bara för att man ska pricka av sig på listan att man ska läsa kursen liksom. Så jag åkte in iaf. Och ni anar inte hur gött det ska bli med sovmorgon och ledig dag imorgon. Då ska jag sola, städa, skriva ut papper och ragga böcker. Ska boxas på kvällen med:)

and if i'd fall, would you pick me up?

Tittade aldrig färdig på top model för jag orkade inte med reklamen, dagens i-landsproblem! Haha. Bytte till ettan och tittade på Ung&Bortskämd istället. HERREGUD säger jag bara. Nu kommer min favoritreklam på femman, om hon tjejen med pms. "Men du gick ju ur kön." "Ja, men jag skulle ju bara hämta min dotter.. " "Du gick ur kön" "ja, fast alltså.." "NEJ!!!" Hihi.

would you freak out if i said i like you? do you walk the line? is your iq higher than your neighbours? and is it very much higher than mine?

Gud vad seg jag är. Känner mig som en tjockis idag, usch! Ny kurs idag iaf.. Känns lite mastigt nu, typ tusen seminarier och uppgifter plus skriftlig tenta innan vi går ut på praktik. Och då är det ännu mer skriftliga grejer. Gnällfia, ja visst. Haha. Nu ska jag titta på top model och känna mig ännu mer fet;)

från och med då, från och med du.

Idag har jag varit glad hela dagen. Det var en vecka sen sist. Det känns bra. Har haft en kanonbra helg med nästan alla mina finaste tjejer. Och jag tänker leva lite på natten till idag lite till även om jag vet att den inte betyder något, mer än för mig då. Skit samma om det var onödigt gjort. Skit samma om jag kommer va nere på botten igen om tre dagar. Just nu känns det värt det. Och jag är i alla fall värd att vara bara glad och må bra en hel dag i veckan kan jag tycka. Gud vad jag mumlar nu. Men det skiter jag i. Nu ska jag sova. Kursstart imorgon, kul!:)

men det är nånting ikväll som får mig att tro att vi kan gå genom eld, bara för ikväll.

Igår var det tjejfest hos Frida:) Kul och god mat hade hon gjort med! Sen bar det iväg till jkpg. Helt okej kul.:) Sen hamnade jag visst i eksjö och kom precis hem. Onödigt gjort av mig kanske, men kan man inte säga nej så kan man inte. Har fått sova i en mysig famn hela natten iaf.:) Jag behövde nog det och just den famnen tror jag. Känns som en liten klump har försvunnit ur min mage iaf. Sen har jag hunnit va hos Fogel en sväng med och sen hos Camilla.:) Har fortfarande på mig gårdagens kläder! Haha.. Blir dusch och sen ska jag iväg och jobba, sjukt sugen på det. Eller inte:p

i'm just waiting, 'cause i've heard that this feeling won't last that long.

A few questions that I need to know, how you could ever hurt me so. I need to know what I've done wrong and how long it's been going on. Was it that I never paid enough attention? Or did I not give enough affection? Not only will your answers keep me sane, but I'll know never to make the same mistake again. You can tell me to my face or even on the phone. You can write it in a letter, either way, I have to know. Did I never treat you right? Did I always start the fight? Either way, I'm going out of my mind, all the answers to my questions I have to find.

vad som betytt något blir ingenting på en minut.

Det gör ont. Fan. Ska gå upp och äta frukost och städa och hålla mig sysselsatt hela dagen och ikväll ska jag ha kul.

but there are things you need to know about me, i'm weak right now, so weak right now, i need proof before i dare to open this heart.

Tänkintetänkintetänkintetänkinte.

jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp.

Ovärt att bli hungrig nu.

i'll spread my wings and i'll learn how to fly.

Åh. Jag så nervös för tentan imorgon. Jag kan instuderingsfrågorna och tentan ganska bra men är tentan imorgon på annat så är jag körd. Varit hos rebeka idag och pluggat med nils och mathias och henne idag. Vi gjorde pastasallad med (läs: jag och rebeka gjorde pastasallad, haha). Sen åkte jag hem till mamma och så förhörde hon mig. Mamma har lugnat mig lite. Hon var precis som jag när hon gick i skolan så hon förstår att jag hispar upp mig och sånt och vill ha koll på allt. Det är skönt. Men nu är det som det är och jag har inte koll på allt. Antingen har jag marginalerna på min sida eller så har jag inte det. Försöker jag intala mig iaf. Haha.. Inte lönt att plugga mer just nu iaf. Hoppas att jag kan få sova vettigt i natt iaf! Har bestämt mig för att en viss person är ett avslutat kapitel i mitt liv med. Och att jag inte ska va ledsen mer, intalar jag mig det och låtsas att det är så så kommer det kännas så på riktigt till slut. Man ska inte gråta över spilld mjölk och inte kasta pärlor ens svin.. Som det är nu är han inte ens värd min vänskap. Faktiskt. Punkt slut. Även om det känns som det är mig det är fel på så är det ju faktiskt förhoppningsvis inte så utan jag har bara lyckats träffa killar som är idioter som får mig att känna så och att det är okej att behandla mig hur man vill. Man vänjer sig vid det till slut sorgligt nog. Men jag ska försöka ta mig ur den där onda cirkeln nu. Jag börjar med att umgås med fina tjejer hela helgen. Ni och mamma är ta mig tusan bästa medicinen mot allting!

stanna världen en stund.

Kul att man kan somna och så. Usch. Det går bra så länge jag inte är själv. Då kan jag va glad. Men nu mitt i natten orkar jag inte. Allt bara snurrar. Mår illa när jag tänker på allt. Frida va iaf här innan ikväll och tittade på grey's och så. Det var mysigt.:) Ska försöka sova igen då. Man skulle kanske ta sig iväg till vc och fixa sömntabletter. Som man kan ta någon gång ibland liksom. Inget annat funkar ju liksom uppenbarligen. Rolig jag är. Eller inte.

pokerface.

Kom hem och slog på tv:n, det var nåt sjukhusrealitytjosan på femman och så var den en som hade ett sånt jävla sår. Skickade ett sms till mathias i min klass: "Sånt jävla köttsår på femman nu!" Han svarade: "Såg det;) Gott!" Skönt att det inte är bara jag som inte pluggar. Haha.

there i just said it, i'm scared you'll forget about me.

Jävla skittenta. Den kommer gå åt skogen. Jag orkar liksom inte ens ha tentaångest, så mycket tentaångest har jag. Hade ju varit skönt om man hade kunnat stänga av allt annat som snurrar i huvudet. Det gör rätt ont att någon som har betytt mycket för en på nåt konstigt vänster och bryr sig om och iaf trodde att man betydde nåt litet för iaf bara kan behandla en som en påse sopor. Och så inser man att inte har betytt ett dugg någon endaste gång under ett halvår egentligen. Det är liksom tacken för att man alltid har svarat i telefon vilken tid som helst på dygnet och försökt ställa upp så mycket man kan. Åt helvete med att du aldrig skulle ljuga för mig, att det bara är att ringa om det är något och blablabla. Jag hatar att jag kan just det telefonnumret utantill. Fast det är borta hur telefonen. Usch. Vad jag inte vill sova själv fast det samtidigt är precis vad jag vill. Jag var bara tvungen att avreagera mig lite. Så jag kan få sova. Hade kunnat skriva hur mycket mer som helst men jag ska inte göra det. Tur att jag har de finaste vännerna i hela världen iaf. Annars vet jag inte vad jag hade gjort ärligt talat. Jag är så trött på allt typ. Önskar att jag inte va så känslig.

de sover gott om natten när de klarat sina läxor, själv sover jag med häxor som ingen bjudit hit.

Ikväll skulle man haft en sovkompis i en garderob som man kunde plocka fram. Som höll om en och sa att imorgon blir en bättre dag. Typ. Natti.

jag lämnar alla spekulationer nu, vad du beror på vet nog bara du.

By the time you swear you're his, shivering and sighing, and he vows his passion is infinite, undying. Lady, make a note of this: One of you is lying.

i can't tell you what it really is, i can only tell you what it feels like and right now it's a steel knife in my windpipe. i can't breathe.

Det är ju synd att säga att jag är på topp idag alltså. Usch. Ledsen och arg och jag vet inte vad.

jag var ett loppisfynd, han ville ha nåt och jag blev använd en gång mest på skämt.

Idag måste jag verkligen plugga hela dagen. Usch. Jag är jätteomotiverad. Men jag känner inte för omtenta och pluggar jag inte så lär det ju bli det även om det blir det ändå. Nehe. Frukost och sen ska jag gräva ner mig i mina böcker och papper.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!